Jiří_99 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Teče to ze mě jak z prasete, nevím proč. Nikdy jsem na to netrpěl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Vnitřní biceps. Sis užil Můj poslední obrázek mám na stejném místě. Hůř se mi to hojilo, i nějaká ta barva vypadala, ale už je to OK. Další termín mám 13.2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Ano, bylo to velmi příjemné.. Hojíme se docela pěkně. Dostal jsem nějaký special flastr (průhledná nalepovací folie) na urychlení hojení, ale musel jsem ho sundat. Pač mi kolem něj začalo vyskakovat zarudnutí. Asi nesprávně spolupracoval s kůží. Ale tetování samotné se pod tím za pár dnů zahojilo jako za dva týdny volně.. Takže zatím paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Ano, bylo to velmi příjemné.. Hojíme se docela pěkně. Dostal jsem nějaký special flastr (průhledná nalepovací folie) na urychlení hojení, ale musel jsem ho sundat. Pač mi kolem něj začalo vyskakovat zarudnutí. Asi nesprávně spolupracoval s kůží. Ale tetování samotné se pod tím za pár dnů zahojilo jako za dva týdny volně.. Takže zatím paráda. Je to folie která se používá na popáleniny. Už jsem to měl 2x, nechám 3-5dní (nemusím umývat, mazat atd.) a hojí se to trochu rychleji jak uvádíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Jojo, jmenuje se to různě ty fólie, já mám doma Tegaderm. Na malý kerky je to asi OK, důležité je, aby ten materiál měl dostatečný přesah za okraje tetování, aby plazma nevytékala ven. Taky jsem na to měl nehezkou kožní reakci, proto preferuju normální potravinářskou fólii, která se lehce sundá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Folie tak 3 hodiny, pak vlazna sprcha, bepathen plus a nezakryvat. 4 kerky, celkem velky a nikdy zadna komplikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Protoze mas pokozku jak slon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 3 hodiny? Já nosím folii a šustím dva dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Já normal folii tak 2 - 4 hodiny. Dýl určitě ne. Pak jak psal Roman. Vlažná sprcha a Bepanthen, případně heřmánek, měsíček.. Nicméně Bepanthen je asi nejlepší.No, mám to mírně zarudlé ještě teď (foto ze včerejška chvilku po sundání). Bylo díky tomu krásně vidět, kde přesně jsem to měl nalepené. I blbá zkušenost je zkušenost. Příště zas normální folii na pár hodin a neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 3 hodiny? Já nosím folii a šustím dva dny Já jsem nudnej patron a trochu se bojím experimentovat. Jednou jsem přišel v takovým lesklým igelitu za ženou do ložnice, hnala mě ven, tak to už radši nepokouším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Romane tudle sem cet na novinkach ze se chlap nechava pomalovat kdyz mu ubejva testosteron.... jaky na to mas pohled ty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Romane tudle sem cet na novinkach ze se chlap nechava pomalovat kdyz mu ubejva testosteron.... jaky na to mas pohled ty ?Nemam zadnej. Ani pohled ani testosteron. Oboji jen komplikuje zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 (upraveno) Jednou jsem přišel v takovým lesklým igelitu za ženou do ložnice, hnala mě ven, tak to už radši nepokoušímvůbec nechápu proč Upraveno 25. ledna 2017 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Vazne sa zamyslam ci na tom obrazku je nafukovacia alebo ziva. Zevraj dnes to je obcas na nerozoznanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Co blbnes, tys nepoznal Romana v igelitu neboco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Nee. Jestli si vzpomínám ,tak před léty tu byla diskuze "jak si doma věšíte toaleťák" a Roman byl ve skupine-ke zdi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Pripoustim moznost, ze sem se splet. Asi me zmatly ty brejle na svetle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Kdo má předkožku jak slon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Já se vás začínám bát, vy Colombové :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se