Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jen tak me zajimalo kdy tu byl naposled jeden clen a k memu udivu jsem poprve spatril tohle.

To se da utajit v nastaveni fora?

post-3003-1261408799.jpg

Návštěvník YPO?
Odesláno
Jen tak me zajimalo kdy tu byl naposled jeden clen a k memu udivu jsem poprve spatril tohle.

To se da utajit v nastaveni fora?

stačí se přihlásit jako neviditelný

Odesláno

Ja jsem clovek zvidaveho typu a lecos mi vrta hlavou... budte radi, ze jsem linej zakladat vlakna.

Doufam, ze jsem te nijak nepohorsil. Chtel jsem ti prave pochvalit tip na B.R.M. ale jeste pockam, kdyby jsi me chtel nejak inzultovat :skull:

Odesláno (upraveno)
Ja jsem clovek zvidaveho typu a lecos mi vrta hlavou... budte radi, ze jsem linej zakladat vlakna.

Doufam, ze jsem te nijak nepohorsil. Chtel jsem ti prave pochvalit tip na B.R.M. ale jeste pockam, kdyby jsi me chtel nejak inzultovat :skull:

Nepohoršil, to určitě ne, ale tuhle jsi zkoumal hvězdičky, nevím, jestli jsi také náhodou neřešil upozornění moderátorů na špatné chovaní pod nickem. Zvídavý typ už tohle všechno dávno ví a nebo si při vstupu na chronomag všechno zjistí a neřeší tyhle nuance v Tvé případě po roce a třičtvrtě. Všechno na co si se ptal je chronomagu od začátku, tyhle "novinky" nebyly na starém fóru, to jen kdyby ses náhodou zase ptal. 

Upraveno uživatelem thesis
Odesláno

Hele ja tohle fakt nikdy nezkoumal tak ani nevim na co jsou ty vselijake tlacitka TOP, QUOTE, FASTREPLY atd.

Nikdy me to ani nenapadlo tak to nevim. To je cele a uz mlcim. :giljotiini:

Návštěvník Tada
Odesláno

JAk utajit aktivitu - založit si konspirační nick z konspiračního bytu s konspirační utajenou IP adresou :D

Odesláno

A kdo si bude adresu a nick pamatovat?

Leda mit jeste v tom byte konspiracni chronomilenku, to bych si pamatoval :smile_anim:

Ted me napada - co kdyz me ti chytrejsi poznaji podle podpisu? :lol2:

Návštěvník Tada
Odesláno
A kdo si bude adresu a nick pamatovat?

Leda mit jeste v tom byte konspiracni chronomilenku, to bych si pamatoval :smile_anim:

Ted me napada - co kdyz me ti chytrejsi poznaji podle podpisu? :lol2:

Konspirační chronomilenka v konspiračním bytě je dobrý nápad, ale musíš si udělat i jiný podpis - konspirační podpis.

Ono by bylo vůbec úplně nejjednodušší si zařídit druhý život, kterým bys maskoval aktivitu svého původního JÁ tady na chronomagu :D

Odesláno (upraveno)

Nesouhlasim. Uplne nejsnazsi by bylo skoncit s Chronomagem :whistle:

Upraveno uživatelem cody
Odesláno
Nesouhlasim. Uplne nejsnazsi by bylo skoncit s Chronomagem :whistle:

No myslím, že to nejde. :crying_anim02: Tedy pokud je diagnoza chronobundus. V jiných případech možná jo.

Na chronobundus je jediný lék OSOBNÍ BANKROT !!!

Odesláno
No myslím, že to nejde. :crying_anim02: Tedy pokud je diagnoza chronobundus. V jiných případech možná jo.

Na chronobundus je jediný lék OSOBNÍ BANKROT !!!

Na Primky ani bankrot nepomůže :)

• po měsíci...
Odesláno

tipuju,že je to k tomu,jak máš po pravé straně komentáře.....členové Chronomagu Ti tam mohou něco napsat. Pokud máš zapnutou volbu schvalování,tak se Ti to tam objeví až potom,co to povolíš. Pokud ne,tak rovnou......

Odesláno

Diky Gile diky. Ja neobjevuju, jen jsem na to nahodou narazil...

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...