Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Chtěl bych se zeptát jak dlouho se asi čeká na objednání u dobrého tatéra? Popřipadě komu by jste svěřili svoje tělo?

Odkaz na studio či konkrétního člověka a je jedno odkud v ČR.

Předem moc děkuju za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem ako je to u vás, tých tatérov je dnes už neuveriteľné množstvo.. A to myslím na štúdiových tatérov, o tých doma ani nehovorím... Na najlepšieho tatéra v KE sa čaká cca tri mesiace. Ja som si už počkal aj 3/4 roka... Stále lepšie ako čakanie na asi najlepšieho tatéra sveta, Dmitriy Samohin... Tam sa čaká cca 3 roky a platíš 250e za hodinu :lol2:  Ja mám za sebou asi 27 odtetovaných hodín, pri ňom by som sa teda nedoplatil... Kamoš ale je už objednaný tak som zvedavý, jeho práce sú maximálne umelecké diela, odporúčam si pozrieť nejaké jeho práce ;) Takže aj keď som ti nepomohol, toho Samohina si určite pozrite tí, ktorí ho nepoznáte ;)

Odkaz ke komentáři

Chtěl bych se zeptát jak dlouho se asi čeká na objednání u dobrého tatéra? Popřipadě komu by jste svěřili svoje tělo?

Předem moc děkuju za radu.

http://www.tattooszabi.cz/

Jestli se ti jeho styl líbí, tak je top. Na čekačku se musíš zeptat sám

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Neviem ako je to u vás, tých tatérov je dnes už neuveriteľné množstvo.. A to myslím na štúdiových tatérov, o tých doma ani nehovorím... Na najlepšieho tatéra v KE sa čaká cca tri mesiace. Ja som si už počkal aj 3/4 roka... Stále lepšie ako čakanie na asi najlepšieho tatéra sveta, Dmitriy Samohin... Tam sa čaká cca 3 roky a platíš 250e za hodinu :lol2:  Ja mám za sebou asi 27 odtetovaných hodín, pri ňom by som sa teda nedoplatil... Kamoš ale je už objednaný tak som zvedavý, jeho práce sú maximálne umelecké diela, odporúčam si pozrieť nejaké jeho práce ;) Takže aj keď som ti nepomohol, toho Samohina si určite pozrite tí, ktorí ho nepoznáte ;)

Na realistiku moc nejsem, ale pěkný to má Dima, to jo.

Začínáme s předělávkou :-)

Wow! To je ta správná chronotématika. Super cover. 13 je asi šťastné číslo, čas na hodinkách asi nebude náhoda, co? ;)

Odkaz ke komentáři

Já své tělo svěřil tomuto člověku: Richard Slunéčko - slunce moje jasné ;)

A výborný je i tento člověk: Josef DEVERA - dělá nádherné maorské tetování a tetování z oblasti Oceánie. Jen při objednání k němu pozor - hostuje u něj spoustu lidí, tak se objednávat přímo k němu.

Odkaz ke komentáři

Já bych ten plamen zakryl celý a udělal z toho něco jinýho (řešil jsem u svýho coveru). Už máš tatéra?

Chce to někoho, kdo má s covery zkušenosti. Doporučil bych Mikiho z Triba, umí hodně tlustý linky, koukni na jeho covery. Ale pak už to lejzrem nesundáš :)

Diky za doporuceni.

Bude to delat Dan Ko od Bobka.

https://m.facebook.com/dan.ko.338?tsid=0.9942085430957377&fref=search

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...