Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 7. 12. 2025 v 11:19, strong napsal:

Nepresiel tyzden, odkedy mi hodinky prisli a uz som ich stihol “pokrstit” 😂

Pri nepozornej manipulacii s NATO remienkami sa mi podarilo tuknut puzdro, pritom spona z NATO len tukla o puzdro. Mam trochu pochybnosti o tej tvrdosti 1200 HV, kedze spona z NATO je z SS 304 ocele, ktora ma tak 1/4 HV ako puzdro od Hanhart🤔

Damasko po 10. rokoch nema jediny skrabanec, ani tukanec a to si hodinky uzili zopar narazov o ocelove dvere vytahov a pod.

Kazdopadne aby som len nehanil, musim pochvalit presnost Soprod strojceka. Za 5 dni necelych 10s do plusu. Manipulacia s korunkou je podobna ako s Damasko, nema ghost poziciu na datum. Velka spokojnost s celkovym prevedenim a mikro regulaciou na spone👌🏻

este by som sa rad spytal kolegov, co maju Preventor na ocelovom tahu. Netlacia vas tie kolicky na “tool less” odmontovanie tahu do ruky? Pravy horny mi tlaci na kost zapastia, premyslam, ako tu ficurku odstranit a pouzit klasicke barety🙂

ty "kolíčky" na stěžejkách u Preventorů opravdu hodně trčí, to nemělo opustit "dílnu" ... bavili sme se o tom s klukama z Chronoshopu a už to řešili se zákazníky úpravou v jejich servisu - myslím že je ubrousili (?)

• Like 1
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
V 11. 12. 2025 v 13:22, Lukyn77 napsal:

ty "kolíčky" na stěžejkách u Preventorů opravdu hodně trčí, to nemělo opustit "dílnu" ... bavili sme se o tom s klukama z Chronoshopu a už to řešili se zákazníky úpravou v jejich servisu - myslím že je ubrousili (?)

tak som pozrel na tie svoje, mam modre z 05/25 a uz par mesiacov ich nosim vylucne na original naramku, a v podstate od rana do vecera... zvykol som si, na mojom aktualne 17cm zapasti uplne v pohode... chod dlhodobo pod -2/d, nastavim minutu dopredu a hooodne dlho neriesim, len si zaznamenam presnost v appke... 
kedze ich nosim takmer vzdy a vsade tak uz schytali na lunete tukanec, ale vidno ho len ked sa clovek fakt snazi a podozrievam nieco keramicke alebo sklenene, mozno pri umyvani riadov, urcite nie akakolvek 316ka, to je vylucene... ani nechcene obuchanie o futra ziadny problem ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

No a tie koliky na tych stezejkach sice trcia ale mne osobne to nikdy nevadilo, skusil som to nafotit ako sa mi dalo, na mojej ruke to nevadi, co som rad... pretoze ak by tam mali ist bezne stezejky, bez vidliciek by sa to vyberalo tazko, takto je to na jedno vycvaknutie nechtami...

Upraveno uživatelem Ivanhoe34
  • Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...