Návštěvník salamio Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Hasňa napsal: ... Na univerzalnost kasli. Kup dobre neco, oblekovky, potapky, pilotky a za rok koupis ty druhe, za nejakou doby ty treti...No však to jsem původně chtěl, akorát s polovičním rozpočtem . Musím říct, že zdejší příspěvky mi hodně změnily náhled ? a jsem za to rád, i když moje peněženka ne, ale žena to bere statečně . Jinak ty ORISy se mi nelíbí úplně na 100%, dal jsem to sem spíš jako příklad, co mě zaujalo.
Messiah Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 salamio napsal: No však to jsem původně chtěl, akorát s polovičním rozpočtem . Musím říct, že zdejší příspěvky mi hodně změnily náhled ? a jsem za to rád, i když moje peněženka ne, ale žena to bere statečně . Jinak ty ORISy se mi nelíbí úplně na 100%, dal jsem to sem spíš jako příklad, co mě zaujalo. Orisky co jsou na fotkách určitě nejsou nositelné do všech situací ... Do hospody budou divný , zapátrej po fortisu, hamiltonech (jazzmaster), oris TT1 diver, bondovkách (nebudou nove), aj.
Návštěvník salamio Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Messiah napsal: Orisky co jsou na fotkách určitě nejsou nositelné do všech situací ... Do hospody budou divný , zapátrej po fortisu, hamiltonech (jazzmaster), oris TT1 diver, bondovkách (nebudou nove), aj. S tím počítám ? pořád chci dvoje hodinky, ale jedny teď asi budou muset počkat...
Návštěvník salamio Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Tak, a teď jsme díky Chronomagu v pr.eli doma celá rodina. Žena si právě vystřihla maketu Stowa Antea KS, zkusila si ji na ruce a prý k těm hodinkám, které bude k narozeninám chtít s Milanaise tahem, bude pak ještě potřebovat nějaký prstýnek z bílého zlata .
lib Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Tak jí řekni, ať se zaregistruje a probere to s námi! Třeba se jí zalíbí ještě něco dalšího.
Návštěvník salamio Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 No to víte, že jo ? a pak mi nezbyde než vyhlásit osobní bankrot .
Messiah Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 salamio napsal: No to víte, že jo ? a pak mi nezbyde než vyhlásit osobní bankrot . Ja doma nevykládám kolik ty moje krásky stály nejsem padlej na hlavu.
Hasňa Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Stowa Antea KS Milanaise.... :-) Prikladam fotku od nas z domu... Manzelka vzkazuje, ze k Antea KS na milanskem kovu perfektne sedi prsten Trinity od Cartier. Ten ma bile, zlute i cervene zlato, takze jde k jakymkoliv hodinkam a je tedy future proof. To vis, to jsme tak jednou sli na prochazku po Praze... Oris firmu mam docela rad. Nepatri pod Swatch a nikdy v historii nevyrobila hodinky na baterku. A tyhle dve veci najednou zase tak moc firem rict nemuze. Ostravaci rikaji, ze jejich potapky vypadaji ve skutecnosti hure, nez na fotkach. Je je treba asi nejdrive omacat. Ty oblekovky se mi libi oboje, cerne mozna vice, ale svetle pujdou dobre ke zlatemu snubaku. Ty Stowy pro zenu omacavat nemusis. Design je provereny sedmdesati lety a stale je aktualni a platny a zpracovani je, jak bych to rekl, tak nejak ... nemecke. Hlavne ovsem je treba se ridit vlastnim usudkem. Budes je nakonec nosit ty a ne my mistni chytrolini.
Z. Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 salamio napsal: Jinak ty ORISy se mi nelíbí úplně na 100%, dal jsem to sem spíš jako příklad, co mě zaujalo. Já bych u těch Orisů ještě chvíli zůstal. Třeba v řadě Artelier jsou moc pěkné kousky. Je tedy fakt, že tvůj předchozí rozpočet, by tady stačil už jen na jedny hodinky. Ale řekl bych, že některé z nich by mohly fungovat jako dost univerzální. A nebo tyhle pilotky. Naprosto jedinečný design. Ty už mi leží v hlavě několik let...
