cody Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Jen tak me zajimalo kdy tu byl naposled jeden clen a k memu udivu jsem poprve spatril tohle. To se da utajit v nastaveni fora?
Návštěvník YPO? Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Jen tak me zajimalo kdy tu byl naposled jeden clen a k memu udivu jsem poprve spatril tohle. To se da utajit v nastaveni fora? stačí se přihlásit jako neviditelný
cody Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Dik. Funguje to. Bohuzel. To jsou mi vejmysly tohleto
Snow Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 to cody - poslední dobou máš vice než zajímavé otázky
cody Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Ja jsem clovek zvidaveho typu a lecos mi vrta hlavou... budte radi, ze jsem linej zakladat vlakna. Doufam, ze jsem te nijak nepohorsil. Chtel jsem ti prave pochvalit tip na B.R.M. ale jeste pockam, kdyby jsi me chtel nejak inzultovat
Snow Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) Ja jsem clovek zvidaveho typu a lecos mi vrta hlavou... budte radi, ze jsem linej zakladat vlakna. Doufam, ze jsem te nijak nepohorsil. Chtel jsem ti prave pochvalit tip na B.R.M. ale jeste pockam, kdyby jsi me chtel nejak inzultovat Nepohoršil, to určitě ne, ale tuhle jsi zkoumal hvězdičky, nevím, jestli jsi také náhodou neřešil upozornění moderátorů na špatné chovaní pod nickem. Zvídavý typ už tohle všechno dávno ví a nebo si při vstupu na chronomag všechno zjistí a neřeší tyhle nuance v Tvé případě po roce a třičtvrtě. Všechno na co si se ptal je chronomagu od začátku, tyhle "novinky" nebyly na starém fóru, to jen kdyby ses náhodou zase ptal. Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem thesis
cody Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Hele ja tohle fakt nikdy nezkoumal tak ani nevim na co jsou ty vselijake tlacitka TOP, QUOTE, FASTREPLY atd. Nikdy me to ani nenapadlo tak to nevim. To je cele a uz mlcim.
Návštěvník Tada Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 JAk utajit aktivitu - založit si konspirační nick z konspiračního bytu s konspirační utajenou IP adresou
cody Odesláno 26. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 A kdo si bude adresu a nick pamatovat? Leda mit jeste v tom byte konspiracni chronomilenku, to bych si pamatoval Ted me napada - co kdyz me ti chytrejsi poznaji podle podpisu?
Návštěvník Tada Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 A kdo si bude adresu a nick pamatovat? Leda mit jeste v tom byte konspiracni chronomilenku, to bych si pamatoval Ted me napada - co kdyz me ti chytrejsi poznaji podle podpisu? Konspirační chronomilenka v konspiračním bytě je dobrý nápad, ale musíš si udělat i jiný podpis - konspirační podpis. Ono by bylo vůbec úplně nejjednodušší si zařídit druhý život, kterým bys maskoval aktivitu svého původního JÁ tady na chronomagu
cody Odesláno 27. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 (upraveno) Nesouhlasim. Uplne nejsnazsi by bylo skoncit s Chronomagem Upraveno 27. prosince 2009 uživatelem cody
honza71 Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 Nesouhlasim. Uplne nejsnazsi by bylo skoncit s Chronomagem No myslím, že to nejde. Tedy pokud je diagnoza chronobundus. V jiných případech možná jo. Na chronobundus je jediný lék OSOBNÍ BANKROT !!!
Biges Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 No myslím, že to nejde. Tedy pokud je diagnoza chronobundus. V jiných případech možná jo. Na chronobundus je jediný lék OSOBNÍ BANKROT !!! Na Primky ani bankrot nepomůže
Gilius Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 tipuju,že je to k tomu,jak máš po pravé straně komentáře.....členové Chronomagu Ti tam mohou něco napsat. Pokud máš zapnutou volbu schvalování,tak se Ti to tam objeví až potom,co to povolíš. Pokud ne,tak rovnou......
cody Odesláno 16. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Diky Gile diky. Ja neobjevuju, jen jsem na to nahodou narazil...
Onisan Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Jak utajit aktivitu na foru? Třeba změnou nicku.. Tímto jen dávám ve známost, že jsem se rozhodl zaměnit nick z Onion na Onisan 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se