Návštěvník Kamil Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 VS napsal: To je síla. Automaty v plexiskle jako z vietnamské tržnice a uvnitř snad ETA. Je v tom ETA, co jiného u Swatch Group?
VS Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2007 Kamil napsal: VS napsal: To je síla. Automaty v plexiskle jako z vietnamské tržnice a uvnitř snad ETA. Je v tom ETA, co jiného u Swatch Group? http://img401.imageshack.us/img401/5571/sw...heta0949pp2.jpg No právě, ten kontrast. Hračkové pexisklové pouzdro a uvnitř tak kvalitní strojek.
African Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Jaký kontrast a hračkové plexisklové pouzdro? - To je SWATCH !!
VS Odesláno 18. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2007 Do plastového pouzdra patří plastový strojek
NUVOLARI Odesláno 25. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 No ať pravý hodinkáři třeba puknou, ale označit SWATCH za pouťové plasťáky může jen neznaboh. Pro mě osobně jsou to hodinky s označením SWIS MADE se strojkem identyckým s OMEGAMI, RADO a podobně. Při jejich výrobě se používají docela moderní technologie třeba "svařování plastu" ultrazvukem a jiné. Docela trefný slogan na jedněch Swatchkách zněl: minimum parts maximum precision. A dnes nenajdete na trhu (teda aspoň já nenašel) nic pohodlnějšího na nošení než jsou Swatch Skin. Jsou to zřejmě nejlehčí a nejtenčí hodinky. A navíc velmi zajímavé.
Petr28 Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 Kdyby nebyli plastovy (a tech par Ironu nemelo takovej osklivej design) tak bych do nich sel. Strojek se prodava jen za 57$. ETA 2842. http://www.timezone.com/library/horologium...673144417823408
Skeleton Odesláno 25. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2007 Ja jich take par mel (i Irony) ... byly dobry to jo ... ale srovnavat s Omega a Rado?
NUVOLARI Odesláno 3. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2007 No a proc ne? Eta jako Eta rozdily budou zanedbatelny.
Návštěvník Kamil Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Tak už začínám dávat dohromady dárek dceři k narozeninám - pár Swatchek, ještě tak jedny nebo dvoje budu potřebovat: Ale mezitím jsem objevil jedny možné pro sebe. Automaty model SVDK1010 "single malt", průměr 42 mm. Co vy na to?
kubson Odesláno 28. února 2007 Nahlásit Odesláno 28. února 2007 Kamil napsal: Ale mezitím jsem objevil jedny možné pro sebe. Automaty model SVDK1010 "single malt", průměr 42 mm. Co vy na to? jojo ty jsou lovely
VS Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 Kamil napsal: Tak už začínám dávat dohromady dárek dceři k narozeninám - pár Swatchek, ještě tak jedny nebo dvoje budu potřebovat: http://img444.imageshack.us/img444/9505/sw...img1022awg9.jpg Ale mezitím jsem objevil jedny možné pro sebe. Automaty model SVDK1010 "single malt", průměr 42 mm. Co vy na to? http://freenet-homepage.de/explorer.2/sing...lemaltflip2.JPG Neblbni, Ty bys dal na ruku plexisklo? Kdyby to bylo v nerezu, tak jsou fajn. Dcera nečte chronomag? Aby nevyčuchala dárek
Návštěvník Kamil Odesláno 1. března 2007 Nahlásit Odesláno 1. března 2007 VS napsal: Neblbni, Ty bys dal na ruku plexisklo? Kdyby to bylo v nerezu, tak jsou fajn. Proč ne? Když můžu občas nosit Primky... VS napsal: Dcera nečte chronomag? Aby nevyčuchala dárek Naštěstí nečte.
spidermann Odesláno 26. března 2007 Nahlásit Odesláno 26. března 2007 Tohle je zase moje sbírka,fotka není aktuální,už je jich zas o dvoje víc ...
African Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Odesláno 29. března 2007 No pěkná kolekce:) Akorát je moc nenos, protože ty nádherné plastové tahy jsou většinou při běžném nošení do roka zničené. A co já vím, jak jsem jeden scháněl, vyrábějí pouze modré a čiré modely "za pouhých 250 Kč". Taková malá slabina Swatch-.
michali Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 jó, manželka má taky krásný s 24h ciferníkem, ale porouchaly se a jsou neopravitelný Oplakala je, ale stejně má více swiss made hodinek než já. Zůstaly doma alespoň ve sbírce.
michali Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 náš prcek má Flik Flaky od Swatch Group s pravítkem v podobě dinosauří kosti a byl z nich úplně hotovej:) Musí včas získat ty správný návyky nejdrív z toho pravítka, ale už ho berou i ty hodinky. Teď bych chtěl nový Flik Flaky se Sccoby Doo !
African Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Až budou špinavý,tak šup s nimi do pračky na 30" Flik a Flek:)
Blekota Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 podla mojho nazoru najkrajsie swatchky:
vito Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 Kamile, Kamile, ty ty Primky ale nosíš rád. Ne, že je nosíš jenom občas. A jak jsem je já viděl naživo, tak se ti ani nedivím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se