quest987 Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Zdravím všechny , nevíte zda by se někde na netu našli fotky starých modelů breitling hodinek?někde po hromadě?Dnes jsem šel kolem starožitností v milenium plaza(kousek od masarykova nádraží v praze) a videl jsem ve výloze moc pěkný vintage brajtle,bohužel jsem nemel cas a spechal jsem ,tak nevim co je to za model,tak snad bych jej podle fotek poznal,,,jinak znate ty starozitnosti?myslim ze se jmenuji starozitnosti huňák
mrakodrap Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 Jestli tě zajímají modely Navitimerů tak slušný WEB JE TADY Je toho tam hafo
stucel Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Ještě jsem na ebay našel jeden starší "ECHT ORIGINAL" model, jen nevím do jaké modelové řady patří. Kdo to ví, ať to řekne, pokud neztratí řeč. Je k mání za 199E. Š. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Cyber Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Ještě jsem na ebay našel jeden starší "ECHT ORIGINAL" model, jen nevím do jaké modelové řady patří. Kdo to ví, ať to řekne, pokud neztratí řeč. Je k mání za 199E. Š. modelová řada Strhelnice a model se jmenuje Zpouthi, , k mání byl za 4E pokud jsi si současně objednal cukrovou vatu.
stucel Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 modelová řada Strhelnice a model se jmenuje Zpouthi, , k mání byl za 4E pokud jsi si současně objednal cukrovou vatu. No, já bych tak nepodceňoval lidskou práci, protože vypilovat cosi podobného hodinkám z mosazné kliky a pak to v ohni pocínovat, není práce na pár minut. Š.
Gilius Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 není,ale výsledek je o ničem......kdyby tam nebyl nápis Breitling,ale třeba : samodomo........tak v poho. Ale to je nám přece jasné všem,ne???
mrakodrap Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Ještě jsem na ebay našel jeden starší "ECHT ORIGINAL" model, jen nevím do jaké modelové řady patří. Kdo to ví, ať to řekne, pokud neztratí řeč. Je k mání za 199E. Š. Tak to jsem se zase dobře pobavil...
quest987 Posted December 25, 2009 Author Report Posted December 25, 2009 tak jsem se byl znova na ně podívat a jedná se o tyto Breitle na fotce, o jaky model se jedná pomůže mi stím někdo? na výše uvedených odkazech se mi je nějak nepodařilo najít nebo sem hledal špatně
mrazik Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 (edited) Zdanliva podobnost zde Nicmene je to velmi orientacni. Posuzovano dle tvaru korunky, fontu loga, priblizne stejneho fontu indexu a tvaru pouzdra. V zadnem pripade bych neodvozoval hodnotu, spise bych to bral pouze jako informaci o moznem pribuznem modelu. Zdroj ebay.de Edited December 25, 2009 by mrazik
mrazik Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Toto je jeste podobnejsi, ale o zdibec mladsi. Font indexu je vyrazne jiny, tvar rucek subcifernicku rovnez. Znovu opakuji, ber to pouze orientacne. Zdroj > ebay.de
Radim.Fousek Posted March 20, 2010 Report Posted March 20, 2010 (edited) Zdravím všechny , nevíte zda by se někde na netu našli fotky starých modelů breitling hodinek?někde po hromadě?Dnes jsem šel kolem starožitností v milenium plaza(kousek od masarykova nádraží v praze) a videl jsem ve výloze moc pěkný vintage brajtle,bohužel jsem nemel cas a spechal jsem ,tak nevim co je to za model,tak snad bych jej podle fotek poznal,,,jinak znate ty starozitnosti?myslim ze se jmenuji starozitnosti huňák Hodne se toho da najit v http://www.breitlingmuseum.de/ Zdravi Radim Edited March 20, 2010 by Radim.Fousek
Radim.Fousek Posted March 20, 2010 Report Posted March 20, 2010 (edited) Hodne se toho da najit v http://www.breitlingmuseum.de/ Zdravi Radim Nejak se mi nedari editovat vlastni prispevek, tak na nej sam odpovidam. Ti hosani v Breitlingmuseum.de to trochu flakaji, maji tam vlastne jenom chronograf, techniku a historii (kdo sledoval diskuzi o historii znacky Breitling ted vi, odkud jsem "opisoval".) Ale vzhledem k tomu, ze to delaji ve svem volnem case, budiz jim odpusteno. Jeste vice toho je na http://www.breitling-collectors-club.com/ Zdravi Radim P.S. A ne, ze me nekdo osoci, ze delam nekomu reklamu, jak uz se to stalo. Jak v podnikani, tak i v osobnim zivote jsou zdroje informaci "k nezaplaceni". A ja to delam pro fandy (nejen majitele) znacky Breitling "zadara". Edited March 20, 2010 by Radim.Fousek
Radim.Fousek Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 (edited) Minuly tyden jsem si koupil peknou knizku. Nejsou tam sice vsechny modely Breitlingu, ale pro hrubou orientaci v modelech a cenach je ten prehled O.K. Texty jsou v nemcine a anglictine, ale na cteni tam tak jako tak toho moc neni - technicke udaje, fotky a cena jsou ve vsech recech stejne. http://www.amazon.de/Breitling-Die-sch%C3%...4787&sr=1-1 Preji vsem pekny vikend Edited April 10, 2010 by Radim.Fousek
ron Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 Tak přesně takovou publikaci jsem hledal, skvělý tip, za mne určitě díky, hned si ji jdu objednat.
Guest quartzik Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 A co tenhle e-shop, může být? http://www.redfingerprint.com/Breitling
Recommended Posts