Jump to content

Recommended Posts

Posted

onelove hello, včera, 23:47

Newbie

Skupina: Members

Člen číslo: 9,881

Ahoj

Jmenuji se Moreen Viděla jsem váš profil dnes v chronomag a becameintrested ve vás, budu také rád, že jste víc, a já chci, abys anemail poslat na můj e-mailovou adresu, takže mohu dát můj obrázek, abyste věděli, komu i am.Here je moje e-mailová adresa (moreenmabou@yahoo.com) Věřím, že můžeme přejít od tady! Čekám na vaše zprávy na můj e-mailovou adresu výše. Moreen (Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alotin života. (Moreenmabou@yahoo.com).

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

Hello

My name is Moreen i saw your profile today at chronomag and becameintrested in you,i will also like to know you the more, and i want you to send anemail to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (moreenmabou@yahoo.com) I believe we can move from here! I am waiting for your mail to my email address above. Moreen (Remeber the distance or colour does not matter but love matters alotin life.(moreenmabou@yahoo.com).

Guest salamio
Posted

Já taky ne ? napište jí někdo, že se nemusí stydět mi napsat a že mám tolerantní manželku! :)

Posted

"Láska přes internet" . Třeba je to od Meg Ryan !?! ;)

Ale protože mi stačí chronobundus, co jsem tu chytil, tak nemám zájem. Kdo ví co bych chytil tentokrát !!! :D

Posted
Já nic - cítím se diskriminovaný.

Podívala se na Tvůj avatar a protože není lesba utřel jsi h...

Posted
Já nic - cítím se diskriminovaný.

Víš co je to maximální osamělost? Když už ti nepíší ani spameři :D

Taky jsem osamělý :(

Posted
Víš co je to maximální osamělost? Když už ti nepíší ani spameři :D

Taky jsem osamělý :(

Spam mi sice nepřišel, ale osamělý se necítím, mně píšou ohledně mých příspěvků a je to taky dobré  :lol: .

Posted

no vida, v jakém světe bez hranic žijeme...

jsem skoro dva roky registrovaný na webu "expatinbulgaria" a ten samý text v lámané angličtině mi chodí dvakrát týdně

:thumbsup_anim:

Posted
Spam mi sice nepřišel, ale osamělý se necítím, mně píšou ohledně mých příspěvků a je to taky dobré  :lol: .

Kdyby tě to mělo moc mrzet, tak jsem ochoten ho přeposlat :rolleyes: