PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Safi, pěkné detaily. Co ale znamenají symboly na levoboku pouzdra?
safi Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 PhoeniX napsal: Safi, pěkné detaily. Co ale znamenají symboly na levoboku pouzdra? Dobrá otázka... samotného mě to taky napadlo, ale pak jsem se nějak zabral do focení a zapomněl jsem se zeptat. Kousek, který jsem fotil, právě dorazil a měl ještě ochrané plastikové chrániče. Možná že to je z nich. Nové DateJusty jsou vysoce obrátkové zboží
lib Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 PhoeniX napsal: Safi, pěkné detaily. Co ale znamenají symboly na levoboku pouzdra? Ochranná lepící páska.
skalis Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 lib napsal: Ochranná lepící páska. Jo a na ni je ten barcode, odhaduji ze v nem jsou zapsane vsechny potrebne informace o modelu hodinek i konkretnim kusu.
tyfo Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 to vypada jako 2D carovy kod, nemas nahodou nejaky detail toho kodu ze by jsme to treba precetly napr napis ROLEX vypada takto :
lib Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 tyfo napsal: to vypada jako 2D carovy kod, nemas nahodou nejaky detail toho kodu ze by jsme to treba precetly napr napis ROLEX vypada takto : Tyfo, ty musíš mít bondovky! Jestli ne, rychle by sis měl nějaký pořídit!
tyfo Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 lib napsal: Tyfo, ty musíš mít bondovky! Jestli ne, rychle by sis měl nějaký pořídit! bohuzel zatim se mi na ne nejak nedostava drobaku a obavam se za ani moje draha polovicka neni brzke koupi nijak naklonena
lib Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Vyměnit polovičku! Není náhodou až příliš drahá???
skalis Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 lib napsal: Vyměnit polovičku! Není náhodou až příliš drahá??? Libore, jeste ze to ty polovicky nectou. Nektery jsou na podobny styl humoru dost haklivy
safi Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 zásadní otázka - jaké by jste volili? Nové DateJusty II, nebo starší menší 36mm model?
spiderer Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 ¨safi napsal: zásadní otázka - jaké by jste volili? Nové DateJusty II, nebo starší menší 36mm model? Starsi model kdyby byl vetsi.. a nebo az budu starej pan tak se na velkej prumer hodinek vykaslu a i ty 36ky mi budou stacit, jestli je Rolex jeste bude vyrabet
stvmax Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Já nové 36mm je málo ale oboje jsou ....
Vit Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 ¨safi napsal: zásadní otázka - jaké by jste volili? Nové DateJusty II, nebo starší menší 36mm model? Nové (Date Just II). Za kolik je v Carolinu mají? (nebo spíš měli)
safi Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 (upraveno) Detailní recenze dnes nebo zítra večer :-) Jak se v češtině správně nazývá ta vroubkovaná luneta? Upraveno 17. listopadu 2009 uživatelem ¨safi
B.F.G. Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 ¨safi napsal: Detailní recenze dnes nebo zítra večer :-) Jak se v češtině správně nazývá ta vroubkovaná luneta? Novoměstský rantl.
safi Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 B.F.G. napsal: Novoměstský rantl. OK, beru tě za slovo
safi Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 (upraveno) Recenze : http://www.chronomag.cz/clanek/2009-11-18/...atejust-ii.html Upraveno 17. listopadu 2009 uživatelem ¨safi
volfda Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Nádhera, jak jsem psal dnes v jiném vlákně, od Rolexu mi táhne milgauss a datejust II. prostě pecka! Navíc i velikost pouzdra je mi sympatičtějsí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se