Don2008 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 No pěkný, ta kvalita a tradice z toho přímo čiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 A někomu to k životu stačí, čas to ukazuje... Mně osobně se třeba Sea-Gull líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giallo Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 No já myslím, že to sice nebude 1.A kvalita, ale vzpomeňte jak tu někdo rozpitvával Pateky za 5 dolarů a smekal před těma, kteří to sestavovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 6. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Pred dvoma tyzdnami som riesil problem, ze by som chcel mat doma aj nejake skeletony. Kadze nie som zas tak velky fanda tohoto typu hodiniek a urcite by som to na ruke pravidelne nenosil, ale... Obcas by som na ne rad len tak pozeral. Hladal som preto lacnu alternativu a kde inde by ju mal clovek hladat ako v Cine . Objednal som si teda za 25EUR hodinky lk colouring Skeleton. Doba dodania odhadom 3 tyzdne. Osobne som strasne zvedavy na to vyhotovenie. Nemam velke ocakavania, tak ma snad prekvapia. Inak Cinu by som vobec nepodcenoval, mozno nemaju taku tradiciu, ale ak chcu tak vedia vyrobit naozaj aj pekne kusky. Taky Seagull nie je zly. To co im chyba je dotiahnutie detailov, ale to casom pride. Prezentacne video k ich vyrobe: http://www.wristwatch.com.cn/english/profile.asp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veteran Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2009 Já bych se toho nebál, je vidět, že to nedělají někde ve sklepě na koleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2009 Pred dvoma tyzdnami som riesil problem, ze by som chcel mat doma aj nejake skeletony. Kadze nie som zas tak velky fanda tohoto typu hodiniek a urcite by som to na ruke pravidelne nenosil, ale... Obcas by som na ne rad len tak pozeral. Hladal som preto lacnu alternativu a kde inde by ju mal clovek hladat ako v Cine . Objednal som si teda za 25EUR hodinky lk colouring Skeleton. Doba dodania odhadom 3 tyzdne. Osobne som strasne zvedavy na to vyhotovenie. Nemam velke ocakavania, tak ma snad prekvapia. Inak Cinu by som vobec nepodcenoval, mozno nemaju taku tradiciu, ale ak chcu tak vedia vyrobit naozaj aj pekne kusky. Taky Seagull nie je zly. To co im chyba je dotiahnutie detailov, ale to casom pride. Prezentacne video k ich vyrobe: http://www.wristwatch.com.cn/english/profile.asp Jenže to je přesně ono, jde o to co člověk očekává, pokaždý mě dostaně, když někdo koupí čínský automaty za 20 usd i s dopravou přes půl světa a pak to začne srovnávat s hodinkama 10 a víckrát dražšíma a diví se, že je to vevnitř plechařina a že tady je nějakej detail co nesedí atd... Pro mě je třeba obdivuhodný, že někdo dokaže za ty prachy vyrobit věc, která poměrně přesně běží a co sem tak četl, tak i poměrně dlouho vydrží v chodu. Jenom cena dopravy z ČR do Hong Kongu stojí letecky asi 650korun, takže to chce brát s rezervou a nečekat zázraky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2009 No já mám pocit, že se čínské hodinky vyrábějí spíš nějak takhle: (Sice se směju, ale ty dělníky lituju) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 7. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2009 No já mám pocit, že se čínské hodinky vyrábějí spíš nějak takhle: (Sice se směju, ale ty dělníky lituju) Zaujimalo by ma kolkokrat si novy pracovnik za jeden den mrdne o ten stroj hlavu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2009 No prostě v Číně se funguje jinak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veteran Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2009 To video je levná pracovní síla v Americe, v tý slavný zemi svobody, kde se každému splní jeho sen a číňani jim v tom tajně pomáhají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snake Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 kusova manufakturna vyroba ...ala BASEL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 No pěkný, ta kvalita a tradice z toho přímo čiší Podívej se na fotky z Primu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giallo Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 Pred dvoma tyzdnami som riesil problem, ze by som