Andrew Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Využíváte stopky v hodinkách, nebo máte chrono jen pro parádu? A pokud ano, tak co s ním měříte?
People Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 ja som mal chronograf vzdy zapnuty, lebo si myslel, ze ta velka sekundovka musi behat... po mesiaci som zistil, ze to tak neni.
Návštěvník Tada Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Když řídím tak zapínám stopky, líp se mi pak vypočítávají průměrné rychlosti, spotřeba a čas kdy dorazím do cílové destinace. Když mám ve škole na přednes referátu vymezený čas, tak si stopky taky zapnu. No a v případě že mě někdo ostřeluje z děla tak si můžu pomocí telemetru na stopkách spočítat jak je odemně daleko
bohush Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Využíváte stopky v hodinkách, nebo máte chrono jen pro parádu? A pokud ano, tak co s ním měříte? Bez stopek se dá žít, co si budeme namlouvat. Na ručičkových chronografech co mám neměřím prakticky nic, ale číslicové stopky na G-shockách využívám často a to tak, že na nich měřím odchylku u svých dalších, hlavně nově nabytých, mechanických hodinek. Holt nemoc.
brett Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 pouzivam - prakticky denne a nekolikrat. nejcastejsi pouziti na mereni casu ruznych tras - a to nejen pri rizeni .. jako že za kolik z křesla na WC? Využíváte stopky v hodinkách, nebo máte chrono jen pro parádu? A pokud ano, tak co s ním měříte? v podstatě ne, proto žádné hodinky z chronografem nemám, byla by to pro mě funkce navíc, tudíž k ničemu... alespoň zatím.. :-)
spiderer Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Velmi zridkakdy.. ale libi se mi to a to je hlavni.. Kdybych uvazoval o necem jako definitivni hodinky, tak bych tam chronograf chtel mit, protoze jak uz jsem poznal by mi chybel a koukal bych se po necem kde je..
volfda Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Jsem ujetý na chronografy, ale nědávno jsem se nad tím zamýšlel a vyšlo mi, že jsem je využil naposledy k tomu, abych změřil za jak dlouho dojdu po 5 lahvích vína z vinoteky přes udolí domu a poté ještě když děti měly závody na odrážedlech a trvaly na měření času:-) No, prostě vím k čemu byla preciznost Breitlingu a IWC ve skutečnosti stvořena, mymslíte snad, že oni tvůrci neměli děti a nepopíjeli? :-)
Gryll16 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Možno až dvakrát ročne. V prípade nutnosti rýchleho výpočtu objemového prietoku v systéme.
ANT Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 nikdy nic podla mna je v podstate cokolvek okrem casomiery a datumu na mechanickych hodinkach je esteticky doplnok, ktory malokto realne vyuziva. Skor ide o frajerinku alebo nico co dostanete ked chcete hodinky napr s ETOU 7750
grakij Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Lehce OT Nezavazi/nemate vas ta vterinovka na dvanacte hodine? Ja se porad nemohu vyrovnat s tim kdyz hodinky nemaji centralni vterinovku (jeste tak na sestce...).
Návštěvník Tada Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Nezavazí a to mám téměř všechny ostatní hodinky bez chronografu s centrální vteřinovkou, ale když si vezmu na ruku chronografy, tak mi nepřijde divné, že vteřinovka stojí na 12
mischa Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 na chronografech měřím, kolikrát denně mě hodinky donutí ho pustit-zastavit-vrá***. Když jen jednou denně, je to špatnej chronograf, tlačítka jdou zlehka/ztěžka, vteřinovka se při spuštění pohne příliš dopředu, nebo se rozběhne později, zvuk tlačítek není optimální a pod. Jo, když je to perfektní, tak třeba dvacetkrát, třicetkrát denně. A ten rajc, rozechvěle čekat, než vteřinovka oběhne kolo a minutová ručka poskočí o minutu....Sere mě ta hodinová, leze si plynule, jako normální ručička / neznáte někdo chrono, kde i hodinovká skáče?/ Ách, ten zvuk, to je orgasmus, když se tlačítko promáčkne....Takže odpověď jasná- chrono mám na mačkání /hraní si/, čas s ním měřím velmi zřídkakdy. a taky mě baví pouštět víc chronografů najednou a sledovat, jak se postupem času ručky rozlejzají....
xjr1 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Jednoznačně na parádu a hraní si. Hodinky s manuálnim nátahem můžete aspoň rituálně natahovat, ale automaty, na ty se dá jen koukat. A tady přijdou čudlíky chronografu velmi vhod, aspoň je s čím si hrát jak popsal mischa . Za dlouhý léta jsem chrono reálně použil snad dvakrát. Ostatně jsem se ještě nesetkal s opravdu použitelnym chronografem, je to jen hezký a vypadá to efektně komplikovaně. A když tak čtu po sobě poslední větu, vono to platí o fajnovejch potažmo drahejch hodinkách obecně, prostě jsou hezký a líbí se nám, praktickej smysl nemají a jsou téměř výhradně na parádu . Nebo se snad pletu?
safi Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Osobně si moc nedokážu představit žádné praktické využití. I když občas řeším problémy typu odezva IT systému, tak do tří-pěti napočítat umím. Více potřeba počítat není, protože to už je vždy průXXX. Na sledování času dlouho běžících operací jsou systémové nástroje... Takže chronograf je spíše hračka pro dlouhé chvíle--
abbot Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Mě vždycky u chronografu bavilo nejvíc, jak se všechny ručičky sjedou na 12 když to člověk anuluje ... Jinak praktický využití si nepomatuju ...
Návštěvník Tada Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Na hraní doporučuji rattrapante chronograf, s tím si člověk vyhraje 3x tolik
Benne Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Na hraní doporučuji rattrapante chronograf, s tím si člověk vyhraje 3x tolik v com spociva ? z obrazkov to nedokazem vydedukovat takto nadranom
ANT Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 v com spociva ? z obrazkov to nedokazem vydedukovat takto nadranom vola sa to aj doppelchrono mas dve chronografove sekundovky, bezia sucastne, jednu vies v pripade potreby zastavit a druha bezi dalej...cize vies stopnut medzicas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Ondra Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Využíváte stopky v hodinkách, nebo máte chrono jen pro parádu? A pokud ano, tak co s ním měříte? Používám, na takový blbosti, jako je např. doba louhování čaje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se