sery.vlk Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Kazdopadne se tesim az se na dalsim srazu mrknu Už jsem se chystal, že Ti pošlu výchovnou SZ - ale beru ji zpět, ještě nenapsanou .-))
Návštěvník salamio Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Už jsem se chystal, že Ti pošlu výchovnou SZ - ale beru ji zpět, ještě nenapsanou .-)) Mně se taky na té fotce v inzerátu zdály maličko přezdobené, tak jsem se na ně jel raději mrknout naživo, přece jenom to je pro mě dost peněz za hodinky. Když jsem je pak uviděl, už dál nebylo co řešit. Ale samozřejmě je jasné, že každý má tu hranici nastavenou jinde, netrvám na tom, že se ty Perrelety musí líbit všem .
skalis Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 běžného designu tuctové masové produkce (Breitling, Oris, Heuer, Sinn, Stowa, ...) Ehm... Sinn a Stowa rozhodne nejsou hodinky bezneho designu tuctove masove produkce, to jsi slapl lehce vedle. Treba Sinn U1 povazuju mezi sportovnimi "tool" hodinkami za jeden z nejlepsich designu na trhu. A Stowa se svymi potapkami na ne prilis mnoho neztraci. Od Perreletu jsem mel moznost na zivo videt Nightingaleovy hranate a docela jsem na ne valil oci. Fakt me chytly a to na to zdobeni taky moc nejsem. Ale rozhodujici je, ze se tenhle kousek libi salamiovi, toz si je uzivej a stejne tak i obdivne pohledy lidi, protoze za temito se urcite kazdy otoci .
Chumpus Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Jestli si dobře pamatuju salamia ze srazu, tak si naopak myslím že jsou to ideální hodinky k jeho věku. Ale co člověk, to názor Jestli by se k někomu nehodily, tak třeba k cucákovi jako jsem já Každopádně gratuluju k výbornýmu kaufu a ať pěkně slouží.
Z. Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 ... Na odlišnosti od běžného designu tuctové masové produkce (Breitling, Oris, Heuer, Sinn, Stowa, ...) ... Tady se musím přípojit ke Skalisovi s tím, že nejméně u třech z pěti jmenovaných firem jsi opravdu šlápl vedle. Kromě výše jmenovaných (Sinn a Stowa) bych se odvážil tvrdit, že ani hodinky Orisu se nedájí označit slovy: "běžný design tuctové masové produkce." Za prvé má tahle firma k masové produkci (ve srovnání s jinými značkami) dost daleko a za druhé podle mého názoru patří jejich modelové řady k těm nejsvébytnějším ve své cenové kategorii. Ať už to jsou to Diversky, Pilotky nebo Artelier, tak mají zcela svou tvář a nic nekopírují, jako to naopak dělá řada i "lepších" firem... A to už vůbec nemluvím o jejich limitkách jako třeba Flight Timer 4118, Chronoris Grand Prix 70 nebo Frank Sinatra či Miles Davis... Ale to nic nemění na tom, že si Salamio koupil za pěkné peníze pěkné hodinky, které mu půjdou dobře ke košili...
sery.vlk Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 To Z., Skališ: Chjo, chlapi - koukněte se na první stránku tohodle vlákna, jak tam vážený člen fóra vyjmenovává značky, které jedině se podle jeho soudu k Salámiovi hodí: tož jsou to značky solidní, což o to, zde na fóru vesměs populární, mezi námi členy fóra přímo zprofanované (sám do této kategorie se svými Orisy patřím). -- Tož jsem se musel ohradit, protože podle mne není třeba Salámia vodit za ruku a usměrňovat mu vkus. Zvlášť, když si vybral hodinky originální, které (na rozdíl od těch Sinnů a Stow a Orisů atd., které jsou mezi námi členy opravdu svého druhu masovka) zde na fóru téměř nepotká .-)
skalis Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Tož jsem se musel ohradit, protože podle mne není třeba Salámia vodit za ruku a usměrňovat mu vkus. Zvlášť, když si vybral hodinky originální, které (na rozdíl od těch Sinnů a Stow a Orisů atd., které jsou mezi námi členy opravdu svého druhu masovka) zde na fóru téměř nepotká .-) Ale vzdyt jo. Kazdy necht si vybere, co jest jeho srdci blizke U zminenych hodinek jsem jen poukazoval na to, ze nejsou tuctove, ale predpokladam, ze si rozumime. Toz dobre spani, za chvili mi bude zvonit potvora budik (po hrichu na mobilu), abych pry zas vstaval do procesu .
