Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobry den,

narazila jsem na toto forum chtela jsem se poradit zda se nejedna o podvod?

Prodejce uvadi ze doda certifikaty, ohani se mezinarodni zarukou a ze jsou 100% original ! Ma perfektni hodnoceni.

Jedna se o Emporio Armani AR0673

Cena po prepoctu s dopravou cca 2.500,-

Tady se dokonce uvadi rozdil mezi falsem:

http://cgi.ebay.com/2009-New-Emporio-Arman...=item35a56ca227

a dalsi:

http://cgi.ebay.com/09-New-Model-Armani-Me...=item2a034dcec8

Edited by Veresova
Posted (edited)

Ahoj Andreo :)

Podvod to nebude, v této cenové kategorii se opravdu nikomu nevyplatí dělat fejky.

Ale prodejce bych si našel jiného, tenhle má "divný" feedback.

Edited by Skipi
Posted

Emporio Armani od prodejce z Hong Kongu... Věř tomu že se jim vyplatí dělat v téhle cenové kategorii fake a s velikou pravděpodobností Ti taky přijde. Podívej se schválně na většinu Emporio Armani prodávaných na ebayi za slušné ceny. Všechny Hong Kong nebo Čína. Že by hnízdo ? :thumbsup_anim:

Posted
Emporio Armani od prodejce z Hong Kongu... Věř tomu že se jim vyplatí dělat v téhle cenové kategorii fake a s velikou pravděpodobností Ti taky přijde. Podívej se schválně na většinu Emporio Armani prodávaných na ebayi za slušné ceny. Všechny Hong Kong nebo Čína. Že by hnízdo ? :thumbsup_anim:

Hele nevim jaký máš osobní zkušenosti ty, ale já kupoval dvoje EA hodinky z Hong Kongu (1x 60 usd a 1x 80usd v aukci ) a jedny Tissot (prc200 cca 200usd) z Hong Kongu za ceny ještě mnohem směšnější a při ověřování v servisu vždy potvrzena originalita. Spíš to bývá horší se zárukou, protože karty bývaj nevyplněný autorizovanym dealerem ... Upřímně ty hodinky se tam vyrábí, tak možná proto jsou schopný nabídnout lepší cenu a maj téměř nulový náklady na dopravu, protože jejich pošta je za hubičku. Taky bych doplnil, že sem v chytnul v pražském outletu klenot aurum akci (trvala asi 2h než všechno prodali), ve který se prodávaly hodinky EA a Diesel po 700kč/kus a to bych si tipnul, že jsou tak jejich náklady, protože jinak nevidim důvod, proč by to nevyslali třeba za litr, za kterej by to taky hned zmizelo.

Posted (edited)

Zase EA ............ to snad ne ........ co na tom proboha vidíte???

Klinkni SEM a příště, než položíš dotaz, zkus použít tlačítko HLEDAT

Obligátní rada: pročti fórum. zjistíš, že nápis EA na hodinkách je sice každému povědomý, ale za těch 180 Dolarů koupíš něco mnohem kvalitnějšího, co vydrží dobře vypadat i fungovat mnoho let.

Sice nad tim nebude juchat každej moula na potkání, ale aspoň to budou skutečné hodinky.

Edited by budo
Posted

Děkuji moc za názory. Přišla mě ta nabídka lákavá.

Mohu se zeptat ještě na značku Tonino Lamborgini co je to zač ?

budo: Hledala jsem pod Armani a ne pod EA. Jinak děkuji za linky.

Posted

To je značka, na voňavky prosím, hodinky taky asi moc neumějí :)

Posted
To je značka, na voňavky prosím, hodinky taky asi moc neumějí :)

Ale musim říct, že jejich peněženka je prvotřídní :) ...

Posted

nemuzu si pomoci, ale hodinky od spolecnosti armani, ktera vyrabi predevsim dziny apod. bych si zrejme nekoupil... sice mam rovnez slabost pro nektere znacky, jejichz jmeno neni spjato pouze s hodinkami, predevsim victorinox a wenger, ale mam pocit, ze lamborghini pouze propujcuje sve jmeno - kdyz se podivate, co vse ma na sobe nalepku lamborghini, tak je az s podivem, jak obrovsky zaber tato spolenost ma :) od kavy, oleje, hrnicku, obleceni az po hodinky - nevim vsak, zdali kvalita toho, co vse vyrabi je komparovatelna s tim, cim se proslavil - automobily :)

Posted (edited)

To chapu, jen se mi s tim nechce psat, tak pisu zkratkou EA a predpokladam pochopeni z tve strany ;-)

