Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  X-Bob napsal:
zajímavé info. MPM už marketingově podchytila rallye Paříž Dakar, má modely k této rallye, které měli během soutěže 3 čeští účastníci. Blíže viz v textu např. zde

edit - oprava počtu

Konec ledna se blíží a tím i začátek Onionova testování, od kterého předpokládám, že budeme vědět víc.

Odesláno

Konečně pořádná fotka hodinek. Moc se mi líbí ten reliéfní číselník. Myslím že by modelu prospělo vyřadit datumové okénko a dát na pozici tři číslici. Teď ještě počkat na verzi Spartak 40. Asi se ke 30-tým narozeninám stanu Vašim zákaznikem

accutron napsal:
Tajné to samozřejmě není. Podařilo se mi však sehnat pouze fotku Spartaku43 s reliéfním číselníkem. Obrázek pochází z knihy "Stroj času". Autorem fotky je pan Kraus.

post-1228-1264425299.jpg

Odesláno
  X-Bob napsal:
zajímavé info. MPM už marketingově podchytila rallye Paříž Dakar, má modely k této rallye, které měli během soutěže 3 čeští účastníci. Blíže viz v textu např. zde

edit - oprava počtu

"Chronogrape"? WTF???

Odesláno
  Biges napsal:
Cože? Jak jsi u PS2 přišel k nesvítícím ručkám? Z Eltonu??? Foto?

Foto nemusím posílat, ale všem známým "Humberto" nikdy fosforeskující ručky nemělo, takže tady neplaš... :-)

Odesláno
  Pajac napsal:
Foto nemusím posílat, ale všem známým "Humberto" nikdy fosforeskující ručky nemělo, takže tady neplaš... :-)

Nevyráběl se model Prim Sport 2, kde by svítily jen indexy, jak píšeš.

Pajac napsal:
Hmmm koukám, že už se vylepšili. Já jsem ty Sporty koupil jen s fluorescenčním číselníkem - škoda. Fakt je, že jsem na tom stejně jako u renovovaných Prim Sport II (Elton), které stály více než dvojnásobek těchto MPM a svítí jen indexy, takže kde se stala chyba??? :-D
Odesláno (upraveno)

Tak se pánové z MPM pokusili vylepšit kvalitu svých časových grepů... no moc tomu Photoshopu nedali :)

post-6998-1265394576.jpg

A navíc to mají stále špatně :D

To jsou lamy...

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno

Já myslím, že v MPM jsou lidi, kteří si toho mohou všimnout i bez upozornění Chronomagu.

Reagovali sice opět špatně, ale zase rychle :)

Odesláno
  Biges napsal:
Nevyráběl se model Prim Sport 2, kde by svítily jen indexy, jak píšeš.

Hmm, možná se původně nevyráběl, což nemohu potvrdit, ani vyvrátit, ale po renovaci mám číselník "Humberto" se zelenými indexy, kde bílé indexy (kolem těch zelených) opravdu svítí...

Odesláno (upraveno)
  Pajac napsal:
Hmm, možná se původně nevyráběl, což nemohu potvrdit, ani vyvrátit, ale po renovaci mám číselník "Humberto" se zelenými indexy, kde bílé indexy (kolem těch zelených) opravdu svítí...

Fakt? Máš foto? :)

Šup sem s ním. Nebo raději semhle.

Jsem ani netušil, že Elton něco takového dělá, to může vypadat dost zajímavě.

Upraveno uživatelem Biges
  • po 2 týdnech...
Odesláno

výbroně, jsem žádostiv již na první dojmy po jejich "příletu". Podej zprávu ;)

Odesláno

milisi, ehm, nejsem si jist, proč by měl být jasný předem. Nicméně, jistě bude třeba taková poznámka zdrojem flame :)

Odesláno

Téma bylo založeno... hmmm...

Onion napsal:
Může mi někdo říct něco bližšího o značce Czech Made? Tady jsou nějaké oficiální povídačky, ale jaká je opravdová praxe ? Ví to někdo?

Takže asi tak :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...