Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stručně:

http://www.creationwatches.com - nákup Seiko Orange Monster na tahu, platba PayPal, absolutně bez komplikací. Našel jsem je na eBay, ale rozhodl se naklikat to přímo na jejich webu - ceny drží stejné na obou místech.

V neděli v noci nakliknuto, zaplaceno, v pondělí potvrzení o odeslání ze Singapuru, okamžitě poté mail od FedExu s kódem pro sledování zásilky, čtvrtek ráno doručení v Praze (a o hodinu později mail od CreationWatches s poděkováním za nákup a prosbou o zhodnocení/připomínky).

Hodinky samozřejmě nové, originální balení, papírová vnější Seiko krabička umístěna do velmi tvrdé kartonové krabičky (evidentně na míru, žádné rachtání a vůle), to celé ve FedEx bublinkách), deklarováno jako "horological gift".

Takže spojojenost....

• 10 months later...
  • Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oživím toto téma, jelikož si chci u creationwatches koupit jedny nebo dvoje hodinky, o solidnosti při prodeji nepochybuju, ale zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenosti s reklamací u nich. Holedbají se zárukou dva roky, ceny mají taky parádní, takže v tom vidím lepší alternativu, než ebay, protože si radši připlatím o 15% více s jistotou, že se o mě, v případě poruchy během dvou let, postarají.

Posted

Ve čtvrtek objednáno, dnes doručeno. FedExem a bez celních obstrukcí!:) Vše krásně zabaleno a poštovné za pár korun.

Vřele doporučuji :notworthy:

• 1 month later...
Posted

Dobrý den,

19.12. v neděli objednány hodinky Citizen CB0010, 20. zásilka předána FedExu, menší zdržení, zřejmě kvůli počasí na letišti a kvůli svátkům, 28. telefonát od FedExu na podezření, že je zásilka podhodnocena (byla uvedena cena 65 dolarů), poslal jsem jim potrvzení o zaplacení a 30. mi hodinky přišly v perfektním stavu. Výborný eshop, doporučuji. Za stejnou cenu v Čechách koupíte zhruba o 2 řady nižší třídu.

• 1 year later...
Posted

S kľudným svedomím môžem tento eshop odporučiť. Predajca ma kontaktoval ihneď po zadržaní zásielky colníkmi a komunikoval so mnou až po úspešné doručenie. :notworthy:

Posted

Už jsem tu nakupoval asi čtyřikrát a vždy to bylo bez problémů. Naposled před vánoci objednáno někdy 19.12.2011 a fedexem ZDARMA! to přišlo do vánoc včas.

• 2 weeks later...
Posted

Když ti hodinky posílají ze Singapuru, tak se asi placení DPH a cla nevyhnu, co? :( Ceny mají pěkné, ale kdyby se tak dali obejít ti naši "dobráci" na hranicích.

• 2 months later...
Posted

Když ti hodinky posílají ze Singapuru, tak se asi placení DPH a cla nevyhnu, co? :( Ceny mají pěkné, ale kdyby se tak dali obejít ti naši "dobráci" na hranicích.

Jop, taky jsem si říkal, že si objednám z creationwatches, ale když si k tomu člověk připočítá naší 20% DPH, tak ho to vyjde stejně, jako z citywatches. Takže teď nevím, jestli to mám risknout ze Singapuru, třeba že na mě zapomenou s daní, nebo z Británie a bude klid...

Posted

Takže mohu tento obchod s klidem doporučit.

18.4. hodinky objednány, 19.4. se ozvala paní z Fedexu ať jí pošlu fakturu, 23.4. (pondělí) přišla SmS s částkou a 24.4. částka zaplacena a hodinky předány kurýrem. Tak by to mělo vypadat všude, akorát tu platbu DPH by si mohli odpustit...

• 7 months later...
Posted

Ahoj,

jak jsem již psal v jiném tématu. Hodinky jsem si na creationwatches.com objednával

28.11.2012 cca v 22:00 hod. Dnes 4.12.2012 mám již hodinky doma. E-mail z obchodu

ihned po objednání, dále e-mail z Fedexu. Cesta hodinek šla neustále kontrolovat

(singapůr, čína, německo, francie, čr). Prodejce uvedl sám nižší cenu, takže i DPH bylo poloviční.

A díky tomu i těch 300 Kč Fedexu za proclení tolik nebolelo.

Creationwatches.com mohu tedy s klidným svědomím doporučit.

• 6 months later...
Posted

Tak dneska mi přišli z creationwatches.com oranžový Monstra. Zásilka pro celníky nadepsána jako measuring instrument a cena na faktuře 48 dolarů. Doplácel sem navíc jen 200,- za dph, takže super. Od objednání to trvalo 6 dní, ale bylo by to asi jen 5, kdybych si všiml dřív, že mi prodejce píše mail, ať kontaktuju DHL, který na mě neměli číslo. Naprostá spokojenost  :smile_anim: .

• 1 month later...
Posted

14. 8. objednány oranžový Monstra, dnes 19. 8. doručeno. Doplatek 200 Kč (stejně jako bus - tímto mu děkuji za tip - nadepsáno Measuring instrument za 48 USD). Velká spokojenost.

• 2 weeks later...
Posted

Ahoj, připojuji se k zástupu spokojených zákazníků. 21.8. (středa)  odpoledne objednány Seiko. Ve čtvrtek 22.8. zaslán z www.creationwatches.com e-mail s informací o odeslání hodinek. 26.8. (pondělí) dopoledne, tedy během 3 pracovních dní, byly hodinky doručeny do mých rukou. Doplatek tradičních 200,- . To určitě nebyl můj poslední nákup u tohoto prodejce.

Děkuji přispěvatelům tohoto vlákna za recenzi a tip na kvalitní obchod.

• 3 weeks later...
Posted

I já připojím slova chvály. Odeslání hodinek okamžité. Objednáno v neděli, dodáno v pátek. Díky šikovné faktuře byl doplatek na DPH snesitelný.

• 1 month later...
Posted

supr! :D

poprosim modov nech zmenia nazov vlakna, nech to nemyli... vdaka :)