Přejít na obsah

PRIM MPM

Doporučené příspěvky

Sice si tě, Onione, s těmi hodinkami nedovedu představit na ruce (zkazí ti to ymydž :) , ale tvoje konání kvituji s povděkem.

Investoval jsi do toho peníze, věnuješ tomu nějaký čas... chválihodná aktivita. Na výsledek testu se fakt těším.

Jsou to hodinky pro běžného uživatele, u kterého se dá předpokládat, že je bude mít na všechny aktivity (kancelář, voda, sport), takže pokud tvoje testy vydrží, bude to znamenat, že splnily svůj účel a uspěly.

Takže ještě jednou díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice si tě, Onione, s těmi hodinkami nedovedu představit na ruce (zkazí ti to ymydž :) , ale tvoje konání kvituji s povděkem.

Investoval jsi do toho peníze, věnuješ tomu nějaký čas... chválihodná aktivita. Na výsledek testu se fakt těším.

Jsou to hodinky pro běžného uživatele, u kterého se dá předpokládat, že je bude mít na všechny aktivity (kancelář, voda, sport), takže pokud tvoje testy vydrží, bude to znamenat, že splnily svůj účel a uspěly.

Takže ještě jednou díky.

To je podle mně i cesta jak měl fejkobijský gang bojovat s tím co nemají rádi... komparativní testy.. nikoliv to co se zvolilo tady...

Odkaz ke komentáři

Takže ještě jednou díky.

Jen doplním, že jsem tím myslel to co jsem předtím několikrát napsal a ukázal na příměru: Když zakážu o něčem mluvit, ukazovat to, tak to rozhodně neznamená že to vymýtím... naopak, fotit, mluvit bez emocí recenzovat.. to je podle mně cesta.. ale to jsme se dostali někam jinam :)

Až je kibi ponosí , tak já je beru do bazénu a páry.. prodělají několik koleček bazén/pára :) Sice žádné moje hodinky nikdy nedostaly takovej kouř, takže by jsme třeba zjistili, že Monaco to nevydrží, ale uvidíme... :)

Odkaz ke komentáři

Ještě mě napadl poslední test, Onione :)

Bouchni do nich na závěr tím svým zlatým obuchem - bude zajímavé vidět, zda se do věčných lovišť odporoučí hodinky a nebo ten teleskop ;)

Když zakážu o něčem mluvit, ukazovat to, tak to rozhodně neznamená že to vymýtím... naopak, fotit, mluvit bez emocí recenzovat.. to je podle mně cesta..

Jo, to je cesta, to máš pravdu. Naprosto s tebou souhlasím. A tak se to tu i mnohdy dělalo. Vlastně i ta Safiho stará recenze byla srovnávací, lidem přínosná a v mých očích naprosto pohodě.

Ale to, co tu předváděl nedávno Mr.Velká Pěst, tak to v pořádku nebylo ani omylem. Nebo máš, Onione, vážně pocit, že desítky fotografií MM na různých řemenech něco prozradily o kvalitě či vlastnostech hodinek? To už nebyla recenze a užitečné srovnání, to byla onanie a provokace.

Ale tohle téma bych radši nechal spát, už je tu klid a vášně vyhasly. Zaplaťsatan.

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale mě tydle všechny testy připadaj jako dětský hry. Výsledek tak pro zasmání. Krátkodobé "extrémní" :D (bazén, pára, bazén...atd) situace nic o kvalitě hodinek neřeknou. I ty nejhorší šunty to mohou bez újmy na zdraví, po určitou dobu přestát. Test začne bejt zajímavej, až se někomu např. podaří simulovat tříletej náročnější provoz, třeba do pár dnů. Takovejch 400 km na kole dá určitě mechanismu hodně zabrat a nějakej ten rok provozu nasimuluje. Mechanický hodinky jsou vo tom, že dokážou bez velkého servisu fungovat desítky let...teda v normální zátěži. Tam bych hledal ty přednosti.

