Návštěvník YPO? Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Nasledujici model uz pry bude fungovat i jako tlakovy hrnec. Siroky a odolny bude dost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 (upraveno) Nasledujici model uz pry bude fungovat i jako tlakovy hrnec. Siroky a odolny bude dost:) po vyjmutí skla by to mohl být stylový popelník Upraveno 25. listopadu 2009 uživatelem YPO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Nicneříkající počin. Zcela zbytečná šílenost, kterou neberu ani jako limitku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Cílová skupina se najde. Zřejmě rusky hovořící kapitán ponorky 2,10m vysoký a obvod zápěstí alespoň těch 24cm! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 povrchová úprava pouzdra je špičková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Cílová skupina se najde. Zřejmě rusky hovořící kapitán ponorky 2,10m vysoký a obvod zápěstí alespoň těch 24cm! U1,U2.UX,U1000 , mají 44mm a přijdou mi tak akorát - 47mm by se v tomto případě dalo nosit, ale nelíbí se mi 6,12 + šílená cena - jestli jich bude jenom 200 tak jsou stejně nedostupné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Zájemců určitě bude dost... Mě to ale nějak nic neříká, souhlas s PhoeniXem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 U1,U2.UX,U1000 , mají 44mm a přijdou mi tak akorát - 47mm by se v tomto případě dalo nosit, ale nelíbí se mi 6,12 + šílená cena - jestli jich bude jenom 200 tak jsou stejně nedostupné Souhlas, tu 6ku a 12ku bych si taky odpustil. Cenu jsem při zběžném prolítnutí nezahlídnul. Jinak když si dal hlasovat mezi Sinn a Omegama, tak jsem podvědomě sáhnul po Sinnu, oni to kouzlo fakt mají a zpracování je taky perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Je ta povrchová uprava skutečně tak odolná proti poškrábání jak vypadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 7.300,- americkych dukatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Yvaine: je, neni to jen úprava optická, ale skutečně technologická, na vlastní oči jsem viděl zcela netknutou sponu na sinnech nošených denně cca 1/4 roku - a všichni víme, že spona je jetá den-dva po zahájení nošení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 povrchová úprava pouzdra je špičková Já bych řekl,že je to normální pískování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Já bych řekl,že je to normální pískování. je to v popisu ve vlákně: Submarine steel with TEGIMENT technology, pearl-polished, seawater resistant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Já bych řekl,že je to normální pískování. tak, Davide, a maj hracky v kanale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 je to v popisu ve vlákně: Submarine steel with TEGIMENT technology, pearl-polished, seawater resistant Tegiment technology je co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Kaleni v ledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 (upraveno) Ten materiál by měl mít i garantovanou tvrdost 60hrc, což je na úrovni keramiky... Maj to nejlepší nože, co fiknou hřebík. A páč pouzdro neni jak ohejbat, tak jistá křehkost kalenýho materiálu je úplně fuk (je to kalený celý, nikoliv jen někde). tááák a počtěte si edit: musím přiznat, že coby amaterskýmu milovníku nožů a ocelí jsou mi ty sinny čím dál tím blíž Upraveno 26. listopadu 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 (upraveno) Ten materiál by měl mít i garantovanou tvrdost 60hrc, což je na úrovni keramiky... Maj to nejlepší nože, co fiknou hřebík. A páč pouzdro neni jak ohejbat, tak jistá křehkost kalenýho materiálu je úplně fuk (je to kalený celý, nikoliv jen někde). tááák a počtěte si jenom doplním (sinn.de): TEGIMENT? and the black hard coating The stainless steel case hardened using TEGIMENT? technology provides extremely effective protection from scratches on the case surface. To achieve this, we do not apply any coatings of foreign materials; rather, the surface of the stainless steel itself is hardened in a special process. In turn, the black, hard coating is applied to the U1000 S model, for example, by physical vapor deposition (PVD). This high-quality, black, hard coating is achieved only in combination with TEGIMENT technology. To keep the cases of our watches in the best possible condition when they are worn, SINN uses the TEGIMENT technology for several models. A TEGIMENT case has a surface hardness of approximately 1200 Vickers. This value corresponds roughly to the hardness of commonly used zirconium oxide ceramics. By comparison, an unhardened stainless steel case has a hardness of approximately 220 Vickers. To understand the durability of this technology properly, you must know that a TEGIMENT layer is not a coating of foreign material. Rather, the surface of the stainless steel itself is hardened using a special process. With this technology, SINN effectively protects the surface of the watch case from scratches. The 756, 757, 856, 857, 900 and U1000 models as well as the bezels of the SINN U1, U2 and UX diver´s watches are treated with this technology. Black hard coating The TEGIMENT technology forms the basis for PVD coating for the models 756 S, 757 S, 856 S, 857 S, U1000 S and U2 S. TEGIMENT cases have a special feature which immediately gave the SINN engineers a new idea. The hardness profile of the TEGIMENT layer is continuous, i.e. the high hardness of 1200 Vickers transitions very gradually to the basic hardness of the stainless steel. This makes it possible to apply a PVD-colored coating on a hardened case without having to fear the familiar peeling of the colored coat from the body of the case. The TEGIMENT, on the other hand, has a hardness comparable to that of the PVD coating and merges continuously with the basic hardness of the case. This prevents the "eggshell" effect and dramatically reduces wear. For this reason, SINN uses PVD coatings only on TEGIMENT cases. This combination is the only way to achieve high-quality coloring of a steel case by PVD. Upraveno 26. listopadu 2009 uživatelem YPO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 já na WUS četl v nějakým archivním vlákně sinn 60hrc což je 738 vickersů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se