Conrad Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 onelove hello, včera, 23:47 Newbie Skupina: Members Příspěvků: 0 Člen číslo: 9,881 Registrován: včera, 22:43 Ahoj Jmenuji se Moreen Viděla jsem váš profil dnes v chronomag a becameintrested ve vás, budu také rád, že jste víc, a já chci, abys anemail poslat na můj e-mailovou adresu, takže mohu dát můj obrázek, abyste věděli, komu i am.Here je moje e-mailová adresa (moreenmabou@yahoo.com) Věřím, že můžeme přejít od tady! Čekám na vaše zprávy na můj e-mailovou adresu výše. Moreen (Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alotin života. (Moreenmabou@yahoo.com). ///////////////////////////////////////////////////////////////////// Hello My name is Moreen i saw your profile today at chronomag and becameintrested in you,i will also like to know you the more, and i want you to send anemail to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (moreenmabou@yahoo.com) I believe we can move from here! I am waiting for your mail to my email address above. Moreen (Remeber the distance or colour does not matter but love matters alotin life.(moreenmabou@yahoo.com).
Guest Kamil Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Já taky, spam jak prase. Tady se o tom taky baví.
MarcelG Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Já taky, spam jak prase. Tady se o tom taky baví. Zrovna jsem to taky objevil!? :-(
midloch Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Já na to čučím taky jako puk, zrovna sem to chtěl sem poustnout. Drzost spamerů nezná mezí...
Guest salamio Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Já taky ne ? napište jí někdo, že se nemusí stydět mi napsat a že mám tolerantní manželku!
Skalamander Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Je možné, že jsem se právě zamiloval?
honza71 Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 "Láska přes internet" . Třeba je to od Meg Ryan !?! Ale protože mi stačí chronobundus, co jsem tu chytil, tak nemám zájem. Kdo ví co bych chytil tentokrát !!!
Conrad Posted November 26, 2009 Author Report Posted November 26, 2009 Já nic - cítím se diskriminovaný. Podívala se na Tvůj avatar a protože není lesba utřel jsi h...
jfidler Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Není to pozvánka na nějaký sraz? Něco jako japonská společenská hra **KK*K* :-)
Patrik Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Já nic - cítím se diskriminovaný. Víš co je to maximální osamělost? Když už ti nepíší ani spameři Taky jsem osamělý
Traveller Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Podívala se na Tvůj avatar a protože není lesba utřel jsi h... To bude ono... kua.
Galil Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Taky jsem si ráno početl, koukám, že to Moreen vzala hopem. Můra jedna pelešivá.
Guest Tada Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 A me nikdo nic, asi nejsem dobra partie
Guest Snow Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Víš co je to maximální osamělost? Když už ti nepíší ani spameři Taky jsem osamělý Spam mi sice nepřišel, ale osamělý se necítím, mně píšou ohledně mých příspěvků a je to taky dobré .
Murphy97 Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 no vida, v jakém světe bez hranic žijeme... jsem skoro dva roky registrovaný na webu "expatinbulgaria" a ten samý text v lámané angličtině mi chodí dvakrát týdně
falkkon Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Spam mi sice nepřišel, ale osamělý se necítím, mně píšou ohledně mých příspěvků a je to taky dobré . Kdyby tě to mělo moc mrzet, tak jsem ochoten ho přeposlat
Recommended Posts