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale mě tydle všechny testy připadaj jako dětský hry. Výsledek tak pro zasmání. Krátkodobé "extrémní" :D (bazén, pára, bazén...atd) situace nic o kvalitě hodinek neřeknou. I ty nejhorší šunty to mohou bez újmy na zdraví, po určitou dobu přestát. Test začne bejt zajímavej, až se někomu např. podaří simulovat tříletej náročnější provoz, třeba do pár dnů. Takovejch 400 km na kole dá určitě mechanismu hodně zabrat a nějakej ten rok provozu nasimuluje. Mechanický hodinky jsou vo tom, že dokážou bez velkého servisu fungovat desítky let...teda v normální zátěži. Tam bych hledal ty přednosti.

Pokud vydržej sauna/bazén :) tak jsem připravenej vzít si je na trénink na lapy... dvě hodinky lapování, pytel anějaký to máchání.. klidně to můžu několikrát zopakovat, co ty na to? Takovej IKEA test :)

Upraveno uživatelem Onion
Odkaz ke komentáři

Pokud vydržej sauna/bazén :) tak jsem připravenej vzít si je na trénink na lapy... dvě hodinky lapování, pytel anějaký to máchání.. klidně to můžu několikrát zopakovat, co ty na to? Takovej IKEA test :)

Jestli vydržíš jet dvě hoďky na lapách,naplno....tak za prvé : klobouk dolů a za druhé,hodinky si užijou a bude to(pro mě osobně) mít obrovskou vypovídající hodnotu!!!!!

Odkaz ke komentáři

Jestli vydržíš jet dvě hoďky na lapách,naplno....tak za prvé : klobouk dolů a za druhé,hodinky si užijou a bude to(pro mě osobně) mít obrovskou vypovídající hodnotu!!!!!

Záleží jak se na lapách jede a co :) Klasická lapovačka se jede standardně nějakých 30 - 45 minut ... když se střídáme tak krát 2 ... nejdřív já bouchám, pak držím lapy... pak nějaké šudlání na pytli... ... klidně ty hodinky můžu půjšít Vondráčkovy, ale to už by bylo jako by tu skříňku v IKEA testovaly protipěchotní minou :D

Upraveno uživatelem Onion
Odkaz ke komentáři

Ok proč ne, ale raději pijánko....uvidíš, stejně tě bude vod těch hodinek bolet ruka. Musiš si je vobandážovat. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak ten test by zase neměl být nějak zvlášť extremní, ne?

Má ukázat, zda hodinky za 4 litry zvládnou běžný provoz.

Podle toho, co tu popisujete, by se rozsypaly v podstatě všechny mechaniky.

Co má pro běžného člověka smysl? Hlavně vzhled hodinek, ne?

Takže bych třeba zkusil, zda ocel pouzdra není až moc měkká (otěr, škrábance). To samé se sklíčkem.

K čemu bude výsledek, když budeš hodinu bušit do pytle a pak zjistíš, že se předběhly o 15 minut? Stejný výsledek dosáhneš i s Bondovkama, troufám si říct.

Na druhou stranu test bazén / sauna je dobrý nápad. Alespoň člověk zjistí, zda si MPM údaje o vodotěsnosti necucá z prstu podobně, jako počet kamenů.

Odkaz ke komentáři

Tak ten test by zase neměl být nějak zvlášť extremní, ne?

Má ukázat, zda hodinky za 4 litry zvládnou běžný provoz.

Podle toho, co tu popisujete, by se rozsypaly v podstatě všechny mechaniky.

Co má pro běžného člověka smysl? Hlavně vzhled hodinek, ne?

Takže bych třeba zkusil, zda ocel pouzdra není až moc měkká (otěr, škrábance). To samé se sklíčkem.

K čemu bude výsledek, když budeš hodinu bušit do pytle a pak zjistíš, že se předběhly o 15 minut? Stejný výsledek dosáhneš i s Bondovkama, troufám si říct.

Na druhou stranu test bazén / sauna je dobrý nápad. Alespoň člověk zjistí, zda si MPM údaje o vodotěsnosti necucá z prstu podobně, jako počet kamenů.

Víc Tady

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...