Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

onelove hello, včera, 23:47

Newbie

Skupina: Members

Člen číslo: 9,881

Ahoj

Jmenuji se Moreen Viděla jsem váš profil dnes v chronomag a becameintrested ve vás, budu také rád, že jste víc, a já chci, abys anemail poslat na můj e-mailovou adresu, takže mohu dát můj obrázek, abyste věděli, komu i am.Here je moje e-mailová adresa (moreenmabou@yahoo.com) Věřím, že můžeme přejít od tady! Čekám na vaše zprávy na můj e-mailovou adresu výše. Moreen (Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alotin života. (Moreenmabou@yahoo.com).

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

Hello

My name is Moreen i saw your profile today at chronomag and becameintrested in you,i will also like to know you the more, and i want you to send anemail to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address (moreenmabou@yahoo.com) I believe we can move from here! I am waiting for your mail to my email address above. Moreen (Remeber the distance or colour does not matter but love matters alotin life.(moreenmabou@yahoo.com).

Návštěvník salamio
Odesláno

Já taky ne ? napište jí někdo, že se nemusí stydět mi napsat a že mám tolerantní manželku! :)

Odesláno

"Láska přes internet" . Třeba je to od Meg Ryan !?! ;)

Ale protože mi stačí chronobundus, co jsem tu chytil, tak nemám zájem. Kdo ví co bych chytil tentokrát !!! :D

Odesláno
Já nic - cítím se diskriminovaný.

Podívala se na Tvůj avatar a protože není lesba utřel jsi h...

Odesláno
Já nic - cítím se diskriminovaný.

Víš co je to maximální osamělost? Když už ti nepíší ani spameři :D

Taky jsem osamělý :(

Návštěvník Snow
Odesláno
Víš co je to maximální osamělost? Když už ti nepíší ani spameři :D

Taky jsem osamělý :(

Spam mi sice nepřišel, ale osamělý se necítím, mně píšou ohledně mých příspěvků a je to taky dobré  :lol: .

Odesláno

no vida, v jakém světe bez hranic žijeme...

jsem skoro dva roky registrovaný na webu "expatinbulgaria" a ten samý text v lámané angličtině mi chodí dvakrát týdně

:thumbsup_anim:

Odesláno
Spam mi sice nepřišel, ale osamělý se necítím, mně píšou ohledně mých příspěvků a je to taky dobré  :lol: .

Kdyby tě to mělo moc mrzet, tak jsem ochoten ho přeposlat :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...