Přejít na obsah

PRIM MPM

Doporučené příspěvky

zajímavé info. MPM už marketingově podchytila rallye Paříž Dakar, má modely k této rallye, které měli během soutěže 3 čeští účastníci. Blíže viz v textu např. zde

edit - oprava počtu

Konec ledna se blíží a tím i začátek Onionova testování, od kterého předpokládám, že budeme vědět víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konečně pořádná fotka hodinek. Moc se mi líbí ten reliéfní číselník. Myslím že by modelu prospělo vyřadit datumové okénko a dát na pozici tři číslici. Teď ještě počkat na verzi Spartak 40. Asi se ke 30-tým narozeninám stanu Vašim zákaznikem

Tajné to samozřejmě není. Podařilo se mi však sehnat pouze fotku Spartaku43 s reliéfním číselníkem. Obrázek pochází z knihy "Stroj času". Autorem fotky je pan Kraus.

post-1228-1264425299.jpg

Odkaz ke komentáři

Foto nemusím posílat, ale všem známým "Humberto" nikdy fosforeskující ručky nemělo, takže tady neplaš... :-)

Nevyráběl se model Prim Sport 2, kde by svítily jen indexy, jak píšeš.

Hmmm koukám, že už se vylepšili. Já jsem ty Sporty koupil jen s fluorescenčním číselníkem - škoda. Fakt je, že jsem na tom stejně jako u renovovaných Prim Sport II (Elton), které stály více než dvojnásobek těchto MPM a svítí jen indexy, takže kde se stala chyba??? :-D
Odkaz ke komentáři

Nevyráběl se model Prim Sport 2, kde by svítily jen indexy, jak píšeš.

Hmm, možná se původně nevyráběl, což nemohu potvrdit, ani vyvrátit, ale po renovaci mám číselník "Humberto" se zelenými indexy, kde bílé indexy (kolem těch zelených) opravdu svítí...

Odkaz ke komentáři

Hmm, možná se původně nevyráběl, což nemohu potvrdit, ani vyvrátit, ale po renovaci mám číselník "Humberto" se zelenými indexy, kde bílé indexy (kolem těch zelených) opravdu svítí...

Fakt? Máš foto? :)

Šup sem s ním. Nebo raději semhle.

Jsem ani netušil, že Elton něco takového dělá, to může vypadat dost zajímavě.

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...