Přejít na obsah

Remake Longines, Eterna, Lemania

lac1

Doporučené příspěvky

Co se týče toho teď probíraného řemenu, bych byl pro odebrat hodinky od Zena se standartním páskem,a pak si každý podle svého vkusu objednat podle svého vkusu.Za sebe osobně asi od Simona,možná s podložkou a v hnědé barvě o větší délce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 615
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Myslim, ze nejlepsi by bylo nechat remen z dilny Zeno nebo zadny a remen na prani by si u simona asi kazdy objednal zvlast - barva/delka/tloustka/siti/barveni boku/mnozstvi der/barva/typ kuze atd - moznosti je spousta a verim ze kdyz si kazdy vybere neco trosku jineho ;)

+1 Bud standardny, alebo ziadny. Od Simona by bol fajn, ale pochybujem, ze sa zhodneme na konkretnom type.

Potvrdzujem zaujem. Jedine co ma mrzi, ze to nebude original Longines. :)

Chcem 07/## :D

Upraveno uživatelem emte
Odkaz ke komentáři

No, pokud už se zamlouvají čísla :) a nebyl by to problém, měl bych zájem o 13/xx

Tohle rozebírání čísel mi přijde jako trochu předčasné a také trochu nevkusné, zvláště pokud mezi prvními zájemci jsou někteří jedinci, kteří se doposud na vzniku této limitky prakticky nijak nepodíleli. Očekával bych, že první kdo by si měl vybírat je především zakladatel limitky a ten by měl také oznámit, kdy je vhodná chvíle pro ostatní. Ale jak to vidím, tak je zřejmě na takovou úvahu už pozdě...

Ok.. týká se to mě, protože jsem se vyjádřil se až v okamžiku, kdy bylo zřejmé, že limitka bude (a zejména jaká), protože různých "limitek", které začaly jako "A" , pak "B" a nakonec nebyly vůbec, už bylo více než těch, které se povedly...

Máš pravdu - hlavní slovo má zakladatel limitky, tomu se jakkoliv přizpůsobím, zájem mám i pokud bych neměl toto číslo :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem skik
Odkaz ke komentáři

Tohle rozebírání čísel mi přijde jako trochu předčasné a také trochu nevkusné, zvláště pokud mezi prvními zájemci jsou někteří jedinci, kteří se doposud na vzniku této limitky prakticky nijak nepodíleli. Očekával bych, že první kdo by si měl vybírat je především zakladatel limitky a ten by měl také oznámit, kdy je vhodná chvíle pro ostatní. Ale jak to vidím, tak je zřejmě na takovou úvahu už pozdě...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?

to je odvážný příspěvek :D

- kdyby to šlo tak já bych chtěl vyrýt na dýnko "YPO FOREVER" (číslo nechci) připlatím 10 euro

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?

pánové jen pro info a slabé povahy :D - já ty hodinky měl a ve skutečnosti nejsou nijak velké - 42mm je ode zdi ke zdi a je potřeba si odečíst ten materiál okolo - jenom, aby někdo neměl velký woči - ha ha

Odkaz ke komentáři

zdielam speidererov nazor ze je to predcasne, pozrite mne nezalezi vobec ake cislo mi ostane.

hlavne mi ide o to aby bol kazdy spokojny s finalnym vysledkom nasej spolocnej prace.

k tym remenom, bolo by najjednoduhsie aby si kazdy osadil remen aky sa mu paci, no mojou predstavou bolo najst nejaky kompromis a dohodnut priaznivu cenu od Ondreja.

ale ked inac nedate tam v tom nevidim problem. kazdopadne sam Zeno ma viacero remenov v ponuke tak uz tam je z coho vyberat.

laci

Odkaz ke komentáři

Já tedy originální Longinky nemám,ale mám dojem že tady někdo tohle pouzdro od Zena s ,,L" srovnával a že bylo prakticky stejně velké.Za sebe bych chtěl právě hodinky srovnatelné s ,,L",velké pilotky plánuji až později, a bude to pravděpodobně nějaká 44 nebo47ka.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...