Apep Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 zajímavé info. MPM už marketingově podchytila rallye Paříž Dakar, má modely k této rallye, které měli během soutěže 3 čeští účastníci. Blíže viz v textu např. zde edit - oprava počtu Konec ledna se blíží a tím i začátek Onionova testování, od kterého předpokládám, že budeme vědět víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Konečně pořádná fotka hodinek. Moc se mi líbí ten reliéfní číselník. Myslím že by modelu prospělo vyřadit datumové okénko a dát na pozici tři číslici. Teď ještě počkat na verzi Spartak 40. Asi se ke 30-tým narozeninám stanu Vašim zákaznikem Tajné to samozřejmě není. Podařilo se mi však sehnat pouze fotku Spartaku43 s reliéfním číselníkem. Obrázek pochází z knihy "Stroj času". Autorem fotky je pan Kraus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 zajímavé info. MPM už marketingově podchytila rallye Paříž Dakar, má modely k této rallye, které měli během soutěže 3 čeští účastníci. Blíže viz v textu např. zde edit - oprava počtu "Chronogrape"? WTF??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 "Chronogrape"? WTF??? To je přeci jasné. Chrono-Grape. Časový grapefruit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 To je přeci jasné. Chrono-Grape. Časový grapefruit. :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajac Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Cože? Jak jsi u PS2 přišel k nesvítícím ručkám? Z Eltonu??? Foto? Foto nemusím posílat, ale všem známým "Humberto" nikdy fosforeskující ručky nemělo, takže tady neplaš... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Foto nemusím posílat, ale všem známým "Humberto" nikdy fosforeskující ručky nemělo, takže tady neplaš... :-) Nevyráběl se model Prim Sport 2, kde by svítily jen indexy, jak píšeš. Hmmm koukám, že už se vylepšili. Já jsem ty Sporty koupil jen s fluorescenčním číselníkem - škoda. Fakt je, že jsem na tom stejně jako u renovovaných Prim Sport II (Elton), které stály více než dvojnásobek těchto MPM a svítí jen indexy, takže kde se stala chyba??? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 (upraveno) Tak se pánové z MPM pokusili vylepšit kvalitu svých časových grepů... no moc tomu Photoshopu nedali A navíc to mají stále špatně To jsou lamy... Upraveno 5. února 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Ze by sem chodili Bigesi ? Nebo je odsud nekdo upozornil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Chodí sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Já myslím, že v MPM jsou lidi, kteří si toho mohou všimnout i bez upozornění Chronomagu. Reagovali sice opět špatně, ale zase rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Chodí sem, alespoň jeden jejich člověk to psal .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajac Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Nevyráběl se model Prim Sport 2, kde by svítily jen indexy, jak píšeš. Hmm, možná se původně nevyráběl, což nemohu potvrdit, ani vyvrátit, ale po renovaci mám číselník "Humberto" se zelenými indexy, kde bílé indexy (kolem těch zelených) opravdu svítí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 (upraveno) Hmm, možná se původně nevyráběl, což nemohu potvrdit, ani vyvrátit, ale po renovaci mám číselník "Humberto" se zelenými indexy, kde bílé indexy (kolem těch zelených) opravdu svítí... Fakt? Máš foto? Šup sem s ním. Nebo raději semhle. Jsem ani netušil, že Elton něco takového dělá, to může vypadat dost zajímavě. Upraveno 7. února 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Takže hodinky PRIM Sport byly odeslány a měly by dorazit během několika dní .. takže test se blíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 výbroně, jsem žádostiv již na první dojmy po jejich "příletu". Podej zprávu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Provedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 No, ehm, s přihlédnutím k tomu, z jakých pohnutek bylo toto vlákno založeno, je výsledek "testu" asi dopředu dost jasnej, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 milisi, ehm, nejsem si jist, proč by měl být jasný předem. Nicméně, jistě bude třeba taková poznámka zdrojem flame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Téma bylo založeno... hmmm... Může mi někdo říct něco bližšího o značce Czech Made? Tady jsou nějaké oficiální povídačky, ale jaká je opravdová praxe ? Ví to někdo? Takže asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se