Vit Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Mam dve nove spravy : prva nie najlepsia: cakacia doba bude min. 3 mesiace od objednavky druha skvela: SKLICKO VEDIA SPRAVIT PORIADNE VYPUKLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! parada ne To vypouklé sklo je super zpráva. (cena zůstává?) Myslím, že to bude solidně načasované - po novém roce asi nebudou mít tolik zakázek. Pokud by to byly 3 měsíce, tak je to velmi krátká doba - na to, kolik je to úprav. Připravil bych se na delší dobu - zatím všechny limitky co tu pamatuju měli skluz. Osobně jsem zastánce teorie: raději pomalu a precizně než nedodělky šité horkou jehlou v termínu. Jak jsem již psal, počítejte se mnou!
lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Ještě se vracím k ceně. Ta bude určitě bez DPH, které nám tady doměří, tedy +20% je to s DPH, medzi prvymi vecami co sa Huber pytal bolo ze kam pojdu hodinky, slovensko + cesko som odpovedal. takze nacenenie bolo s danou uz pochopte konecne: jeden z prvych modelov nasej predstavy na nacenenie bol len skladacka z dielov ostatnych modelov co maju navyrabane, ziadna zmena. tak isto to nejde cez ziadne ruky obchodnika co by si prihodil rabatt na kazdom kuse, ale priamo od vyrobcu to pojde. KAPIŠ ??? laci
Mike. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 to len hra so svetlom pri foteni. to uz by potom nebolo lestene puzdro ale satinovane, pripadne jemne pieskovane ale MVS jednoznacne lestene, si zoberte ze su stare viac nez tristvrte storocia, ktoviekolkokrat boli kazde uz brusene lestene ? kov za taky cas uz trocha inac vyzera Jasně, já to chápu, ale na fotkách vypadají opravdu až moc lesklé.
lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) To vypouklé sklo je super zpráva. (cena zůstává?) Myslím, že to bude solidně načasované - po novém roce asi nebudou mít tolik zakázek. Pokud by to byly 3 měsíce, tak je to velmi krátká doba - na to, kolik je to úprav. Připravil bych se na delší dobu - zatím všechny limitky co tu pamatuju měli skluz. Osobně jsem zastánce teorie: raději pomalu a precizně než nedodělky šité horkou jehlou v termínu. Jak jsem již psal, počítejte se mnou! Ziadna zmienka o zmene ceny pri novom safire, dal som im za ulohu ako "vysoko" konkavne sklicko moze byt z praktickeho hladiska. Mame casu cez sviatky sediet nad navrhami, kym to nebude jak ma byt. myslim ze skor ako koncom januara nepojde objednavka, kedze letecke plesy kde to bude treba prezentovat su v januari, februari max. laci Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem lac1
Návštěvník YPO? Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 koukám, že se tu vyrábí czech made humáč - pardón "homage" - koho tím poctíte ? - ale máte recht, za 300 euro to je dobrej kauf - dokonce i s pocitem
lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 tu som len tak prebehol forum ohladom zucastnenich : tak zatial je to 29 nadsencov, z toho 6 nepotvrdilo na isto ze maju zaujem. laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfiler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor railmaster ? JPS instant gandalf people ? Tada emte ? Adam99 ? Foundryman Vit ? skik nabera to dobry spad na to ze to je tu tyzden
seh1 Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Mam dve nove spravy : prva nie najlepsia: cakacia doba bude min. 3 mesiace od objednavky druha skvela: SKLICKO VEDIA SPRAVIT PORIADNE VYPUKLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! parada ne Fantazie, super.
Vit Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) koukám, že se tu vyrábí czech made humáč - pardón "homage" - koho tím poctíte ? - ale máte recht, za 300 euro to je dobrej kauf - dokonce i s pocitem YPO můžeš prosím napsat, co konkrétně se ti na připravované limitce nelíbí? To že bude za 300 Eur? (=rovná se dle tebe šmejd???) EDIT: Rád tě vidím zpět. Chyběl jsi mi chlapče zvědavá! Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem Vit
vendy Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Paráda,jen houšť.Pro lidi mimo Chronomag bude nutné mít možnost ,,ukázat": Tak hele takhle vypadali slavné ,,Londžinky" našich pilotů,a takhle vypadají ty,které jsou vyrobené pro nadšence na připomenutí ,,Těch nemnoha".S tím vypouklým sklíčkem jsi mne dostal.Ještě mne napadá,aby někdo tady na Chronomagu nám nevyčítal že chceme ,,nabízet"limitku mimo forum.Nedovedu odhadnout kolik lidí mimo forum by mělo zájem o tyhle,pro nás parádní hodinky,pokud jim řeknu kolik budou stát.U nás je to něco jiného,za tuhle cenu je to pro nás ,,zadarmo".
