cody Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Valim voci U hodinek v tejhle cenovej tride je div, ze na ne vubec nekdo sahne rukou. Jestli si nehoneji triko (snad ne) maji u me zase vetsi respekt. Diky za link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Pro zajemce prikladam : ATD53-3011 - ktery ma radio funkcni i v evrope. myslim ze z fotek je videt opravdu slusne zpracovani. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj Trošku nepřehledný, nemyslíš? A taky jsou myslím na tvoji malou ruku dost velké.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 No, u citizenu tie ciferniky naozaj prekvitaju, v pripade Campanola su to uplne orgie.. Ale zadarili sa im aj excelentne kusky z opacneho konca, napriklad tieto Campanola s kalibrom A660H, odchylka 5s za rok (!), battery life 5r a bez starosti o kalendar do r2100. Skoda ze ich porodili len tusim 2000ks.. Rarita - ak náhodou narazíte na ebayi, dvakrat nerozmyslajte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 Trošku nepřehledný, nemyslíš? A taky jsou myslím na tvoji malou ruku dost velké.... Pro ruku i penezenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 to instant - je na snímku s Citizen Chronomaster Citizen Campanola se strojkem A660H ? Zajímalo by mě, zda-li mají indexy luminiscenci zelenou a ručičky modrou. Na jiných fotografiích jsem si všiml, že The Citizen také svítí modře, modrá se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) nikdy som nemal tu cest nazivo, ale tie vlavo su na 99% tie iste campanola o ktorych hovorim vyssie. svietivost je zaujimava tema. Citizen vacsinou pouziva Lumibrite, ktoreho autorom je Seiko a tuto substanciu vyuziva aj vacsina japonskych znaciek. O Lumibrite viem malo, vypozorovane mam len to ze zakladna farba je tyrkysova /ako vacsina muzov vidim len v 16 stupnovej škále :)/ takze to je taka ta modrozelena, v podstate na kazdych Seiko a vacsine Citizen, Lorus atd. Bohuzial, vela dostupnych info nie je - Seiko nie je zhovorciva firma. Aka farba je pouzita v tohto modelu netusim, tie hodinky su dost rarita.. edit: pozeral som sa len na tie vlavo, ale teraz ako tak na to pozeram.. pekny párik, slusi im to Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Kolega si v práci koupil hodinky Citizen.Na dýnku je napsáno Japan Movt,to mě docela zarazilo,protože v jednom vlákně jsem dostal odpověď,že jak je na hodinkách tohle psáno je to na 99.99% fake. Co si o tom myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Kolega si v práci koupil hodinky Citizen.Na dýnku je napsáno Japan Movt,to mě docela zarazilo,protože v jednom vlákně jsem dostal odpověď,že jak je na hodinkách tohle psáno je to na 99.99% fake. Co si o tom myslíte? kolega to asi myslel jinak. pokud je na hodinkach "OMEGA" nebo "ROLEX" napsano JAPAM MOVEMENT, je to quartzovy fejk. pokud je to napsano na japonskych hodinkach, tak maji proste domaci strojek takze asi to plati, ale Seiko (vc. vsech podfirem a podznacek), Citizen, Orient (pokud delaji quartz, to nevim), atd. z toho je nutno vynechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Orient /bohuzial?/ robi aj quartz - udajne naordinovane vyznamnym akcionarom menom Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Ahoj rád bych zde zdělil trochu své zkušenosti s Citizeny ted momentálně vlastním Citizen ecozilla 300m potápěčské divery velmi těžké a robustní konstrukce. Sklíčko 6mm antireflex velmi odolné, eco-drive ale vyrábí se i model s kvalitním automatem, perfektní gumový řemen, luminiscence excelentní (lepší než u monster) nádherné dýnko s rytinou vypadá to fakt dobře. Celkově pouzdro je opravdu fantastické, navíc jsou tyto hodinky téměř kultovní záležitostí dosud jsem nenašel chyby a jsou to mé 2 nejlevnější hodinky a asi je také krom Schaumburg Aquatitan a nově ted Frogmanů nosím vůbec nejčastěji. A přesto že mají monstozní rozměry 50mmx19mm vypadají dobře i na menším zápěstí. Celkovou kvalitou zpracování jsem pořád nadšen. Jestli Citizen něco umí tak právě quartz divery řad: Aqualand a Promaster. a zde ještě jedny krásné a velmi populární divery už od 80.let... