Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si udělal radost a opět za pomoci velice hodného člena ls8ls8 :notworthy: ještě jednou díííky.

Minerální sklo,uvnitř snad Miyota OS30, průměr 48mm, 5 ATM. Je to starší kousek (na paragonu je 21/10/2005) ale celkem zachovalej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

U-Boaty jsou u mě asi nejrozporuplnější hodinky :D jsou tak "hnusný a divný" až o nich musim furt přemýšlet a něčim mě lákaj nevim jak to popsat :D...

Jinak můžeš mi prosim tě přiblížit, co je zač ten strojek? To je nějaká High end miyota ? Pokud si pomatuju tak U boaty nepatří k tomu nejlevnějšímu co se dá koupit a ta miyota mě děsně překvapuje :) ...

Edit: Každopádně samozřejmě gratuluju k originálnímu kousku

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno (upraveno)

Info že tam je tento strojek jsem našel dnes na netu (na eBay u jiného inzerátu) a High end to asi nebude ;) při ceně cca 25 USD

Ono vůbec něco o starejech modelech U-boat najít je docela o :****:

Upraveno uživatelem JakubS
Odesláno

Teda takhle nepoužitelná stupnice (zejména minutového sčítače), to se jen tak nevidí. Něco do sebe samozřejmě mají, ale je to dost na úkor praktičnosti.

Odesláno
Aha tak to jsem úplně mimo, měl sem v hlavě zakořeněno, že u-boat´= tisíce dolarů :)

Mám to tak stejně, takže si jdu dohledávat informace, protože tohle mě překvapilo.

Odesláno
Hodinky byly dražší ;) 25$ je cena toho strojku Miyota OS30 co tam údájně je.

Promiň, ale porovnávat cenu hodinek podle ceny strojku je docela zvláštní, kam bychom se dostali kdybychom porovnávali ceny hodinek s Etou např.2824 která se tady i s novými hodinkami dá sehnat za cca 2.000,-? viz. přiklad zde

Odesláno

Já to neporovnávám, jen že jsem to asi špatně napsal ;) a možná to vypadalo že hodinky jsem koupil za 25 USD a opravdu si ani nejsem jistej zda tam mnou uváděný strojek je.

• Harwey změnil název na U-Boat

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...