romano Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Aké značky sú zastúpené na našom trhu ? Týka sa to hlavne SWISS watch.Myslím že nie dostatok napríklad Fortis mi tu chýba alebo viete o konkrétnom predajcovi ?
dr.snake Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 na slovesnku nemi ami hovno a ked je ponuka tak 3x drahsie ako inde
dxxi Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 v SR skapal pes, najvacie zastupenie znaciek ma asi Sheron http://www.sheron.sk/produkty.html a myslim ze ceny su tiez nadsadene ako na vsetkom
romano Odesláno 29. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Hlavne že sme v tej EU je to hamba!!! Tu vždy bolo hovno a hovno bude
Pista Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 ...švajčiari vraj nemajú veľmi radi slovíčko "znárodnenie"...a kúpna sila našich "indoeurópskych spoluobčanov" predaju Swiss Made hodiniek taktiež nič nehovorí, takže sa niet čomu čudovať.
Don2008 Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 romano napsal: Aké značky sú zastúpené na našom trhu ? Týka sa to hlavne SWISS watch.Myslím že nie dostatok napríklad Fortis mi tu chýba alebo viete o konkrétnom predajcovi ? Zial tu pomaly nic ine ako Festinu a Certinu ani nezozenies a ked ano tak tie ceny su s Himalajskou prirazkou. Vo stvrtok idem do Viedne, tam to bude ine kafe.
dr.snake Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 da sa ..v kosicciach v hypernove butiky ..su aj hamiltony aj tag heuar..apodobne ..aleceny 2-3 X net minimalne
zuikomatt Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 (upraveno) romano napsal: Aké značky sú zastúpené na našom trhu ? Týka sa to hlavne SWISS watch.Myslím že nie dostatok napríklad Fortis mi tu chýba alebo viete o konkrétnom predajcovi ? Oficialne zastupenie tu asi Fortis nema, ale v Blave je jedna predana , kde sa daju 2-3 moely kupit. Na Vajnorskej ul, priblizne pri (byvalej??) Dorastovej poliklinike(tusim je to Vajnorska 36) je polovnicka predajna, maju tam Fortis chrono(neviem presne ktory typ). Daju sa vybrat 2-3 modely, ktore su v nejakom katalogu polovnickych potrieb!!!. Este tam maju Luminoxy, Victorinox tusim a este nejaku inu znacku.... Upraveno 29. listopadu 2009 uživatelem zuikomatt
instant Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Trh je v podstate kontrolovany firmou Sheron. Zopar mensich hracov typu Maskal Kosice doplna ponuku o znacky ako Certina a Rotary... Pridaj k tomu maly trh, slovensku nenazranost a dostanes obrazok. Nic, co mozes ako zakaznik potrebovat. Okrem TV prijimacov uz roky nenakupujem spotrebne veci na Slovensku /naposledy pred siestimi rokmi tusim vysavac :)/ a vstupom do EMU uz na to momentalne nevidim jediny racionalny dovod.
Patrik Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Pokud vím, tak je to takto. Fortis na Slovensku nemá aktuálně oficiální zastoupení. Jsou možné dvě varianty: 1) zaslání poštou na dobírku - faktura je v Kč (dle oficiálního maloobchodního ceníku), o přepočet se postará Slovenská pošta dle svého kurzu. Není účtováno dopravné. 2) asi by se dalo dohodnout na zaslání do nějakého obchodu, který vede NESTtácké značky (na Slovensko dodávají např. CAT a Betty Barclay - seznam na www stránkách), jenže je otázka, jestli to má smysl. Tyhle obchody jsou orientované na levnější značky a moc by ti o Fortis asi nepověděli.
Patrik Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Ještě doplnění: Prý i při zasílání na Slovensko do konce roku platí i sleva 20% na vybrané modely z promo akce K&K racing team.
abbot Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Zajímavý je, jak se fortis snaží všemožně bránit prodejům po netu, každej prodejce musí mít napsáno i ve svym e shopu, že je možný je koupit jen osobně a pak NEST podkopává tyhle svý retailery slevou 20% pro každýho, kdo si o ní mailem napíše a to poslední, co mu dělá problém je zaslat hodinky dobírkou kamkoliv... No neni to hnus ?
romano Odesláno 1. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Myslím že je to dvojsečná zbraň , ale ak dopyt prevyšuje ponuku prečo sa nič nedeje ?
romano Odesláno 17. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Ahoj som hodne nabrúsený že budem musieť ísť kupovať Fortis von či už do Brno alebo Wien
pavel23 Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Kup je přes net od Nestu, jestli chceš tak mi teď dávají slevu 25% včera mi to přišlo na meil.
Koza_c Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2009 Kdyby kdokoliv potreboval a jak napsal pavel23. Slevu 25% jako vanosni darek v NEST spol. s r.o.tez mohu poskytnout. .
RomanP Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2009 Taky mi něco přišlo do mailu. Moc jsem to zatím nestudoval, ale není to jen na ty limitky co jsou v dokumentu ?
Koza_c Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2009 RomanP napsal: Taky mi něco přišlo do mailu. Moc jsem to zatím nestudoval, ale není to jen na ty limitky co jsou v dokumentu ? Jedna se o viz. VANOCNIM DARKEM OD NAS BUDE JISTE PRIJEMNA 25% SLEVA (odecteme u kazde objednavky svycarskych hodinek uskutecnene pres nasi spolecnost do konce roku 2009) V pripade zajmu a objednavek nas nevahejte kontaktovat.
RomanP Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2009 Koza_c napsal: Jedna se o viz. VANOCNIM DARKEM OD NAS BUDE JISTE PRIJEMNA 25% SLEVA (odecteme u kazde objednavky svycarskych hodinek uskutecnene pres nasi spolecnost do konce roku 2009) V pripade zajmu a objednavek nas nevahejte kontaktovat. No mě ta předchozí věta právě přišla že se týká jen limitek, které jsou navíc v příloze: Přijměte od nás zajímavou inspiraci na ty nejkrásnější hodinky - jedinečné kousky z limitovaných edicí nebo exklusivních designů. VÁNOČNÍM DÁRKEM OD NÁS BUDE JISTĚ PŘÍJEMNÁ 25% SLEVA (odečteme u každé objednávky švýcarských hodinek uskutečněné přes naši společnost do konce roku 2009) V případě zájmu a objednávek nás neváhejte kontaktovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se