xpap Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 obálka gift+napsána plná cena, clo+dph vybráno, cca 16 dní včetně celnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Mne prislo asi pred 2 týždňami. Tiez plna cena, SG posta, ziadne zdrzanie na colnici... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedmispáč Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 tak jak to tady čtu, tak to je dobrá zpráva, taky se chystám objednat - jedny oranžovky, už dlouho po nich toužím SKX011J1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasil Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Rovněž zvažuji nákup klasiky v podobě SKX007J. Jen mě od airmailu odrazuje "without watch box"...rozumím tomu tedy správně, že pokud na CW objednám přes DHL, platím sice s jistotou DPH, clo a poplatek za proclení dopravci, ale naoplátku dostanu hodinky ve full package s krabičkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 (upraveno) Krabicka sa da vacsinou objednat za dakych 15 eur zvlast. Rozdeluju to aby to lahsie preslo colnicou. Skus si to hodit do kosika a zadavat postupne objednavku. Niekde by sa ta moznost mala objaviI. Inac presne ako pises. Edit: ked vyberies registered airmail tak ti vyhodi moznost objednat skatulku. Sent via IPoAC Upraveno 14. dubna 2019 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasil Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Čerstvá zkušenost s CW - objednávka 2x SKX007J, za 4 dny DHL doručilo přímo na ruku, clo i DPH samozřejmě vybráno. Součástí byla kompletní dokumentace včetně kartičky pro mezinárodní záruku a krabička. Jinak jedny byly s lícujícím armovákem, druhé jsou šejdrem, je to loterie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav87 Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 V pondělí 27.6. objednány Orient FFD0K002B.V přiložených fotografiích je vidět rychlost dodání. DPH vybráno.Dorazily v perfektním stavu v originální krabičce se zárukou a návodem, to celé v další krabici s výplňovým materiálem.Za mě spokojenost s rychlostí dodání, balením, hodinkami i komunikací obchodu. Je pravda, že 550 Kč za proclení s DPH není málo, ale oproti 120 Kč u České pošty je pro mě poměr cena/ rychlost pořád lepší u DHL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Z Creationwatches jsem kupoval celkem 3 hodinky (Seiko Sarb033, Seiko 5ky a jedny Orienty. Rychlost dodání lepší než z českých obchodů. Sarby a 5ky prošly bez DPH a cla, ale Orienty (poslední nakup) mě stáhli o DPH a clo. Celkově můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thubalek Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 (upraveno) Sarby a 5ky prošly bez DPH a cla Jak se to zadařilo? Mě přijde, že DHL tě skásně vždycky. Aby si minimálně přišli na svých 550 Kč za celní služby. Nebo jsi si nechal poslat normální poštou a deklarovat nižší hodnotu? EDIT: Už jsem si přečetl předchozí stránky, otázku je možné ignorovat. Sorry. Upraveno 29. srpna 2019 uživatelem thubalek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_172 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Dobrý večer,Chtěl bych se zeptat ohledně cla. V nějakém komentu jsem četl pripocitejte si tak 20 % +-. Pročetl jsem to tu celé a všiml jsem si že moc neuvadite ceny hodinek. Chtěl jsem objednat seika za cca 140-150 ?, ale bojím se že že právě zaplatím jak zmíněné clo tak DPH. Když si tedy nechám poslat přes DHL. Nvm přesně jaká je ta druhá možnost ale myslím že to neposilaji s origo boxem. Četl jsem někde že do 150? se platí jen DPH. Je to pravda? A kdyby ne tak jsem našel že clo by mělo být 4,5%. Také nevím jestli je to tak. Díky za veškerou vaši pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Dobrý večer,Chtěl bych se zeptat ohledně cla. V nějakém komentu jsem četl pripocitejte si tak 20 % +-. Pročetl jsem to tu celé a všiml jsem si že moc neuvadite ceny hodinek. Chtěl jsem objednat seika za cca 140-150 ?, ale bojím se že že právě zaplatím jak zmíněné clo tak DPH. Když si tedy nechám poslat přes DHL. Nvm přesně jaká je ta druhá možnost ale myslím že to neposilaji s origo boxem. Četl jsem někde že do 150? se platí jen DPH. Je to pravda? A kdyby ne tak jsem našel že clo by mělo být 4,5%. Také nevím jestli je to tak. Díky za veškerou vaši pomoc.Screenshot_20190911_215717_com.android.chrome.jpgScreenshot_20190911_215717_com.android.chrome.jpgDnes jsem psal o objednávce ze skywatches tak se mrkni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_172 Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juris.fly Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 22.1 objednané7.2. přišli na poštu. Navic jsem nic neplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se