Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Dík. Jinak po nepříjemném zážitku s hojením, kdy jsem dva dny po kérce musel letět na otočku na služebku, kde jsem neměl moc čas se o čerstvou "jizvu" starat a měl na ní další skoro dva dny v kuse folii a udělaly se mi tlusté strupy, zkouším držet králíka pod přebalovací podložkou. Poradil mi to jeden ruský tatér. Potrav. folie nedýchá, drží plazmu na kérce, a ta při přístupu vzduchu ztvrdne na strup, který se hůře a déle hojí a může vytrhat barvu. Na rameni s tím bojuju už týden, intenzivně aplikuju sterilium a pečlivě čekám, až samovolně strupy opadají. Svědí a lákají na strhnutí, ale to by byla ta největší chyba. Zatím to vypadá, že spodní vrstva je OK a kérka nebude poškozená. Zalepení fólií, nedostatečná hygiena (na to jsem úchyl), lehké nachlazení a změny tlaku v letadle nebyly ideální hojící faktory. Na přebalovací podložce je super, že zpočátku saje plazmu (nelepí se), pak dostatečně luftuje a nechává tetování dýchat. Poučil jsem se a lýtko se zatím hojí výtečně. Čtvrtý den, o víkendu začne loupačka.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja cakam kedy sa bude dat tetko uplne a dobre zmazat a niektore by som dole dal. Ale nie koli tomu ze to lutujem, ale len koli tomu ze mi to je uz vlastne jedno ci ich mam alebo nie. A to sa pohybujem vo sfere kde je tetovanie problem, ale nejak si zvykli a zacali sa skor pozerat na to co clovek vie a kaslat na nejake obrazky po tele. Sme este velmi zaostali co sa tyka tychto veci. 

Odkaz ke komentáři

Chlapi: muzu dotaz na telo?

S odstupem casu litujete nekdo toho tetovani? Chapu ze asi 90% to nikdy asi neprizna ale tak o pokus mi to stoji.Predem diky :)

Vždy keď sa ma niekto pýtal na tetovania, kto si išiel dať svoju prvú a chcel nejaké rady, tak som mal len jednu. Nestačí si byť istý na 100%...! Veľakrát si človek povie "joo, určite, nabomby" a podobne, no nakoniec nič pravdy.. minimálne 101%...! Presne pri tomto diablikovi, ktorého mi vidno vlasne na každej fotke (ani neviem či ste ostatné videli vôbec :D ) som sa rozhodoval do poslednej chvíle, až v deň tetovania som našiel aj posledné percento a potvrdil tetovanie... Nemal som ani jedno (prvé v 18-ke, teda presne 10 rokov dozadu) a PRESNE som vedel, kde a čo bude... Po siedmich rokoch som to aj splnil :) S prstami a tým diablom som nerátal na začiatku ale tak, časom sa názor môže aj zmeniť :D NIKDY, NIKDY neľutuj tetovanie..! To, že už by si si nedal, keby si sa preniesol v čase je úplna blbosť... Nikdy neľutujem to, čo som kedysi spravil s myšlienkou alebo pocitom absolútnej istoty! Teraz mám celú ľavú ruku, hrudník celý a na pravej tú prvú, iba nápis, na pláne samozrejme mám ďalšie a ďalšie (iba od pása hore, nohy nerieším) a neviem si ani len predstaviť, že by som niekedy niečo ľutoval :)

Druhá vec je aj to, čo tu už bolo spomenuté... A teda záleží aj na tom, ČO si si vytetoval ;) Lebo napríklad tomu spomenutému tribalu ja som nevedel prísť na chuť nikdy a ani neprídem... Sú len dva typy ľudí, čo sa tetujú.. Tí, ktorí si dávajú nejaké obrázky z internetu, prípadne z katalógu alebo ten tribal no.. A potom ľudia, ktorí si dávajú vyslovene veci, ktoré majú v srdci, ktoré pre nich niečo znamenajú, portéry blízkych, výroky nejaké, dátumy narodení, výročí, prípadne vlastné tvorby a pod. Ja všetko čo mám, mám hlavne v srdci a až potom na ruke ;) A tak to nemôžem ľutovať proste nikdy.. :) 

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem řekl bych slušný mix tvých dvou typů.. Mám na sobě pár věcí, které jsou mému srdci blízké a které jdou od srdce, ale zároveň taky nějaké ty "katalogové" old school srandy, které se mi prostě libí.

První tetování bylo někdy v 17 - 18ti letech, ale nelituji ani jednoho. U toho prvního jsem chvilku uvažoval o coveru, pač mi ho dělal nezkušený borec doma v obýváku. Tudíž to není kdoví jaká kvalitka. Spíš naopak.. Ale nakonec jsem přišel k závěru, že je to část mě i se vzpomínkama, které se na tohle konkrétní tetování vážou. Takže prozatím zůstane i tahle moje první kérka tak jak je a bude mi připomínat určitou část prožití života. A že stála za to.. :)

Odkaz ke komentáři

Díky za tipy, Ondrashe jsem zvažoval, ale čekat roky se mi asi nechce :) Budu rád za další...

Já v tom vidím práci pro nějakého dobrého dotworkera, co to umí š černou.

Jestli jsi z Prahy nebo by nebyl pro tebe problém přijet, zkus Elis, co mi dělala toho zajíce na lýtko. Je šikovná a rychlá. Pošleš jí obrázek a ona ti namaluje návrh a uvidíš, jestli je to ono nebo ne.

email: elllisn@gmail.com

fb: https://www.facebook.com/elisjetu/?fref=ts

Nebo pak Kóca z Tribo tattoo. To je velký umělec!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...