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Kolega si v práci koupil hodinky Citizen.Na dýnku je napsáno Japan Movt,to mě docela zarazilo,protože v jednom vlákně jsem dostal odpověď,že jak je na hodinkách tohle psáno je to na 99.99% fake. Co si o tom myslíte? Opravdu to není tak, mám citizeny od dovozce z Čech a taky je tam "japan mov´t" a na japonských hodinkách mi to připadá celkem normální.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Kolega si v práci koupil hodinky Citizen.Na dýnku je napsáno Japan Movt,to mě docela zarazilo,protože v jednom vlákně jsem dostal odpověď,že jak je na hodinkách tohle psáno je to na 99.99% fake. Co si o tom myslíte? chvilami mam pochybnosti ci toto bola vazne mienena otazka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Ahoj rád bych zde zdělil trochu své zkušenosti s Citizeny ted momentálně vlastním Citizen ecozilla 300m potápěčské divery velmi těžké a robustní konstrukce. Sklíčko 6mm antireflex velmi odolné, eco-drive ale vyrábí se i model s kvalitním automatem, perfektní gumový řemen, luminiscence excelentní (lepší než u monster) nádherné dýnko s rytinou vypadá to fakt dobře. Celkově pouzdro je opravdu fantastické, navíc jsou tyto hodinky téměř kultovní záležitostí dosud jsem nenašel chyby a jsou to mé 2 nejlevnější hodinky a asi je také krom Schaumburg Aquatitan a nově ted Frogmanů nosím vůbec nejčastěji. A přesto že mají monstozní rozměry 50mmx19mm vypadají dobře i na menším zápěstí. Celkovou kvalitou zpracování jsem pořád nadšen. Jestli Citizen něco umí tak právě quartz divery řad: Aqualand a Promaster. a zde ještě jedny krásné a velmi populární divery už od 80.let... Ecozilla su naozaj impozatne a vyborne spracovane hodinky, dobre ze si ich sem dal. Keby ich robili v automate /co chapem ze je vzhladom na ucel ich pouzitia krajne neprakticke/, tak ich davno mam doma aj ja. Aj ked si neviem predstavit v akom pristroji by som ich udrzoval v natahu. To snad uz len vymachat v pracke kazde dva dni spolu s pradlom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 to instant: v automatě se vyrábí a velmi je na WUS chválí až na tu váhu..je to Citizen Autozilla 1000m, hel. ventil a nějaká vylepšená Myiota krása.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 Kdyz se takhle koukam na Citizillu, napada mne jedna otazka. Jak to vypada uvnitr? Quartzovy strojek v klasickem provedeni moc mista nezabere. Jak je tedy resena vypln takove "komory" plast nebo nejaky spejšl strojek? Uprimne receno, vedet, ze 80% vnitrniho prostoru hodinek zabira umelohmotne pouzdro, nevim jestli by to ve mne vzbuzovalo jen kladne dojmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 to instant: v automatě se vyrábí a velmi je na WUS chválí až na tu váhu..je to Citizen Autozilla 1000m, hel. ventil a nějaká vylepšená Myiota krása.. ale to ano, asi som sa zle vyjadril, mal som na mysli ten isty model s automatom vnutri. autozilla je cenou radovo vyssie. Dat tie peniaze navyse za pocit, ze hodinky veselo tikaju davno po tom, co moja ponorka implodovala.. aj ked nepochybujem o tom, ze chvaly su uplne opodstatnene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 tady jsem našel otevřenou ecozillu je v ní eco-drive kalibr B873 což už jak je vidět na obr. je pořádný "agregát" ale vážně je tam dvojité jištění mechanismu v plastu i tlouštka skla 6mm dělá své+screwback takže celková síla hodinek je pak více než 1,8cm!! Podrobně to vysvětlili a nafotily na Larrybiggs.com zde obrázky pro porovnání s menšímy divery Orca které mají kalibr E168 a je výrazně menší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 No cekal jsem to horsi, toto nevypada zle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Jsou to poradny hodinky. Podle me by to abbotovi zlomilo ruku , kdyby je nosil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Na tom strojku nevidím nic zvláštního, když to má eco-drive, bývá větší do plochy, protože je v něm integrovanej solární panel a ten je skoro pod celej ciferník. Spíš bych tam čekal u hodinek v této ceně i nějakej ten kámen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se