jankoxxx Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Tieto hodinky boli povodne pre moju drahu polovicku po odporucani clenky Seychela. Osud ale chcel aby sa jej zapacili moje Max Bill a tak tieto pekne hodinky osireli. Ked sme ich spolocne objednavali (konecne slovo mala priatelka) tak som si hovoril ze su to sakra pekne hodinky a dufal som ze mi ich obcas pozicia. Klasicky Americky Happy end Presnost hodiniek je lepsia ako som predpokladal a spracovanie je na vybornej urovni (az na remienok, ten som vymenil ihned). Zatial len tieto fotky, ak ma napadne nejaka stylizacia tak este pridam dalsie (a ak bude nejaky zaujem...).
bandicoot Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 kombinaci holýho cifru a jednoduchýho řemenu bez prošití musim zatleskat - hodně věrná retrozáležitost
kubson Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 pěkný copak je to za řemen? vypadá dobře
jankoxxx Odesláno 2. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 remienok som objednaval z UK. stal cca 30 libier a je naozaj dobrej kvality. predavaju ho aj s takou tou Bund kozenou podlozkou ale ta na moju malicku ruku az tak dobre nepasuje (co mi ale vobec nevadi). vrelo odporucam. http://www.watchworx.co.uk/pages/lwb/Handm...0Watchstrap.htm
jankoxxx Odesláno 2. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 kombinaci holýho cifru a jednoduchýho řemenu bez prošití musim zatleskat - hodně věrná retrozáležitost presne o to som sa snazil. retro mam velmi rad. okrem toho mam rad jednoduchost a som rad ze priatelka si vybrala prave model H. inac prave tento remen ma inspiroval k tomu ze si asi zacnem vyrabat vlastne remene.
Henry Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2009 Pěkné. Gratuluju k hodinkám...i k drahé polovičce. Ta moje by mezi zuby procedila "cibule", a o tom, že si je vezme na ruku by ani neuvažovala. :-(
seychela Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Tieto hodinky boli povodne pre moju drahu polovicku po odporucani clenky Seychela. Osud ale chcel aby sa jej zapacili moje Max Bill a tak tieto pekne hodinky osireli. Ked sme ich spolocne objednavali (konecne slovo mala priatelka) tak som si hovoril ze su to sakra pekne hodinky a dufal som ze mi ich obcas pozicia. Klasicky Americky Happy end Presnost hodiniek je lepsia ako som predpokladal a spracovanie je na vybornej urovni (az na remienok, ten som vymenil ihned). Zatial len tieto fotky, ak ma napadne nejaka stylizacia tak este pridam dalsie (a ak bude nejaky zaujem...). gratulujem teda k novým hodinkám
Psuťák Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 taky gratulace, hodinky jsou podle mne fakt povedené
jankoxxx Odesláno 7. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 dakujem za vsetky gratulacie
jardab Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2009 V jednoduchosti je síla, GRATULUJU !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se