Přejít na obsah

Remake Longines, Eterna, Lemania

lac1

Doporučené příspěvky

Ten řemem už bude jen taková ta třešinka na dortu,on by si asi každý vymyslel něco podle svého názoru,v základu klidně původní od Zena,měl jsem je na ruce a úplně v pohodě,já bych to tímhle nekoplikoval.Pokud by se podařilo vejít se do téhle ceny byla by to paráda.Co se týče nápisu na ciferníku bude to obtížné se domluvit, i když bez nápisu by to asi nebylo ono.Dát na dýnko celý nápis MAJETEK VOJENSKÉ SPRÁVY s pořadovým číslem by tedy byla divočina a myslím že některým členům Chronomagu by se protočily panenky,ale dávat na ciferník nápis Chronomag,(i když s podobným fontem jako originál), by podle mne také nebylo úplně nejlepší,to už snad radšji to MVS,stejně to na ruce nebude vidět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 615
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Teď tady tak sedím u PC a napadlo mně nedávat na ciferník nápis,ale starý(předválečný, válečný a poválečný) pilotní odznak československého letectva.Něco jako znak na ,,leteckých primkách",ale to byl znak ze 70tých let a tak to není ono,ale ten klasický by tam mohl být docela fajn, a byla by to možnost jak se vyhnout asi dost složitému dohadování o nápisu,který stejně každého neuspokojí,ale možná někdo přije s dobrým,akceptovatelným návrhem.Určitě držím palce každému,kdo se do téhle akce zapojí.Pánové vymýšlejte,už se na tyhle hodinky třesu.Nebudu si přece pořizovat Stainharty,když můžu mít TUHLE limitku.

Odkaz ke komentáři

Taky bych volil nějaký znak, nebo něco podobného, abychom to zároveň trochu vzali jako poctu našim pilotům.

Já nejsem natolik schopný grafik abych byl schopen vytvořit náhled toho, jak by to asi vypadalo. Ale třeba by to někdo mohl zkusit. Měl jsi na mysli ten pod č. 3?

Znaky

Odkaz ke komentáři

Tak nějak jsem to myslel,ten pilotní odznak by se k těmto hodinkám docela hodil a řeknu upřímně že i použití našeho registračního čísla z Chronomagu by se mi docela líbilo skoro víc,než třeba12/30(50), třeba i s MVS.Bylo by to také ,,trochu" jiné než běžné označení limitek a ,,hnedtak by to každý neměl".Měli bychm něco,,extra".Hodinky jako pocta a vzpomínka na naše piloty by byly moc fajn,stejně jako oni.Mám na mysli naše válečné piloty,které jsem měl tu čest poznat.Bohužel jich již moc mezi námi není.

Odkaz ke komentáři

Buď dát ten znak na ciferník, ale tam asi moc nevynikne, nebo vygravírovat na dýnko?

Dal bych ho na dýnko, protože jinak bude dost problém to udělat tak, aby ciferník nebyl přeplněný a byl vyvážený...

Upraveno uživatelem Z.
Odkaz ke komentáři

Zajímavá myšlenka, něco podobného mě už dříve také napadlo ... :)

Pár postřehů ode mě:

Ciferník: Já bych tam nedával nic, možná ten znak. Ale nápis Chronomag atd. - to by se mi asi nelíbilo.

Viz skalis: "Ja bych nechal ciselnik uplne bez napisu (ani Aviation ani Chronomag, hlavne nevymyslet neco jen proto, aby tam neco bylo...)."

Dno: Nejlépe by bylo, kdyby tam bylo číslo LE XX/XX, i nějaký nápis by byl asi OK. Členské číslo na Chronomagu asi také není nejlepší nápad. Lidem se nemusí vlastní číslo líbit a byl by to asi dost velký "mix". Někdo má např. číslo 500, jiný 1000 a další hodinky by byly třeba s číslem 9999 ... Samozřejmě nic proti návrhům, ale např. MAJETEK CHRONOMAGORA nebo MAJETEK CZECHOSLOVAKA se mi vůbec nelíbí. Mělo by to být něco "normálního". (Na čem by se shodla většina.)

Co se týká WR, bylo by dobré tam nechat alespoň těch 50M nebo lépe 100M (pokud by to bylo možné). Já si na to docela potrpím, i když některé hodinky do vody nedávám, ale člověk nikdy neví. (Jistota je jistota. :))

Uvidím, jak se to bude vyvíjet dál, mám v plánu ještě něco jiného, takže uvidíme. :)

Mike.

PS: Přidávám ještě celý článek z dobových novin, který tady dával Kamil.

longinesreklamaletecke.jpg

Upraveno uživatelem Mike.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...