bandicoot Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Proste by to k tobe moc nesedelo. Přesně jsi to trefil - je to o úhlu vnímání. Jak jsem se popsal sám a jak ty mě. To samý salamio, jeho vizáž sympatickýho věrnýho kumpána z mokrý čtvrti se zdá být ne zcela v souladu s jeho estetickým vnímáním hodinek. Když ale salamia budeš vnímat z úhlu jeho hluboce kultivovanýho projevu intelektuálně značně nabitýho jedince, tak mě potom ten jeho smysl pro precizní vymazlený detail vůbec nepřekvapuje. Třeba tady přijdem na to, že nikoliv auto, motorka, hadry a další statusový kraviny, ale HODINKY jsou pravým odrazem jinak skryté majitelovy duše...
Návštěvník salamio Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Já Frantika chápu. Prostě narazil na téma, že zjev a projev jedince nemusí mít nic společnýho se vkusem. Já např. jsem sprostě mluvící vyšinutý jedinec (ulevím si "kurva, doprdele", když skolím nějakou tu zvěř), přesto se se slzou v oku dokážu rozplývat nad ***ěrným kalibrem JLC Reverso. edit: teď je krásně vidět nastavení filtru sprostých slov... Presne tak, je to jako kdybys mel ty (elegán s brejlickama, s velkym rodinnym autem a jobem ve velký bance) na ruce treba Seiko Sumo nebo Monstra . Proste by to k tobe moc nesedelo. A tohle je možná další dimenze: hodinky primárně podle účelu. Ty Perrelety mám primárně do práce, která je typově podobná té bandiho, i když teda samozřejmě na jiném levelu. Místo brejliček mám kontaktní čočky, auto taky rodinné, ale pravda menší než bandi a nedělám teda v bance, ale v něčem vzdáleně podobném . Do hospody mám Seiko 5 Sports a na výjezdy G-Shocky. Rozhodně netrvám na tom, aby se mé hodinky líbily každému, to by bylo nudné, ne?
bandicoot Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 salamio: no jasně oblekovky, džínovky a géčka - ideální kombinace - jen ten level těch prvních dvou se mi jaksi posunul, však on se zase zasune P.S. která firma je tak hodná že dává služebáky a ještě navíc takhle praktický?
xlaque Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Placam po rameni, zase som si rozširil obzory Len by som chcel vedieť, či niekto nema nahodou cennik, normalne by som si objednal katalog, ale ako tak pozeram na stranku, na Horne Uhry aj Sudetenland z vysoka oné...
honza71 Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Placam po rameni, zase som si rozširil obzory Len by som chcel vedieť, či niekto nema nahodou cennik, normalne by som si objednal katalog, ale ako tak pozeram na stranku, na Horne Uhry aj Sudetenland z vysoka oné... Ahoj, ceník mám já a za pár dní ho bude mít i marosh, bo vyhrál katalog s ceníkem v tipovačce. Tuším, že cena nových je 1800,- euro, ale přesně to mohu ověřit až v pondělí 4.1. . Nejsem doma.
Návštěvník salamio Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 Jak se říká, prodáno díky Chronomagu. Děkuji za příjemný pokec a ať dělají radost! Zbytek fotek je tady.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.