panedge Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To je dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Hm, pán má sladěnej outfit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 To je pyžamo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Zásadně chodím jen v pyžamu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Chlapi: kdyz je nejake velke tetovani treba na zadech da se to umrtvit? Ja jsem o tom nikde necetl ani neslysel ze se to da domluvit proto se ptam jen ze zvedavosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Umrtvuje se jen tetovani na lobogo ale nekdy uz se to nevzpamatuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Chlapi: kdyz je nejake velke tetovani treba na zadech da se to umrtvit? Ja jsem o tom nikde necetl ani neslysel ze se to da domluvit proto se ptam jen ze zvedavosti Uplne to vidim... zenska v hospode se pta "a bolelo to moc?", ty nasadis tvrdej vyraz a "ani jsem o tom nevedel". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Neumrtvuje a tater ti to sam vymluvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Chlapi: kdyz je nejake velke tetovani treba na zadech da se to umrtvit? Ja jsem o tom nikde necetl ani neslysel ze se to da domluvit proto se ptam jen ze zvedavosti Zkus henu, ta nebolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Ja se tetovat nehodlam. To bylo jen ze zajimavosti Mimochodem tetovani uz stejne neni "v mod?" Sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Jak pise panedge, ja jsem pocmaranej asi od ctyr tateru a ani jeden z nich o tom nechce slyset, ja to teda nevyzadoval:-)Jednak tyhle srajdy prej redej krev/vic to z tebe tece a druhak, coz je podstatnejsi, udajne tater nevi, jak na to bude klient/ respektive jeho telo, reagovat. Aby jakejmkoliv problemum s timhle spojenym predesli, reknou ti, at jdes jinam. Tot moje zkusenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Ja se tetovat nehodlam. To bylo jen ze zajimavosti Mimochodem tetovani uz stejne neni "v mod?" Sranda. a já už myslel, že jsi si podal přihlášku do hradecké jakuzy, tak nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 villain83: Diky za reakci. Myslel jsem si to ze to jen tak nikdo nevezme na triko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Slušný, tohleto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 No........je to strasnej kýč. Oko, ptaci, hodinky, ruze a "vždy ver svým snum"......bleeeee. Remeslne dobry, ale.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Ještě chybí briliant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Ještě chybí briliant.....a Dum spiro spero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 (upraveno) A mebo v latině nebo ang jen bůh mě může soudit. Má to i můj bývalý švagr a smál sem se mu ať to ukáže soudkyni kde je za to že zbil milence své ženy:) Upraveno 8. září 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 A mebo v latině nebo ang jen bůh mě může soudit. Má to i můj bývalý švagr a smál sem se mu ať to ukáže soudkyni kde je za to že zbil milence své ženy:)Mel ji ukazat známé ukrajinské přísloví "Nebiješ, nemiluješ" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Ja vam nevim, nejsem ani vezen, ani namornik ci pirat, ba do konce ani vor v zakone nebo yakuza navíc, plánuju se dozit vysokého veku, tak nechci byt oschly deda s kerkama...Ale jinak nic proti kerkam, osobne mam nejradši motivacni a drsnacky typu:Per sapera ad astra, Dont fuck with menebo pak hluboke myslenky plny chyb:Never dont give up... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se