Návštěvník Tada Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Vit: Asi myslí, že si necháme vyrobit hodinky, kde míra inspirace překročila určitou mez Možná bychom měli napsat do Timefactors a nechat si ještě vyrobit nějakou poctu potápěčům, pak by to s YPOušem asi seklo
Návštěvník YPO? Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) (=rovná se dle tebe šmejd???) ale vůbec né nemám jenom rád tunning, mám rád věci tak jak sjedou z pásu (má to pro mě větší šmrnc, než ty domácí doděláfky typické pro přemka podlahu - nic víc nic míň) a cena není rozhodující věřím tomu, že vymyslíte skvost, který se neobjeví druhý den v prodejním vlákně Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem YPO?
lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) myslel som ze by nebol zly nejaky kvalitny BUND od Simona z Prahy urcite by to bolo nieco podobne ako v prilohe, samozrejme iny matros, ina farba, ine far.presivanie, mozno s nitmy a urcite presne podla tvaru dna a noziciek. myslim ze by to bol pekny remen, troska nostalgie ktora nestarne s takymi hodinkami Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem lac1
Vit Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 ale vůbec né nemám jenom rád tunning, mám rád věci tak jak sjedou z pásu (má to pro mě větší šmrnc, než ty domácí doděláfky typické pro přemka podlahu - nic víc nic míň) a cena není rozhodující věřím tomu, že vymyslíte skvost, který se neobjeví druhý den v prodejním vlákně Ale to nemá být tuning u někoho v dílně. Srovnání s kutilstvím ani nepokulhává, je dle mě zcela mimo. Ty hodinky vyrobí a hotové dodá švýcarská firma na základě naší objednávky.
Návštěvník YPO? Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 myslel som ze by nebol zly nejaky kvalitny BUND od Simona z Prahy urcite by to bolo nieco podobne ako v prilohe, samozrejme iny matros, ina farba, ine far.presivanie, mozno s nitmy a urcite presne podla tvaru dna a noziciek. myslim ze by to bol pekny remen, troska nostalgie ktora nestarne s takymi hodinkami to vypadá pěkně - kulatá podložka na hranatý hodinky - hmm - i ta barva je cool , tu bych rozhodně zachoval - vypadá jako trus nemocného psa
Vit Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 myslel som ze by nebol zly nejaky kvalitny BUND od Simona z Prahy urcite by to bolo nieco podobne ako v prilohe, samozrejme iny matros, ina farba, ine far.presivanie, mozno s nitmy a urcite presne podla tvaru dna a noziciek. myslim ze by to bol pekny remen, troska nostalgie ktora nestarne s takymi hodinkami Myslím, že nejleší zatím vypadal tuším Viktorův řemen (tmavě hnědý, jakoby popraskaný). Hlavně bez té středové podložky.
baza Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 to vypadá pěkně - kulatá podložka na hranatý hodinky - hmm - i ta barva je cool , tu bych rozhodně zachoval - vypadá jako trus nemocného psa YPO, ty už asi ani neumíš číst... to YPO: omlouvám se, vlastně je to slovensky: "urcite presne podla tvaru dna a noziciek"
spiderer Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 myslel som ze by nebol zly nejaky kvalitny BUND od Simona z Prahy ... myslim ze by to bol pekny remen, troska nostalgie ktora nestarne s takymi hodinkami Myslim, ze nejlepsi by bylo nechat remen z dilny Zeno nebo zadny a remen na prani by si u simona asi kazdy objednal zvlast - barva/delka/tloustka/siti/barveni boku/mnozstvi der/barva/typ kuze atd - moznosti je spousta a verim ze kdyz si kazdy vybere neco trosku jineho YPO - kecy si nech do PROFI SEKCE 3 - tady to neni MM ani Parnis, ale svycarska znacka ktera je ochotna udelat nejake zmeny par kusu stavajicich hodinek - firma ma adresu, jednatele, a dalsi tebou pozadovany parametry, dale nepadela zadny patenty a tak = skoda to tu virit svymi vasnemi
grakij Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) Steinhart ma v nabidce par zajimavych kousku. Napr. taky s "podlozkou", ale ne pod hodinky. edit: jinak jak pise spiderer... Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem grakij
Návštěvník YPO? Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 kucí tak ste mě ukecali (hlavně spiderer má silné argumenty) - jedny beru taky a je mi jedno jak to bude vypadat za 300 eurokorun to tady když tak někomu střelím i když to bude hnusný == napište mě do seznamu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se