Návštěvník salamio Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Z. napsal: Já bych u těch Orisů ještě chvíli zůstal. Třeba v řadě Artelier jsou moc pěkné kousky. Je tedy fakt, že tvůj předchozí rozpočet, by tady stačil už jen na jedny hodinky. Ale řekl bych, že některé z nich by mohly fungovat jako dost univerzální. A nebo tyhle pilotky. Naprosto jedinečný design. Ty už mi leží v hlavě několik let... Už jsem se asi smířil s tím, že se můj původní rozpočet víceméně zdvojnásobí . I když asi ne hned ? nejdřív si patrně koupím jedny hodinky a časem ty druhé. Z těch ORISů se mi líbí asi ty poslední, nebýt teda toho nádoru... Koukal jsem, že Koza_c teď prodává ty svoje Fortisy, ale nevím, jestli se mi víc nelíbí tyhle (budu se muset na oboje v Koscomu mrknout):
Messiah Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 salamio napsal: Už jsem se asi smířil s tím, že se můj původní rozpočet víceméně zdvojnásobí . I když asi ne hned ? nejdřív si patrně koupím jedny hodinky a časem ty druhé. Z těch ORISů se mi líbí asi ty poslední, nebýt teda toho nádoru... Koukal jsem, že Koza_c teď prodává ty svoje Fortisy, ale nevím, jestli se mi víc nelíbí tyhle (budu se muset na oboje v Koscomu mrknout): Doporučoval bych spíše marinmastery!
Boudy Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Messiah napsal: Doporučoval bych spíše marinmastery! Já osobně taky spíš Marinemastery- ale nosit to budeš ty, tak moc neposlouchej co radí jiní a koukej svýma očima ...
Návštěvník salamio Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Tak jsem se byl mrknout v Koscomu a z těch dvou Fortis pilotů se mi líbí ty o dva příspěvky výše. Ty, co právě prodává Koza_c vypadají sportovněji, ale trochu mi tam vadil ten poněkud přeplácaný ciferník ? u každého indexu jsou tři čísla: hodiny am, hodiny pm a sekundy. Stále mi ale vrtá hlavou i Stowa Flieger (hlavně v kombinaci s tím jejich tmavohnědým řemenem vypadaly fakt dobře).
Návštěvník salamio Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 I když je pravda, že ani ten model s červenou vteřinovkou nevypadá zle.
Z. Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 salamio napsal: I když je pravda, že ani ten model s červenou vteřinovkou nevypadá zle. Ta červená (nebo snad oranžová?) vteřinovka tomu dodává podle mne ten správný "šmrnc." A je taková "víc Fortis." Ale ani ty druhé nevypadají na tvojí ruce špatně... Tak teď si vyber
Diamondking Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 Já bych si klidně vzal ty Orisky i do hospody, ale v tom případě jedině na kovu:
spiderer Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 salamio napsal: I když je pravda, že ani ten model s červenou vteřinovkou nevypadá zle. Ty druhe jak jsi o nich uz uvazoval driv, maji hezky rucky a libi se mi rozhozeni day-date, ty s tou oranzovou vterinovkou me stejne jako drtiva vetsina Fortisu nechava uplne v klidu..
bandicoot Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 za mě spíš fliegry než piloty od Fortisu - vypadaj líp, chyběj čísla 6 a 9 což je super když už stejně chybí 12 a 3, rozhozená datumka je výborná a ty ručky ze kterých je běžně vidět jen ta bílá část jsou v detailu suprový - jediný omezení fliegrů vidim v tom, že by jim neslušela guma
Pavel K. Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 Mě se víc líběj asi ty s červenou (nebo snad oranžovou?) vteřinovkou, ale jak napsal už někdo dřív, nosit je budeš ty, tak hlavně záleží které se líběj tobě. Na druhou stranu, taky si nechávám radit , třeba od ženy, má lepší vkus než já Večer se jí můžu zeptat, který by si vybrala ona
zuikomatt Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 salamio napsal: Tak, a teď jsme díky Chronomagu v pr.eli doma celá rodina. Žena si právě vystřihla maketu Stowa Antea KS, zkusila si ji na ruce a prý k těm hodinkám, které bude k narozeninám chtít s Milanaise tahem, bude pak ještě potřebovat nějaký prstýnek z bílého zlata . Mala technicka otazka - ako zaklad makety bola pouzita nejaka konkretna fotka zo stowa.de? Bolo to v realnej velkosti? Vdaka, M.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se