tolja Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Rok výroby cca 1960, možná o něco mladší, pouzdro ocel, průměr bez korunky 35 mm, ručky a číselník s velmi decentní luminiscencí, původní signované plastové sklíčko a strojek? ....... To je teda mazec Hodinky jsou krásně zachovalé hlavně díky tomu, že jim před lety nějaký umělec zlomil osy setvačky a kotvy. Naštěstí je můj hodinář dokázal zprovoznit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snow Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 (edited) Universal Geneve je mojí úplně nejoblíbenější značkou a tyhle jsou skvělé. Ač nemám čtverhranná pouzdra v oblibě, vždy mě oblaží pohled na Universal Genève - Microtor Cabriolet. zdroj - http://www.stundenzeiger.de/index.php/Universal-Geneve/ Edited December 6, 2009 by thesis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cody Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 (edited) tolja: je to automat nebo jsem uplne mimo? edit: sorry, uz jsem se to docetl na ciferniku Edited December 6, 2009 by cody Link to comment Share on other sites More sharing options...
atim Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Microrotor je podle mého jeden z nejkrásnějších kalibrů vůbec, Snowe ten model "kabrio" je úžasnej! Málokdo umí hezké hranaté hodinky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilius Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Toljo...ehm...paráda!!!!! Budeš je nosit(nosíš je?)???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolja Posted December 7, 2009 Author Report Share Posted December 7, 2009 Měl jsem je už na ruce, ale na normální nošení mám Poljoty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaX Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Kde jsi je objevil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 ta poslední fotka s tim mikrorototem mě porazila - když si představim, že má centimetr v průměru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolja Posted December 7, 2009 Author Report Share Posted December 7, 2009 Kde jsi je objevil? Mám je od kamaráda s tím, že jsem si musel nechat spravit. On je koupil kvůli stavu s tím, že bude stačit vyčištění a můj hodinář je "čistil" celej den. Je to pašák - šlapou jako hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciferník Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Přesně po tomhle modelu pokukuju už hezkých pár let. Už jsem měl několikrát příležitost koupit je, ale zatím jsem se nikdy nedokázal smířit s částkou, kterou bylo nutné investovat. Krásné hodinky, na svou éru i slušně velké. Blahopřeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolja Posted December 7, 2009 Author Report Share Posted December 7, 2009 Přesně po tomhle modelu pokukuju už hezkých pár let. Už jsem měl několikrát příležitost koupit je, ale zatím jsem se nikdy nedokázal smířit s částkou, kterou bylo nutné investovat. Krásné hodinky, na svou éru i slušně velké. Blahopřeju. Tady jedny jsou, ale jsou hrozně nafocené: http://cgi.ebay.com/universal-geneve-poler...%3D10%26ps%3D63 Za kolik jsi je mohl koupit a nekoupil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciferník Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Za kolik jsi je mohl koupit a nekoupil? Naposledy mi utekly, když jsem přestal přihazovat tuším na 320 dolarech :-) Už si ale opravdu nepamatuju, za kolik se tehdy opravdu prodaly. Bylo to asi před rokem a půl a šlo o verzi bez datumu. Pak jsem je jednou potkal v Praze v bazaru, to je tak možná tři roky zpátky. Vypadaly jako nové, ale cena byla nehorázná, už si ji nepamatuju, myslím, že určitě přes patnáct tisíc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolja Posted December 13, 2009 Author Report Share Posted December 13, 2009 Naposledy mi utekly, když jsem přestal přihazovat tuším na 320 dolarech :-) Už si ale opravdu nepamatuju, za kolik se tehdy opravdu prodaly. Bylo to asi před rokem a půl a šlo o verzi bez datumu. Pak jsem je jednou potkal v Praze v bazaru, to je tak možná tři roky zpátky. Vypadaly jako nové, ale cena byla nehorázná, už si ji nepamatuju, myslím, že určitě přes patnáct tisíc. Patnáct tisíc kaček už je poněkud na hraně, ale přestat přihazovat na 320ti dolarech není moc rozumné, pokud byly v pěkném stavu. I tyhle moje stály o dost víc než 320 dolarů a rozhodně nelituju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smejky Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Tak tohle je nádhera. Krásný stav a strojek prostě paráda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolja Posted October 31, 2017 Author Report Share Posted October 31, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepO77 Posted October 31, 2017 Report Share Posted October 31, 2017 super kusok. Cakam na moje prve UG Polerouter Date - patina; nie su tak v krasnom stave ako tieto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts