Conrad Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 onelove hello, včera, 23:47 Newbie Skupina: Members Příspěvků: 0 Člen číslo: 9,881 Registrován: včera, 22:43 Ahoj Jmenuji se Moreen Viděla jsem váš profil dnes v chronomag a becameintrested ve vás, budu také rád, že jste víc, a já chci, abys anemail poslat na můj e-mailovou adresu, takže mohu dát můj obrázek, abyste věděli, komu i am.Here je moje e-mailová adresa (moreenmabou@yahoo.com) Věřím, že můžeme přejít od tady! Čekám na vaše zprávy na můj e-mailovou adresu výše. Moreen (Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alotin života. (Moreenmabou@yahoo.com). ///////////////////////////////////////////////////////////////////// Hello My name is Moreen i saw your profile today at chronomag and becameintrested in you,i will also like to know you the more, and i want you to send anemail to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (moreenmabou@yahoo.com) I believe we can move from here! I am waiting for your mail to my email address above. Moreen (Remeber the distance or colour does not matter but love matters alotin life.(moreenmabou@yahoo.com).
Návštěvník Kamil Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Já taky, spam jak prase. Tady se o tom taky baví.
MarcelG Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Já taky, spam jak prase. Tady se o tom taky baví. Zrovna jsem to taky objevil!? :-(
KGrob Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Zřejmě hromadná milostná záležitost
Traveller Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Já nic - cítím se diskriminovaný.
midloch Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Já na to čučím taky jako puk, zrovna sem to chtěl sem poustnout. Drzost spamerů nezná mezí...
Návštěvník salamio Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Já taky ne ? napište jí někdo, že se nemusí stydět mi napsat a že mám tolerantní manželku!
Skalamander Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Je možné, že jsem se právě zamiloval?
Arthur N. Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 hned jsem ten blábol smáznul
honza71 Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 "Láska přes internet" . Třeba je to od Meg Ryan !?! Ale protože mi stačí chronobundus, co jsem tu chytil, tak nemám zájem. Kdo ví co bych chytil tentokrát !!!
Conrad Odesláno 26. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Já nic - cítím se diskriminovaný. Podívala se na Tvůj avatar a protože není lesba utřel jsi h...
jfidler Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Není to pozvánka na nějaký sraz? Něco jako japonská společenská hra **KK*K* :-)
Patrik Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Já nic - cítím se diskriminovaný. Víš co je to maximální osamělost? Když už ti nepíší ani spameři Taky jsem osamělý
Traveller Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Podívala se na Tvůj avatar a protože není lesba utřel jsi h... To bude ono... kua.
Galil Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Taky jsem si ráno početl, koukám, že to Moreen vzala hopem. Můra jedna pelešivá.
Návštěvník Tada Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 A me nikdo nic, asi nejsem dobra partie
Návštěvník Snow Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Víš co je to maximální osamělost? Když už ti nepíší ani spameři Taky jsem osamělý Spam mi sice nepřišel, ale osamělý se necítím, mně píšou ohledně mých příspěvků a je to taky dobré .
Murphy97 Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 no vida, v jakém světe bez hranic žijeme... jsem skoro dva roky registrovaný na webu "expatinbulgaria" a ten samý text v lámané angličtině mi chodí dvakrát týdně
falkkon Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Spam mi sice nepřišel, ale osamělý se necítím, mně píšou ohledně mých příspěvků a je to taky dobré . Kdyby tě to mělo moc mrzet, tak jsem ochoten ho přeposlat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se