Snow Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Rozhodl jsem se, že si trochu pozměním prostředí na počítači a odinstaloval jsem spořič od Rolexu a Baume&Mercieru, který stejně za nic nestál. Šel jsem najisto na stánky Zenithu, kde bývaly screensavery ke stáhnutí, ale nebylo tam nic. Prolezl jsem další značky, ale nenašel jsem nic kromě spořiče od Panerai. Značku Panerai nesnáším a tudíž se na ni nechci dívat, takže se ptám, nevíte o nečem pěkném v širokoúhlém poměru ? Mám schovaných pár spořičů od Zenithu, ale vzhledem k tomu, že jsem si pořídil hodně veliký monitor a spořič je v klasickém poměru, mám ho na obrazovce veliký asi jako poštovní známku .
Dingo Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 TAG Heuer, v sekci BRAND - Multimedia je na výběr hned několik (page 1-2-3)
Hugo14 Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Hublot, Pátek s Filipem, Glashutte original
grazd Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Vacheron Constantin, Patek Philippe Omlouvám se Patek už byl.
Recommended Posts