chcel mat doma aj nejake skeletony. Kadze nie som zas tak velky fanda tohoto typu hodiniek a urcite by som to na ruke pravidelne nenosil, ale... Obcas by som na ne rad len tak pozeral. Hladal som preto lacnu alternativu a kde inde by ju mal clovek hladat ako v Cine . Objednal som si teda za 25EUR hodinky lk colouring Skeleton. Doba dodania odhadom 3 tyzdne. Osobne som strasne zvedavy na to vyhotovenie. Nemam velke ocakavania, tak ma snad prekvapia. Inak Cinu by som vobec nepodcenoval, mozno nemaju taku tradiciu, ale ak chcu tak vedia vyrobit naozaj aj pekne kusky. Taky Seagull nie je zly. To co im chyba je dotiahnutie detailov, ale to casom pride. Prezentacne video k ich vyrobe: http://www.wristwatch.com.cn/english/profile.asp Já bych chtěl taky nějaký levný skeletony. Až Ti přijdou, dej sem nějaký to foto. Který máš objednaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 8. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 Já bych chtěl taky nějaký levný skeletony. Až Ti přijdou, dej sem nějaký to foto. Který máš objednaný? Aby si nemusel cakat http://www.youtube.com/watch?v=C-zoMqMmt1A...feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 (upraveno) Já bych chtěl taky nějaký levný skeletony. Až Ti přijdou, dej sem nějaký to foto. Který máš objednaný? Jestli chceš nějaký poznatky, tak tyhle má jeden můj kamarád: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14042 Musím přiznat, že mě na první pohled docela překvapila kvalita zpracování, ale samozřejmě mají dost negativních věcí. Tak třeba jsem nepochopil na co mají ten subciferník, když tam není ručka Dál je na nic tachymetr (bez chronografu), tah je plecháč (což v týhle cenový kategorii není zas tak hrozná věc) a rezerva taky nebude oslnivá. Nejhorší ale je, že se mu asi po 2 měsících od koupě začínají zasekávat a jsem zvědavý jak dlouho ještě půjdou. Radši bych se vykašlal na všechny ozdoby a nefunkční nesmysly, přidal pár korun a koupil něco od Seika nebo Orientu... Upraveno 8. listopadu 2009 uživatelem Heky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 Presne tak, tieto lacné skeletony nestoja ani za tých necelých 20 dolárov. Mám (mal som) ich. Rezerva je cca. 40h, možnosť manuálneho náťahu, podľa niekho vyzerajú dobre ALE časom mi prestal fungovať automatický náťah. Začalo ma to štvať, otvoril som ich a chcel rozobrať... ale keď som povoloval jeden šróbik, tak mi praskol A navyše sú príliš vysoké a ťažké. Nekupovať, zlých skúseností je viac než dosť. Šťastie na kus môžeš mať, ale nakupovanie by nemalo byť lotériou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 8. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 (upraveno) Jestli chceš nějaký poznatky, tak tyhle má jeden můj kamarád: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14042 Musím přiznat, že mě na první pohled docela překvapila kvalita zpracování, ale samozřejmě mají dost negativních věcí. Tak třeba jsem nepochopil na co mají ten subciferník, když tam není ručka Dál je na nic tachymetr (bez chronografu), tah je plecháč (což v týhle cenový kategorii není zas tak hrozná věc) a rezerva taky nebude oslnivá. Nejhorší ale je, že se mu asi po 2 měsících od koupě začínají zasekávat a jsem zvědavý jak dlouho ještě půjdou. Radši bych se vykašlal na všechny ozdoby a nefunkční nesmysly, přidal pár korun a koupil něco od Seika nebo Orientu... Ratam s tym , je to pre mna len hracka, neplanujem ich ani nosit Upraveno 8. listopadu 2009 uživatelem Don2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Začátečníček Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Pro zajímavost: Jak se v Číně vyrábějí letadla : Článek v EN z Pravdy: http://english.pravda.ru/world/asia/19-11-...-china_russia-0 Našel jsem i CZ: http://aragonit.webovastranka.sk/forum/106...ých%20stíhačiek A já myslel, že Rusové mají nějaké páky jak tomu zabránit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 A já myslel, že Rusové mají nějaké páky jak tomu zabránit.... Kdepak páky na Čínu, ilustrativní je k tomu vtip z osmašedesátýho, klidně přesuňte do humoru. Ruská armáda má dvě složky, válečnou a bojovou. Válečná je u nás a válí se, bojová na hranicích s Čínou, kde se bojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se