Z. Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 To Z., Skališ: Chjo, chlapi - koukněte se na první stránku tohodle vlákna, jak tam vážený člen fóra vyjmenovává značky, které jedině se podle jeho soudu k Salámiovi hodí: tož jsou to značky solidní, což o to, zde na fóru vesměs populární, mezi námi členy fóra přímo zprofanované (sám do této kategorie se svými Orisy patřím). -- Tož jsem se musel ohradit, protože podle mne není třeba Salámia vodit za ruku a usměrňovat mu vkus. Zvlášť, když si vybral hodinky originální, které (na rozdíl od těch Sinnů a Stow a Orisů atd., které jsou mezi námi členy opravdu svého druhu masovka) zde na fóru téměř nepotká .-) Ale jo. Pokud to chápeš takhle, tak je to v pořádku. Ono je totiž něco jiného pokud bereš něco jako "masovku" obecně, v běžné populaci - jak mi to vyznělo - nebo "masovku" tady na fóru. Já měl ale spíš problém s tím označení "tuctové," které mi evokuje něco, co je obyčejné, nenápadité, neoriginální, což se o těhle značkách prostě říct nedá. Ale už to nechme být. Pokud máš totiž sám doma Orisy, tak by to potom všechno vlastně byla střelba do vlastních řad
Návštěvník salamio Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 ... podle mne není třeba Salámia vodit za ruku a usměrňovat mu vkus. Já bych se zas až tak nepřeceňoval . Ještě před dvěma měsíci, když jsem na fórum přišel, jsem si chtěl pořídit něco úplně jiného. Takže jsem určitě vděčný za uvedení na správnou cestu, i třeba někdy formou řekněme ne zcela diplomatických poznámek . Ale jsem už takový, že i když mi někdo vpálí přímo, že jsem debil, tak si sice řeknu, že by to šlo říct i malinko jinak, ale určitě se nad tím přinejmenším zamyslím. Vždycky je přece šance, že by mohl mít pravdu, jak se třeba zrovna při výběru hodinek stalo . Sakra, to jsem se zas rozepsal . A nehádejte se mi tady!
twinsfather Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Salamio je sice kus chlapa, kterej polkne vepřový koleno jedním hltem a na něj dá na ex tuplák ze zplzně, ale osobně si myslím, že klame tělem. Má romantickou a renesanční duši a tyhle hodinky mu poslal sám bůh chronos! Dost možná, že by si koupil úplně jiný hodinky, nebýt této nabídky, ale mě osobně k němu sedí.
Snow Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Obvykle si vlákna obdobného stylu nečtu, protože nemám rád to všeobecné plácání po ramenou. Do tohoto jsem si však dovolil nahlédnou, ne snad proto že by mě reakce nějak zvlášť zajímali, ale z důvodu toho, že jsem hodinky viděl. Viděl jsem solidní hodinky a poznal bezvadného chlapa nic víc a nic míň. Nechápu vzedmuté reakce a už vůbec ne příspěvek Frantíka s doporučováním značek. Tahle reakce mě přinejmenší zaskočila, proč proboha, co tím autor chtěl říct ? Kritika hodinek proč ne, každému se líbí něco jiného, ale rada tohoto typu je zbytečná. Nechceš Frantíku Salamiovi doporučit co si má dát k večeři ?
Frantik Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Obvykle si vlákna obdobného stylu nečtu, protože nemám rád to všeobecné plácání po ramenou. Do tohoto jsem si však dovolil nahlédnou, ne snad protože by mě reakce zajímali, ale z důvodu toho, že jsem hodinky viděl. Viděl jsem solidní hodinky a poznal bezvadného chlapa nic víc a nic míň. Nechápu vzedmuté reakce a už vůbec ne příspěvek Frantíka s doporučováním značek. Tahle reakce mě přinejmenší zaskočila, proč proboha, co tím autor chtěl říct ? Kritika hodinek proč ne, každému se líbí něco jiného, ale rada tohoto typu je zbytečná. Nechceš Frantíku Salamiovi doporučit co si má dát k večeři ? Autor tim nechtel rict vubec nic, pouze vyjadril svuj nazor, tak jako každý. A jelikož jsem Salamia videl na srazu a mel jsem moznost ho poznat, tak jsem si dovolil rict nazor, ze by mi k nemu sedel jiny druh hodinek. Co je na tom?! Nemyslel jsem to nijak zle Proste na tohodle velikého týpka s dlouhým hárem by mi sedel jinej model, neco drsnejsiho. Hodinky nestojí jen sami o sobě, ale musi taky sedet majiteli. To se snad tady muze rict. S veceri si Salamio jiste poradí sám.
