Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Já jej mám na 24 upravené ještěrce s motýlovou sponou a jedině na tomto se mojí ty hodinky líbí.Na té ještěrce vypadají úchvatně.Tah nasazuji jen když vím že jim bude hrozit voda...

ta ještěrka je fakt super

Odesláno
no diversky to sice jsou, ale ještě se mnou nebyly ani ve sprše, silikon bych nesnes, tah si nechám na léto a ta kůže jim fakt sluší a na ruce vypadaj parádně, co jsem to přezul, tak se furt kochám. samozřejmě názor ti neberu, já jsem spokojen

A o tom to je. Hlavně si je užívej než tě popadne nutkavá touha přejít na vyšší level. A že přijde tak to si piš sám už jsem nakaženej. ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno

připojím se do tohoto vlákna - taky mi na ruce přistály jedny monstra. doufám, že letos poslední hodinky :thumbsup_anim: .

v úplně stejným balíku. velká spokojenost s prodejcem "watchub" - ochotně a vstřícně komunikoval emailem, poslal mi i sledovací adresu DHL, tak jsem koukal, kde zrovna jsou.

dojem z hodinek vynikající, zpracováním předčily očekávání. tah je velmi pohodlný, určitě na nich zůstane. jeho hranatost a "ostrost" docela kontrastuje s tělem a hlavně lunetou.

jediné, co mě zpočátku trochu zarazilo - poloha otvorů pro stěžejky, jsou hodně v kraji a na vnější straně se dotýkají hrany, viz foto. možná záleží kus od kusu, jak se to povede vyvrtat.

pro info - dýnko mají celé lesklé a podle čísla by měly být z roku 2000 :blink:..?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)
A o tom to je. Hlavně si je užívej než tě popadne nutkavá touha přejít na vyšší level. A že přijde tak to si piš sám už jsem nakaženej. ;)

tak to dlouho netrvalo, těžko říct o kolik je to vyšší level (cenově momentálně dvojnásobnej), ale včera jsem monstru přiobjednal samuraje:)

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno
připojím se do tohoto vlákna - taky mi na ruce přistály jedny monstra. doufám, že letos poslední hodinky :thumbsup_anim: .

v úplně stejným balíku. velká spokojenost s prodejcem "watchub" - ochotně a vstřícně komunikoval emailem, poslal mi i sledovací adresu DHL, tak jsem koukal, kde zrovna jsou.

dojem z hodinek vynikající, zpracováním předčily očekávání. tah je velmi pohodlný, určitě na nich zůstane. jeho hranatost a "ostrost" docela kontrastuje s tělem a hlavně lunetou.

jediné, co mě zpočátku trochu zarazilo - poloha otvorů pro stěžejky, jsou hodně v kraji a na vnější straně se dotýkají hrany, viz foto. možná záleží kus od kusu, jak se to povede vyvrtat.

pro info - dýnko mají celé lesklé a podle čísla by měly být z roku 2000 :blink: ..?

moc pěkný, vítej v klubu :thumbsup_anim:

Odesláno

Gratuluji k poměrně "nesmrtelným" hodinkám :thumbsup_anim:

Nosím je už dost dlouho na práci, sport a všude, kde hrozí nějaké voda, nebo tma.

Mám k nim originál tah, několik pásků z kůže a pseudokevlaru a taky watchadoo a origo pryžoun.

Momentálně mi nejvíc vyhovuje origo náramek.

Dovolím si přihodit dvě fotky.

Odesláno
ad ten kalkulator... nerikal nekdo ze tam maji bug? Neco jako ze by to melo byt +10?

Těžko říct a opravdu nevím, co si o tom myslet :mellow: .... Seiko 5 Sport, kupované 2007 v USA - rok výroby 2001,

Monster z aukce,stav jako nové...výroba 1996 a druhé 1998 a vintážky Automatic 7021 .... rok 1970 (a našel jsem je v katalogu 1970)

Takže asi tak :whistle:

Odesláno

na ten kalkulator se vykaslete. je to podstatne jednodussi. prvni cislo je rok (tedy pouze v ramci dekady), druhe cislo nebo pismeno je mesic vyroby (1-9 do zari, O = October/Rijen, N=November/Listopad, D=December/Prosinec).

jedina funkce navic, kterou ty kalkulatory poskytuji, je zarazeni nekterych dele vyrabenych modelu do spravneho desetileti. proto ty obcasne zmatky (= 10 nebo -10 let). vetsinou se ale da rict, jestli jsou vase seika starsi nez deset let.

takze ty tvoje jsou opravdu PROSINEC 2000 - ja se ptal proto, ze seika vetsinou na sklade tak dlouho nelezi. ve vetsine pripadu se dostanou zakaznikovi na stul tak do dvou az tri let. ale popularnejsi a dele vyrabene modely jsou samozrejme trosku vyjimka.

jednoducha tabulka je tady:

seikodates.jpg

Odesláno
takze ty tvoje jsou opravdu PROSINEC 2000

jo, přesně devět let. v době, kdy byly vyrobený, jsem skutečně netušil, že jednou...v dalekém budoucnu..ze mě bude chronomagor.. a ony na mě celou dobu čekaly..:)

• po 3 týdnech...
Odesláno

No musim se pochlubit, jelikož mi monstra dělala stabilně +20s denně, tak jsem se rozhodl v nich pošťourat. Musim konstatovat, že na 1.pokus po 27 hodinách odchylka 0s. Si myslim že fakt dobrý...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...