Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Ano, bylo to velmi příjemné..  :weird: 

Hojíme se docela pěkně. Dostal jsem nějaký special flastr (průhledná nalepovací folie) na urychlení hojení, ale musel jsem ho sundat. Pač mi kolem něj začalo vyskakovat zarudnutí. Asi nesprávně spolupracoval s kůží. Ale tetování samotné se pod tím za pár dnů zahojilo jako za dva týdny volně.. Takže zatím paráda.  :thumbsup_anim:

post-39848-0-52099100-1485284219_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, bylo to velmi příjemné..  :weird:

Hojíme se docela pěkně. Dostal jsem nějaký special flastr (průhledná nalepovací folie) na urychlení hojení, ale musel jsem ho sundat. Pač mi kolem něj začalo vyskakovat zarudnutí. Asi nesprávně spolupracoval s kůží. Ale tetování samotné se pod tím za pár dnů zahojilo jako za dva týdny volně.. Takže zatím paráda.  :thumbsup_anim:

Je to folie která se používá na popáleniny. Už jsem to měl 2x, nechám 3-5dní (nemusím umývat, mazat atd.) a hojí se to trochu rychleji jak uvádíš.

Odkaz ke komentáři

Jojo, jmenuje se to různě ty fólie, já mám doma Tegaderm. Na malý kerky je to asi OK, důležité je, aby ten materiál měl dostatečný přesah za okraje tetování, aby plazma nevytékala ven. Taky jsem na to měl nehezkou kožní reakci, proto preferuju normální potravinářskou fólii, která se lehce sundá.

Odkaz ke komentáři

Já normal folii tak 2 - 4 hodiny. Dýl určitě ne. Pak jak psal Roman. Vlažná sprcha a Bepanthen, případně heřmánek, měsíček.. Nicméně Bepanthen je asi nejlepší.

No, mám to mírně zarudlé ještě teď (foto ze včerejška chvilku po sundání). Bylo díky tomu krásně vidět, kde přesně jsem to měl nalepené. I blbá zkušenost je zkušenost. Příště zas normální folii na pár hodin a neřešil.

post-39848-0-33184100-1485369330_thumb.jpg

post-39848-0-46675000-1485369334_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

3 hodiny? Já nosím folii a šustím dva dny  :lol2:

Já jsem nudnej patron a trochu se bojím experimentovat. Jednou jsem přišel v takovým lesklým igelitu za ženou do ložnice, hnala mě ven, tak to už radši nepokouším

Odkaz ke komentáři

Romane tudle sem cet na novinkach ze se chlap nechava pomalovat kdyz mu ubejva testosteron.... jaky na to mas pohled ty ?

Nemam zadnej. Ani pohled ani testosteron. Oboji jen komplikuje zivot

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...