Návštěvník Kamil Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Taky jsem je měl v ruce a na ruce a docela se mi líbí. Ta zdobnost je fakt na hraně, ale pro mě snesitelná. Zpracování hodinek úžasné, není mu co vytknout. Breguetovské pouzdro mi nevadí, hezké je, jak se vroubkování přenáší na sponu, která je jedna z nejlepších, co jsem zkusil. Zadní strana vůbec není přezdobená, možná to jen vypadá na fotkách, v reálu působí mnohem decentněji, zlatá linka neruší a šroubky na dýnku se mi na hodinkách vždycky líbily. Zepředu příkladný antireflex na sklíčku, možná mi trochu nesedí nasazení nožek k pouzdru, takový ten zub (jako Prim Pavouk) by tam být nemusel, ale naživo to působí méně rušivě než na fotkách. Snad nejvíc rozporuplný je pro mě číselník. Obecně nemám rád tento typ šípovitých indexů a big date není zas až tak velký a oblé orámování data mi nějak nejde. Červený nápis bych taky přebarvil, ale je to typické pro firmu (co by asi říkal Frantík na červený rotor ). Na druhou stranu logo Perreletu je moc hezké a datum vzniku v 18. století si mnoho manufaktur dovolit nemůže. Dokonalé je umístění a zakomponování stupnice mimostředné vteřinovky, opticky vyvážené, nic neukusuje, nic neruší. Dalším typickým znakem Perreletu jsou šedivé kroko řemeny, výborně zpracované, vypadají na ruční výrobu, co si pamatuji. A Frantíka nekamenujte, dovolil si negativní názor, což je dobře, i když s ním nesouhlasíte.
bandicoot Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Já Frantika chápu. Prostě narazil na téma, že zjev a projev jedince nemusí mít nic společnýho se vkusem. Já např. jsem sprostě mluvící vyšinutý jedinec (ulevím si "kurva, doprdele", když skolím nějakou tu zvěř), přesto se se slzou v oku dokážu rozplývat nad ***ěrným kalibrem JLC Reverso. edit: teď je krásně vidět nastavení filtru sprostých slov...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 edit: teď je krásně vidět nastavení filtru sprostých slov...Myslíš v angličtině. Co třeba věta: Mel jsem k veceri cocku. Nebo: Kdyz s nekym nesouhlasis, moc vypenis. Co třeba věta: Mel jsem k veceri (****)u. Nebo: Kdyz s nekym nesouhlasis, moc vy(*****). Jaktože mi to funguje až v závorce a bandimu rovnou?
spiderer Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Ja jsem ty hodinky jeste nevidel, uz budu asi jeden z poslednich, takze si na pristim srazu Salamia odchytim abych mel taky moznost byt v centru deni Jinak muj salek to asi neni, na me to je asi malo macho, ale neco do sebe maji.. jen ten bigdejt mi nic nerika (ale to nesouvisi s temito hodinkami ale s bigdejtem jako takovym)
Návštěvník salamio Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Sakra, tady se to nějak zvrhlo . Až si příště zase pořídím nějaké hodinky, radši si to nechám pro sebe . Jsem lehký neurotik a amatérský schizofrenik, odtud možná někteří slyší disonantní tóny v očekávané harmonii fysis, psyché a hodinek . Ale vážně: Frantíkův příspěvek beru a respektuji: má hlavu a patu a vyjadřuje jeho názor. Co více lze od příspěvku chtít? Stejně si cením Hasňova příspěvku, který byl pro mne malinko proti srsti, ale nakonec se pro mě stal jedním z hlavních nakopnutí zde. Kamil: ty jsi byl v Jablonci? Jinak ten filtr podle mě zafunguje, když je anglické sprosté slovo buď v řetězci s písmenky s diakritikou nebo s ?nepísmenkovými? znaky mimo čísel. Dost komplikované pravidlo teda. Zkouška: cí*** (=c.í.t.i.t) (cí***) (=to samé v závorce) potit (potit) čočku cocku ****ů (=c.o.c.k.ů) **** (=c.u.n.t) (****) (=to samé v závorce) 2cunt (2cunt) (****ě) (=c.u.n.t.ě; jen pro zkoušku)
Frantik Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Tak tak, hodinky ti samozrejme preju, uzivej si je a vubec nedej na moje kecy
Frantik Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Já Frantika chápu. Prostě narazil na téma, že zjev a projev jedince nemusí mít nic společnýho se vkusem. Já např. jsem sprostě mluvící vyšinutý jedinec (ulevím si "kurva, doprdele", když skolím nějakou tu zvěř), přesto se se slzou v oku dokážu rozplývat nad ***ěrným kalibrem JLC Reverso. edit: teď je krásně vidět nastavení filtru sprostých slov... Presne tak, je to jako kdybys mel ty (elegán s brejlickama, s velkym rodinnym autem a jobem ve velký bance) na ruce treba Seiko Sumo nebo Monstra . Proste by to k tobe moc nesedelo.
bandicoot Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Myslíš v angličtině. no jasně a sprosťárny v češtině zkousne - chápu ten soft, že je na "explicit lyrics" a ne na "sprostý slova" - jen mě to pobavilo
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.