safi Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Přišel mi dotaz od jednoho čtenáře článku na titulní stránce: Dobrý den, četl jsem Váš článek na internetu o hodinkách značky Breitling B01 a napadlo mě, že budete určitě vědět a poradíte mi: nikde se nemohu dopátrat, jakým směrem nastavit pro tyto hodinky natahovač (watch winder), jestli po směru a nebo proti směru hodinových ručiček a počet otáček za den.Děkuji za laskavost. Kdopak poradí?
Guest YPO? Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Přišel mi dotaz od jednoho čtenáře článku na titulní stránce: Dobrý den, četl jsem Váš článek na internetu o hodinkách značky Breitling B01 a napadlo mě, že budete určitě vědět a poradíte mi: nikde se nemohu dopátrat, jakým směrem nastavit pro tyto hodinky natahovač (watch winder), jestli po směru a nebo proti směru hodinových ručiček a počet otáček za den.Děkuji za laskavost. Kdopak poradí? orbita.ch
jorix Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 orbita.ch Jestli myslíš jejich katalog kalibrů, tak tam B01 není.
Guest YPO? Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Jestli myslíš jejich katalog kalibrů, tak tam B01 není. jasně sry - nekoukal jsem pořádně
Kalifx Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Obrátil bych se na prodejce, respektive autorizovanýho dealera... Na netu je to celkem těžký zjistit... Osobně tipuju (ale jen s ohledem na dobu rezervy nátahu) na natahování jak po směru, tak proti směru hodinových ručiček. P.S. nebo se zeptejte xxxxfazeraxxxx
Baker Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Kalibr B01 se natahuje obousmerne, bohuzel doporuceny pocet otacek nevim.
Recommended Posts