Leviathan Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Pani, nechcem to tu zbytocne zahlcovat chobotinami..No potrebujem poradit...Prave som sa rozlucil s milovanymi Seamastermi. Kupujuci z Prahy chce dat na nich vymenit safir, nakolko je tam maly tukanec. Viem, ze okrem Dusaka este dakto robi Omegy. Bolo to spomenute v dakom inom vlakne, ale neviem to najst. Viete mi dakto poradit? Ide o vymenu safiru plus prelestenie a skratenie tahu...Chlapik sa informoval u Dusaka a on chce za safir 4000 Ceskych plus praca. Poradite? Dakujem
bandicoot Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Jinde to asi za míň nebude, s omegou bych asi jinam než k Dušákovi nechodil.
ricous Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Při problémech s lunetou u bondovek mi Frantík radil hodináře p. Brože v pasáži Alfa (ale zřejmě nebude autorizovaný servis Omegy a jestli má sklíčka...?).
lolohh Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Někdy tady někdo psal, že mu přetěsnění na Seamasterech dělal snad pan Brož z pasáže Alfa. Ale upřímně řečeno mi 4000 Kč za safír nepřijde tak moc, abych se to pokoušel řešit jiným než originálním sklem. Pokud teda práce nebude u Dušáka stát 5 tisíc.
Leviathan Posted December 2, 2009 Author Report Posted December 2, 2009 Hmm, nasiel som na ebay dakeho manika, co predava safiry na Omegy (rozne modely) za cca 100 USD..no uprimne...neviem, co od toho cakat... ale uspora by to bola znacna..len co kvalita resp. nasledne problemy ak nesadne
spiderer Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Hmm, nasiel som na ebay dakeho manika, co predava safiry na Omegy (rozne modely) za cca 100 USD..no uprimne...neviem, co od toho cakat... ale uspora by to bola znacna..len co kvalita resp. nasledne problemy ak nesadne Jenom otazka, ma smysl u takovychto hodinek setrit 2 tisice korun? Na originalni hodinky, cpat nejaky aftermarket sklicka nebo cokoliv jinyho? Ja si myslim ze ne, ale pokud si myslis ze ano, tak do toho jdi, pokud budes mit stesti bude tam to sklicko asi i drzet, zaruku ti na to ale asi nikdo neda a o vodotesnosti se taky muzes asi jen domnivat pokud nebudes mit stesti.. Prijde mi to stejny jako na Rolexy za 100 litru cpat aftermarket tah za 40 dollaru..
Leviathan Posted December 2, 2009 Author Report Posted December 2, 2009 No, suhlasim s tebou Spider. Len som kupujucemu slubil, ze sa pousilujem najst pre neho naj...riesenie. Uprimne...skor by som to neriskoval. Resp. to vyzera, ze poputuju k Dusakovi. Inak s tymi Rolexami.....asi 5 sekund som uvazoval nad ..hmm slusne to nazvem...nie orig. kaucuk na moje Planet Ocean...vyzeral skoro ako ozajstny:-)...Potom som si uvedomil..nad cim vlastne uvazujem...
railmaster Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Na Slovensku v autorizovanom Omega servise mi predbežne účtovali za nové zafírové sklo do Bondoviek Chrono asi 140 Eur a za kompletnú novú lunetu asi 180 Eur. O týžeň si idem po ne, potom budem vedieť presne. Viem, na Ofrei sú Omega diely lacnejšie, ale napríklad - sklo môže pri výmene prasknúť a takto je to vec servisu.
Recommended Posts