Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím.

Chci si koupit levná automatická seika na každodenní použití. Rozhoduji se mezi těmito dvěma modely. Můžete mi prosím pomoct v rozhodnutí případně má někdo s nimi zkušenosti?

Díky, Michal.

post-9697-1258195288.jpg

post-9697-1258195304.jpg

Odesláno (upraveno)

no kalibr v nich bude stejnej, tak asi záleží jakou máš ruku, ty vpravo jsou určitě větší a u těch pětek přes lunety nezbylo moc místa pro ciferník, takže je docela maličkej, za mě teda ty vpravo

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Z těch nahoře bych taky volil ty vpravo.

Nicméně jako majitel SNZF17J1 a autor fotek, na které odkazoval Kamil výše, můžu taky doporučit ten svůj model. Vůči SKX007 jsou trochu decentnější, podle mě vhodnější na každodenní použití. Pokud teda nejsi potápěč z povolání :)

Odesláno

Měl jsem ty atlasy a na mě byla ta korunka moc ***ěrná a taky tah byl dost úzkej.Luminescence není špatná,ale Monstrům se třebas nevyrovná.Jinak jsou to velice pěkné hodinky,ale z těchto 2 modelů bych nevolil ani jeden.Buďto klasiku Monstra,nebo novější atlasy

Odesláno

Ad luminescence, u těch mých SNZF17J1 je vše čitelné i v půl sedmé ráno když vstávám, zhasínám kolem desáté-jedenácté a není třeba ani nijak nasvěcovat. Spokojenost. (samozřejmě testuji v úplné tmě)

Tzn. bych očekával, že na jakémkoli vyšším modelu bude luminescence přinejmenším stejná nebo lepší.

Odesláno

QUOTE(David_B @ 14.11.2009 - 20:10) 343371[/snapback]
Za mne SKX007, chvíli jsem je měl, ale protože mám i Monstra, tak šly do světa.

Opravdu nechceš raději Monstra? Já je doporučuji všemi dvaceti :)

Tak tak, cenove stejna trida, ale jsou dotazenejsi.

A muzes si rikat, ze jsou kultovni nebo proflaknuty, kazdopadne maji mnohem vic emoci.

Doporucuju si Monstry zkusit. Sice nic originalniho, ale az na vyjimky jsou s nima vsici spokojeni.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...