Tonino Lamborgini taky neni vyrobce hodinek ....... co na to rict .... zni to a kazdy ten nazev zna .... ale neni to sakra vyrobce hodinek. Navic, kamarad ma od teto "znacky" hodinky s chronografem a pri nejake bezne cinnosti (tusim 2 denni piti piva u reky) v nich z niceho nic mel vodu. Byt je na nich uvedena vodotesnostr 5 ATM. To predpokladam hovori za kvalitu provedeni dostatecne :D

Ale chapu, ze tyhle predvanocni nakupy hodinek s "luxusnimi" nazvy laiky jsou nutne provazeny predpokladem o vytvoreni patricneho dojmu. Misto aby radeji ve vyberu sahli po osvedcenych vyrobcich. Pripomelo mi to utrzek poznamky nejakeho frikulína (rozumej vejra, co by free, cool a in), ktery nekde v jednom libereckem hodinarstvi dulezite na cely kram prohlasoval (davaje si menit baterii u svych kvarcek), ze Certiny jsou ty nejlepsi hodinky! hehehe

Jsou jen v CZ dosti znamou svycarskou znackou hodinek, ale nic vic. A rozhodne ne nejlepsi. Jen znamou. A spousta chlapecku bez jakehokoliv poneti o hodinkach s Certinama zkousi delat haury. Protoze jsou znamou a pro hodinkoveho analfabeta (ocumujic vylohu kamenneho obchodu, s oproti zahranici o 70-100% nestydate predrazenym zbozim) "priserne drahou" znackou.

PS: nebrojim proti Certine. Demonstruju rozdil mezi proflaklym prumerem (a podprumerem) a neproflaklou kvalitou.

Edited by budo
Posted

Jen pro dokresleni situace. Ani firma Emporio Armani ani Tonino Lamborghini hodinky nevyrabeji. Nechavaji si je komplet sakumprask delat v Cine, s tim, ze z tovarny je kupuji za nekolik malo desitek dolaru. A pak to pres svoji distribucni sit lifrujou do Evropy (nejen), kde jsou lidi lacni vyhodit za tyhle sragory tisice korun jenom proto, ze maj na ciferniku EA. Podobne hodinky jsou vyhozene penize (dle meho nazoru), nicmene na jejich obhajobu bych rekl, ze jejich zivotnost postaci na dobu, kdy budou in, nez prijde jina "modni" vlna.

Posted

bez flejmu,prosím.....příspěvky o džínách a výrobcích z Číny budu mazat......chcete se o tom pobavit??? běžte do OT diskuze. Díky.

Posted

len taka mala poznamka:

Raz davnejsie sa mi stalo, ze ked som si pozeral hodinky, predavacka tlmenym hlasom priznala, ze ked chcem skutocne hodinky - Police brat nemusim. Ocenujem takyto pristup. Aspon takto usmernuje zaujemcu, ked este nie je zorientovany.

hodiniek do bluduuuu, ale Hodiniek nie je vela a ani vobec nemusia stat majland a aj damske sa pekne najdu.

Aj vdaka tomuto foru sa na to cele pozeram takisto inak. Prakticky vsetci modny dizajneri maju aj hodinky. Ale az ked maju nieco za sebou. Inak by podla mna neoslovili, boli by v zastupe toho mnozstva inych z dalsich.

Verim, ze Armani ma aj pekne hodinky, ale kolko tam z toho robi meno a kolko dizajn, ze.

Posted
Tenhle future(alespoň těch napravo) look si LIP drží od 70-tých(tuším) let........

Ja vim. Ale retro je ted popularni, myslim, ze bych se s nima chytl :) Nicmene, tohle je dle meho nazoru opradvu kvalitni design narozdil od tech pochybnych pokusu typu EA, ktery jsou vsechno jen ne hezky.

Posted (edited)

Najdou se i mistři svého díla, jejichž název bude evokovat úplně jiné výrobky. Za všechny budu jmenovat Chanel J12 se strojkem AP 3125. Jinými slovy Chanel se srdcem implantovaným z hodinek Audemars Piguet, takže asi tak. Prosím nepaušalizovat.

Na druhou stranu vůbec nechápu množící se dotazy na hodinky Emporio Armani, divím se, že se někdo nechá přesvědčit o tom, že kupuje pořádné hodinky, že by široké veřejnosti stačil jen líbivý název  :eek: :eek: ?!

Chanel J12 Calibre 3125

Zdroj - http://www.lacotedesmontres.com/actu/Chane...ire-No_6304.htm

Edited by thesis