eagle.e Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2009 ahoj všechy vás zdravím chtel bych se zeptat jestly se dá zjistit zjistit neco vic o techto hodinkách zatim posilam foto prvních ze tří co jsem nalezl na půdě predem dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle.e Odesláno 9. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2009 mno a tady jsou druhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 "Remontoir cylindre" není výrobce. To "REMONTOIR" jednoduše znamená, že hodinky už nejsou na klíček, a mají válcový (cylindrový krok) "cylinder escapement". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle.e Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 aha diky to sem nevedel myslel sem ze jde o vyrobce dekuji uz vim aspon neco hihi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupinus Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 To se tak někdo má, já na půdách nacházím pravidelně akorát bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 (upraveno) eagle.e napsal: aha diky to sem nevedel myslel sem ze jde o vyrobce dekuji uz vim aspon neco hihi Nedokážu přečíst nápisy na těch druhých....co je to tam úplně přesně napsané? Upraveno 18. listopadu 2009 uživatelem Mario? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle.e Odesláno 19. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Picol Geneve Anchor (anchorl nevim jestli je to jem odobna klicka na koci a nebo L ) 13 jevels jeste je tam vyr. cislo 104519 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Mohl by to byt mozna PICOT Geneve, tedy jistá spojitost s dnesni znackou Paul Picot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle.e Odesláno 19. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 (upraveno) ano ted sem si vsim opravdu je tam picot a ne picol hihi ono to T je blde citelne uz jen diky tomu vicku pokud to rano stihnu tak se pokusim udelat lepsi foto ale nevim jestli s tim sm.... co mam to bude lepsi mno snad jo Upraveno 19. listopadu 2009 uživatelem eagle.e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Frantik napsal: Mohl by to byt mozna PICOT Geneve, tedy jistá spojitost s dnesni znackou Paul Picot! Souhlas. Bude to asi PICOT Geneve. Mistr Picot byl jedním z průkopníků hodinářství v osmnáctém století. V té době se ještě cibule natahovali klíčkem. Manufaktura Paul Picot byla založena v roce 1976 se sídlem v Le Noirmont. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 (upraveno) lupinus napsal: To se tak někdo má, já na půdách nacházím pravidelně akorát bordel. jo bordel to je ještě v pohodě ja našel na pudě minuly tyden živýho potkana (byl jak malá kočka a nasranej a honil mě po pudě ,no možna proto že jsem na něj šahnul po tmě mam vrak hodinek s velmi podobným strojkem ale nemužu k nim nic zjistit myslite si že strojek mohl mit i někdo jiný ve svých hodinkách? Upraveno 21. listopadu 2009 uživatelem stana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 stana napsal: mam vrak hodinek s velmi podobným strojkem ale nemužu k nim nic zjistit myslite si že strojek mohl mit i někdo jiný ve svých hodinkách? Dej sem foto toho stroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 (upraveno) Mario? napsal: Dej sem foto toho stroje. tak tady jsou ale stav je smrt na druhou Upraveno 24. listopadu 2009 uživatelem stana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Hm tak obavam se ze ty uz jsou po smrti kazdopádne obdivuju vsechny stastne nalezce takovychto skvostu pac my na nasich pudach mame uplnej prd! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 stana napsal: tak tady jsou ale stav je smrt na druhou http://zmenseni.kategorie.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle.e Odesláno 24. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 tak docistil sem ty první a sou krasne a dokonce i trochu tikaj hihi nekdy v pristim tydnu udelam foto a poslu sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mario? Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 stana napsal: tak tady jsou ale stav je smrt na druhou Tak tady nepomůže ani odrezovač na brzdový kotouče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Mario? napsal: Tak tady nepomůže ani odrezovač na brzdový kotouče. ony taky ležely v zemi na rozorane polní cestě kdoví kolik 10let...,je to prostě jen jeden z mych lepších nalezů z detektorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 stana napsal: tak tady jsou ale stav je smrt na druhou ty si asi nekde zaplavaly, evidentne nebyly vodotesny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renáta Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 ahoj všem, jsem tu nová a tak nevím jestli jsem tady dobře. Už delší dobu mi po předcích leží v šuplíku kapesní hodinky a nevím kam je zařadit. Není na nich výrobce a jelikož se v hodinkách nevyznám, tak ani nevím podle čeho soudit, je na nich dost čísel a punců, třeba mi někdo poradí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se