Onisan Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Presne tak -- takhle se mi to libi nejvic. Zobacek nad 12 by se hodil, ale vzhledem k tomu, ze pouzdro Zeno Retro Carre ma pevnou lunetu, tak by byla blbost ho tam chtit a pusobilo by to podobnym dojmem jako natistene subciferniky chronografu . Jen malicke swiss made vne minutove stupnice rozdelene vterinovym subcifernikem bych se tam asi snazil dost protlacit. Odlisovalo by to nasi limitku, presne jak psal Z., od "garazove predelavky". Tim nechci nijak dehonestovat lukovu prestavbu - je uplne skvela a rekl bych, ze bez ni by toto vlakno mozna ani nevzniklo (odkaz na jejich fotky mam i v zalozkach a chodim se tam kochat ). souhlasím , souhlasím, souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Presne tak -- takhle se mi to libi nejvic. Zobacek nad 12 by se hodil, ale vzhledem k tomu, ze pouzdro Zeno Retro Carre ma pevnou lunetu, tak by byla blbost ho tam chtit a pusobilo by to podobnym dojmem jako natistene subciferniky chronografu . Jen malicke swiss made vne minutove stupnice rozdelene vterinovym subcifernikem bych se tam asi snazil dost protlacit. Odlisovalo by to nasi limitku, presne jak psal Z., od "garazove predelavky". Tim nechci nijak dehonestovat lukovu prestavbu - je uplne skvela a rekl bych, ze bez ni by toto vlakno mozna ani nevzniklo (odkaz na jejich fotky mam i v zalozkach a chodim se tam kochat ). Také souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Nojo jenže už tady bylo,že Zeno nám ten zobáček na lunetě neudělá a při neotočné lunetě by to stejně nemělo význam.Mám dojem že pokud Lac1 bude domluven na základních věcech se Zenem,bylo by dobré začít pomalu dělat definitivní návrh pomocí hlasování,neboť se tahle limitka začíná dostávat do kolotoče opakování názorů jednotlivých přispívajících, a to vede, (pokud si poctivě nepřečtu celé vlákno) ,k neustálému opakování již probíraného a zvyšování nepřehlednosti.Ona je ještě otázka jak to dopadne s ciferníkem,jestli bude Zeno ochotno (a schopno) ho udělat na základě našich představ za rozumnou cenu,nebo bude nutno akceptovat původní ciferník Rerto Carre,který je přeci jen trochu (i když zase ne moc) jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Kdybychom si ten číselník mohli navrhnout sami, nejraději bych celý problém zadal profesionálovi. Konkrétně mám na mysli člena "hciq", který jak všichni víme, má smysl pro detail. Dál bych byl také pro zaplacení návrhu. Protože už jednou se věnoval projektu, kde bylo vše na dobré cestě, ale nakonec to padlo a vše bylo na hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Kdybychom si ten číselník mohli navrhnout sami, nejraději bych celý problém zadal profesionálovi. Konkrétně mám na mysli člena "hciq", který jak všichni víme, má smysl pro detail. Dál bych byl také pro zaplacení návrhu. Protože už jednou se věnoval projektu, kde bylo vše na dobré cestě, ale nakonec to padlo a vše bylo na hovno. On je problém zatím asi tady: #491 lac1 Cifernik : Dizajn ako nakresleny vo vlakne ( Nieje este potvrdene ) Samozřejmě myšlenka profi zpracování návrhu je z mé strany vítána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Kdybychom si ten číselník mohli navrhnout sami, nejraději bych celý problém zadal profesionálovi. Konkrétně mám na mysli člena "hciq", který jak všichni víme, má smysl pro detail. Dál bych byl také pro zaplacení návrhu. Protože už jednou se věnoval projektu, kde bylo vše na dobré cestě, ale nakonec to padlo a vše bylo na hovno. Super nápad. A pokud by ho nenavrhoval, tak by nám alespoň mohl poradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Dlho sa nic nedeje. Pomaly ale isto stracam doveru. Dufam, ze sa mylim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 tomu rikas dlho? podivej se, jak dlouho trva limitka stein GMT a to uz jedna pro chronomag klapla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 19. