utrejch Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 A jste treba iwc ingenieur ... nebo big ingenieur Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 (upraveno) Požadavky jsou: 1) Jednoduché hodinky (t.j. ne chronograf, chronometr), komplikace můžou být 2) Designově nadčasové a univerzální (jak k obleku tak na sport) 3) Spolehlivé, t.j. aby stále šly za 100 let (předpokládám, že je jednou předám další generaci) 4) Automaty 5) NE BREITLINGY! Mám s nimi velice špatnou zkušennost 6) Pokud možno, mechanicky co nejvíc unikátní, tedy ideálně strojek vlastní výroba atd. 7) Pokud možno limitovaná edice, ale toto kritérium pouze velmi okrajově (tj. nejdřív vybrat hodinky, potom se podívat jestli tento rok náhodou není limitka) Ahoj, co třeba Vacheron Constantin ??? 1- jsou celkem jednoduché 2- k obleku i do hospody či na sport (samozřejmě jen jako divák, když to je automat) 3- no to snad ta značka je 4- splňují 5- splňují 6- myslím, že splňují 7- no limitka to není sorry Cena taky splněna. 8.600,- ceníková mínus nějaká ta sleva a je to tam !!! Hodně štěstí při výběru ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2009 uživatelem honza71
v79 Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Co trěba si trochu připlatit a zvolit PATEK PHILIPPE NAUTILUS. Jen si kladu otázku, jestli bych se pak dokázal v klidu projít po ulici.
Návštěvník Tada Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Co trěba si trochu připlatit a zvolit PATEK PHILIPPE NAUTILUS. Jen si kladu otázku, jestli bych se pak dokázal v klidu projít po ulici. Trošku? V Praze za Nautily chtěly dost přes 300
D_o_S Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Ty Vacherony nejsou špatný, jak se jmenují? Design hodně podobný Ingenierům Ohledně Breitlingů - co máme v rodině tak potřebovali po 2 letech nenošení servis (a jsou to quartzky s dual displeyem, zpožďovala se analogová minutovka), a 2 známý co je mají s nima taky už byli v servisu
utrejch Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Ty Vacherony nejsou špatný, jak se jmenují? Design hodně podobný Ingenierům Ohledně Breitlingů - co máme v rodině tak potřebovali po 2 letech nenošení servis (a jsou to quartzky s dual displeyem, zpožďovala se analogová minutovka), a 2 známý co je mají s nima taky už byli v servisu Vacheron overseas. Na fotce davam trochu jinou verzi overseas grey: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Ty Vacherony nejsou špatný, jak se jmenují? Design hodně podobný Ingenierům Ohledně Breitlingů - co máme v rodině tak potřebovali po 2 letech nenošení servis (a jsou to quartzky s dual displeyem, zpožďovala se analogová minutovka), a 2 známý co je mají s nima taky už byli v servisu Tak za 100-200tis už si můžeš dovolit úplně jinou ligu, než "obyčejnýý" Breitling
sery.vlk Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Ohledně Breitlingů - co máme v rodině tak potřebovali po 2 letech nenošení servis (a jsou to quartzky s dual displeyem, zpožďovala se analogová minutovka), a 2 známý co je mají s nima taky už byli v servisu U mechanických hodinek počítej, že budou chtít do servisu co cca 5-8 let, vyčistit, promazat, případně vyměnit opotřebené díly, přetěsnit (plus samozřejmě přeleš*** zvnějšku). A to bez ohledu na to, zda ty roky stráví na zápěstí nebo ve vitríně. S touto údržbou si strojek podrží původní parametry a spolehlivost.
Návštěvník Tada Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Možná ještě nějaké modely od Girard-Perregaux... Ty Vacherony se mi docela líbí
honza71 Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 (upraveno) Ty Vacherony nejsou špatný, jak se jmenují? Design hodně podobný Ingenierům Ahoj, ty VC jsou Overseas - Classique model 47040/B01A-9094.A našel jsem to TADY TO Tada: jo mě se taky líbí. A to moc. K obleku "no doubt" a zároveň dost šmrncovní k riflím a triku když jdeš s kámošema na "jedno"!Neznalý bude vědět kulový a znalec se pokochá ! Upraveno 18. listopadu 2009 uživatelem honza71
Skeleton Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Skoro vsechno nadherny hodinky, akorat ty datumovky me drti. Treba u tech Vacheronu mi prijde strasna. Vyber neco bez datumu
PhoeniX Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 IWC Mission Earth Nádherné hodinky s propracovanými detaily. Velikost bohužel 46 MM - jde o největší pouzdro v nabídce IWC. Ale ta nádhera... Inhouse samozřejmostí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lomo135 Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Cenový limit - někde kolem 100 - 200 tis. Kč. Takže, co se mi zatím zamlouvá: IWC Pilot's Watch Mark XVI - podle mě nejvíc dotažené pilotské hodinky, např černá datumovka se jen tak nevidí (viz. Glashutte pilotské), krásně rozestavěná čísla, na živo krásné pouzdro... Další alternativa - Jaeger Le Coultre - Master Control. Tyto jsem naživo neviděl, líbí se mi svou jednoduchostí. Jinak - v rodině máme Breitling, Omega, Rolex. Děkuji. Docela hledím . První příspěvek a hned rada na hodinky někde kolem 100 - 200 tis. Kč. Většinou lidi lezou od cenových limitů 5000 Kč nahoru. Časem pak zjistí, že i 10-15 tis. je často málo a ty začínáš jako nováček na fóru s cenou hodně vysoko. Asi už nejsi v hodinkách nováček, že?
PhoeniX Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Když jsem přišel na fórum, zajímal jsem se o hodinky už pět let. Ale je pravdou, že jsem z naivity procitl až zde.
spiderer Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Co treba neco takovyho? Znacka kterou bezni smrtelnici znat nebudou, velmi zajimavy strojek se 7denni rezervou chodu, limitka - sam po nich koukam uz delsi dobu..
Chumpus Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 spiderer: jenom technická, fakt je to limitka?
spiderer Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Ziju v domneni ze ano, viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...aded&start= - mozna ze LE jsou jenom barevne varianty, ale nevim..
Návštěvník Snow Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 (upraveno) Podobně jako utrejch byl volil variantu některého z modelů firmy Audemars Piguet, napadá mě třeba Audemars Piguet Royal Oak Automatique. Když už jsme u této značky, docela by mě zajímalo, proč je na fóru tak opomíjená ? zdroj http://www.lacotedesmontres.com/actu/Audem...que-No_4396.htm Upraveno 18. listopadu 2009 uživatelem Snow
PhoeniX Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 ...proč je na fóru tak opomíjená ? Je to drahý jako prase. Ale technika a provedení skvělé. O tom žádná. Kolik vlastně stojí Tebou uvedený model?
vojt Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Je to drahý jako prase. Ale technika a provedení skvělé. O tom žádná. Kolik vlastně stojí Tebou uvedený model? http://www.chrono24.com/cz/dealer/kroonwat...amp;SORTORDER=1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se