vendy Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Co se týče toho teď probíraného řemenu, bych byl pro odebrat hodinky od Zena se standartním páskem,a pak si každý podle svého vkusu objednat podle svého vkusu.Za sebe osobně asi od Simona,možná s podložkou a v hnědé barvě o větší délce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) Myslim, ze nejlepsi by bylo nechat remen z dilny Zeno nebo zadny a remen na prani by si u simona asi kazdy objednal zvlast - barva/delka/tloustka/siti/barveni boku/mnozstvi der/barva/typ kuze atd - moznosti je spousta a verim ze kdyz si kazdy vybere neco trosku jineho +1 Bud standardny, alebo ziadny. Od Simona by bol fajn, ale pochybujem, ze sa zhodneme na konkretnom type. Potvrdzujem zaujem. Jedine co ma mrzi, ze to nebude original Longines. Chcem 07/## Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem emte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Toho jsem se bál, ... zkusím 05/## Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skik Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) No, pokud už se zamlouvají čísla a nebyl by to problém, měl bych zájem o 13/xx Tohle rozebírání čísel mi přijde jako trochu předčasné a také trochu nevkusné, zvláště pokud mezi prvními zájemci jsou někteří jedinci, kteří se doposud na vzniku této limitky prakticky nijak nepodíleli. Očekával bych, že první kdo by si měl vybírat je především zakladatel limitky a ten by měl také oznámit, kdy je vhodná chvíle pro ostatní. Ale jak to vidím, tak je zřejmě na takovou úvahu už pozdě... Ok.. týká se to mě, protože jsem se vyjádřil se až v okamžiku, kdy bylo zřejmé, že limitka bude (a zejména jaká), protože různých "limitek", které začaly jako "A" , pak "B" a nakonec nebyly vůbec, už bylo více než těch, které se povedly... Máš pravdu - hlavní slovo má zakladatel limitky, tomu se jakkoliv přizpůsobím, zájem mám i pokud bych neměl toto číslo Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem skik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 tak když už to vypuklo, rád bych poslední číslo limitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Tak já 03/XX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Tak a ted jste to panove zabili, jestli tu pribudou tak dve dalsi stranky jenom s tim kdo by jake cislo rad, uz se tu nikdo nevyzna. Jiz ted je to docela divocina, ale predpokladam, ze pro realne pripravy se zalozi nove vlakno v patricne sekci, jak jiz nekdo psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Tak já 18/XX. Co se týče toho teď probíraného řemenu, bych byl pro odebrat hodinky od Zena se standartním páskem,a pak si každý podle svého vkusu objednat podle svého vkusu. To je myslím rozumné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Tak a ted jste to panove zabili, jestli tu pribudou tak dve dalsi stranky jenom s tim kdo by jake cislo rad, uz se tu nikdo nevyzna. Jiz ted je to docela divocina, ale predpokladam, ze pro realne pripravy se zalozi nove vlakno v patricne sekci, jak jiz nekdo psal. Máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Tohle rozebírání čísel mi přijde jako trochu předčasné a také trochu nevkusné, zvláště pokud mezi prvními zájemci jsou někteří jedinci, kteří se doposud na vzniku této limitky prakticky nijak nepodíleli. Očekával bych, že první kdo by si měl vybírat je především zakladatel limitky a ten by měl také oznámit, kdy je vhodná chvíle pro ostatní. Ale jak to vidím, tak je zřejmě na takovou úvahu už pozdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Jé, tady se dělá pěkná limitka za neskutečný peníz - škoda, že jste to nepostli do správné sekce, já vás našel až teď. Přidal bych se (19/XX). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Tohle rozebírání čísel mi přijde jako trochu předčasné a také trochu nevkusné, zvláště pokud mezi prvními zájemci jsou někteří jedinci, kteří se doposud na vzniku této limitky prakticky nijak nepodíleli. Očekával bych, že první kdo by si měl vybírat je především zakladatel limitky a ten by měl také oznámit, kdy je vhodná chvíle pro ostatní. Ale jak to vidím, tak je zřejmě na takovou úvahu už pozdě... to je odvážný příspěvek - kdyby to šlo tak já bych chtěl vyrýt na dýnko "YPO FOREVER" (číslo nechci) připlatím 10 euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) je mi to sice proti srsti, ale kdyz uz se to resi, tak prosim o jakekoli zbyle c. v prvni desitce. treba 6 edit: oprava Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Tak ja si vezmu 01/xx nebo 02/xx a nebo predposledni cislo, tedy xx(-1)/xx, mozna si vezmu dvoje.. ale vybirani cisel mi taky prijde trosku predcasne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Děda Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 číslo je mi lhostejné, hodinky chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otmar Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 už toho nechte až přijde pravá chvíle, na každého se dostane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 pánové jen pro info a slabé povahy - já ty hodinky měl a ve skutečnosti nejsou nijak velké - 42mm je ode zdi ke zdi a je potřeba si odečíst ten materiál okolo - jenom, aby někdo neměl velký woči - ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 zdielam speidererov nazor ze je to predcasne, pozrite mne nezalezi vobec ake cislo mi ostane. hlavne mi ide o to aby bol kazdy spokojny s finalnym vysledkom nasej spolocnej prace. k tym remenom, bolo by najjednoduhsie aby si kazdy osadil remen aky sa mu paci, no mojou predstavou bolo najst nejaky kompromis a dohodnut priaznivu cenu od Ondreja. ale ked inac nedate tam v tom nevidim problem. kazdopadne sam Zeno ma viacero remenov v ponuke tak uz tam je z coho vyberat. laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Já tedy originální Longinky nemám,ale mám dojem že tady někdo tohle pouzdro od Zena s ,,L" srovnával a že bylo prakticky stejně velké.Za sebe bych chtěl právě hodinky srovnatelné s ,,L",velké pilotky plánuji až později, a bude to pravděpodobně nějaká 44 nebo47ka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Malé doplnění: Našel jsem fotku spony s nápisem. Je na ní plný nápis oproti té co vystavil YPO. zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se