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 troska sa to taha, priznavam. ale inac to nejde, pred chvilou som sa rozpraval s kontaktnou osobou ohladne nacenenia noveho cifernika. to je posledny bod ktory nieje uzavrety. trpezlivost ruze prinasa, hned ako to budem rovno bude anketa laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otmar Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 v klidu, času je dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Kdybychom si ten číselník mohli navrhnout sami, nejraději bych celý problém zadal profesionálovi. Konkrétně mám na mysli člena "hciq", který jak všichni víme, má smysl pro detail. Dál bych byl také pro zaplacení návrhu. Protože už jednou se věnoval projektu, kde bylo vše na dobré cestě, ale nakonec to padlo a vše bylo na hovno. Super nápad. A pokud by ho nenavrhoval, tak by nám alespoň mohl poradit. Nějak mi uniká smysl tohoto kroku... Vždyť od finálního návrhu nám zbývá poměrně malý krůček. Myslím, že většina z "účastníků zájezdu" se shodla na co "nejčistší" kopii původního ciferníku Longines s posunutým sekundovým subciferníkem s ohledem na jinou rozteč strojku. Sice tady padly nějaké další návrhy, ale bez větších zásadních ohlasů. Nebo to vidíte jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Nějak mi uniká smysl tohoto kroku... Vždyť od finálního návrhu nám zbývá poměrně malý krůček. Myslím, že většina z "účastníků zájezdu" se shodla na co "nejčistší" kopii původního ciferníku Longines s posunutým sekundovým subciferníkem s ohledem na jinou rozteč strojku. Sice tady padly nějaké další návrhy, ale bez větších zásadních ohlasů. Nebo to vidíte jinak? Já osobně jsem memyslel hlavní vzhled hodinek (ten je daný předlohou), ale doladění drobností - např. nápis Swiss made (pokud tam bude), atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Já osobně jsem memyslel hlavní vzhled hodinek (ten je daný předlohou), ale doladění drobností - např. nápis Swiss made (pokud tam bude), atd.... Souhlasím. Předloha je daná. Z osobní zkušenosti vím, že mám velmi nízký práh detailního estetického vnímání Je to např. o konečné-vhodné velikosti čísla 1, které je na ciferníku samo a pak jako 10, 11, 12...., musí to sedět. Je toho určitě mnohem víc. Já osobně bych třeba rád viděl obrázek simulace ciferníku pod klenutým safírem. Zda se pod klenutím "neztratí" obvodové kružnice s vyznačením minut..., aby to nebylo okno do ponorky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Souhlasím s JPS,musíme stejně počkat co domluví Lac1,a poté můžeme upravit požadavky podle možností a ochoty ZENA.Co se týče poznámky horala o efektu klenutého safíru tak si vůbec nejsem jistý co to s vnímáním ciferníku(hlavně té obvodové kružnice udělá).Ono bude záležet jak moc to sklo bude klenuté,za sebe bych raději viděl méně,ale to všechno záleží na tom co Lac1 se Zenem dohodne a kolik to v souhrnu bude stát.Mě třeba kromě vzoru k téhle limitce přitáhla i cena,která v původním ,,nástřelu" byla opravdu suprová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 Držím vám s tímhle projektem palce a budu závidět. Nevím jaké detaily tam budete mít, páč se mi to nechce celý pročítat, ale třeba mně se na starých leteckých hodinkách děsně líbí to tlustý, vystouplý sklo, co vyčnívá nad lunetu. To je paráda a dělá to krásně starodávný vzhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 21. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 People: laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfiler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor railmaster ? JPS instant gandalf people ? Tada emte ? Adam99 Foundryman Vit ? skik ricous YPO PavelK SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 People: laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfiler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor railmaster ? JPS instant gandalf people ? Tada emte ? Adam99 Foundryman Vit ? skik ricous YPO PavelK SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfiler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor railmaster ? JPS instant gandalf people ? Tada emte ? Adam99 Foundryman Vit ? skik ricous YPO PavelK SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 21. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor railmaster ? JPS instant gandalf people ? Tada emte ? Adam99 Foundryman Vit ? skik ricous YPO PavelK SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black 39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 Pěkný seznam. Co se skla týče, nejraději bych ho co nejmacatější - co nejvíce klenuté a vysoké (samozřejmě v rámci možností). Chápu, že někdo bude oponovat hromadou argumetů, proč NE. Právě to zkreslení se mi líbí. Mají to např. nejvyšší modely PAM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se