cody Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Jen tak me zajimalo kdy tu byl naposled jeden clen a k memu udivu jsem poprve spatril tohle. To se da utajit v nastaveni fora? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest YPO? Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Jen tak me zajimalo kdy tu byl naposled jeden clen a k memu udivu jsem poprve spatril tohle. To se da utajit v nastaveni fora? stačí se přihlásit jako neviditelný
cody Posted December 21, 2009 Author Report Posted December 21, 2009 Dik. Funguje to. Bohuzel. To jsou mi vejmysly tohleto
Snow Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 to cody - poslední dobou máš vice než zajímavé otázky
cody Posted December 21, 2009 Author Report Posted December 21, 2009 Ja jsem clovek zvidaveho typu a lecos mi vrta hlavou... budte radi, ze jsem linej zakladat vlakna. Doufam, ze jsem te nijak nepohorsil. Chtel jsem ti prave pochvalit tip na B.R.M. ale jeste pockam, kdyby jsi me chtel nejak inzultovat
Snow Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 (edited) Ja jsem clovek zvidaveho typu a lecos mi vrta hlavou... budte radi, ze jsem linej zakladat vlakna. Doufam, ze jsem te nijak nepohorsil. Chtel jsem ti prave pochvalit tip na B.R.M. ale jeste pockam, kdyby jsi me chtel nejak inzultovat Nepohoršil, to určitě ne, ale tuhle jsi zkoumal hvězdičky, nevím, jestli jsi také náhodou neřešil upozornění moderátorů na špatné chovaní pod nickem. Zvídavý typ už tohle všechno dávno ví a nebo si při vstupu na chronomag všechno zjistí a neřeší tyhle nuance v Tvé případě po roce a třičtvrtě. Všechno na co si se ptal je chronomagu od začátku, tyhle "novinky" nebyly na starém fóru, to jen kdyby ses náhodou zase ptal. Edited December 21, 2009 by thesis
cody Posted December 21, 2009 Author Report Posted December 21, 2009 Hele ja tohle fakt nikdy nezkoumal tak ani nevim na co jsou ty vselijake tlacitka TOP, QUOTE, FASTREPLY atd. Nikdy me to ani nenapadlo tak to nevim. To je cele a uz mlcim.
Guest Tada Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 JAk utajit aktivitu - založit si konspirační nick z konspiračního bytu s konspirační utajenou IP adresou
cody Posted December 26, 2009 Author Report Posted December 26, 2009 A kdo si bude adresu a nick pamatovat? Leda mit jeste v tom byte konspiracni chronomilenku, to bych si pamatoval Ted me napada - co kdyz me ti chytrejsi poznaji podle podpisu?
Guest Tada Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 A kdo si bude adresu a nick pamatovat? Leda mit jeste v tom byte konspiracni chronomilenku, to bych si pamatoval Ted me napada - co kdyz me ti chytrejsi poznaji podle podpisu? Konspirační chronomilenka v konspiračním bytě je dobrý nápad, ale musíš si udělat i jiný podpis - konspirační podpis. Ono by bylo vůbec úplně nejjednodušší si zařídit druhý život, kterým bys maskoval aktivitu svého původního JÁ tady na chronomagu
cody Posted December 27, 2009 Author Report Posted December 27, 2009 (edited) Nesouhlasim. Uplne nejsnazsi by bylo skoncit s Chronomagem Edited December 27, 2009 by cody
honza71 Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Nesouhlasim. Uplne nejsnazsi by bylo skoncit s Chronomagem No myslím, že to nejde. Tedy pokud je diagnoza chronobundus. V jiných případech možná jo. Na chronobundus je jediný lék OSOBNÍ BANKROT !!!
Biges Posted December 28, 2009 Report Posted December 28, 2009 No myslím, že to nejde. Tedy pokud je diagnoza chronobundus. V jiných případech možná jo. Na chronobundus je jediný lék OSOBNÍ BANKROT !!! Na Primky ani bankrot nepomůže
cody Posted February 16, 2010 Author Report Posted February 16, 2010 Co totok je?? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Gilius Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 tipuju,že je to k tomu,jak máš po pravé straně komentáře.....členové Chronomagu Ti tam mohou něco napsat. Pokud máš zapnutou volbu schvalování,tak se Ti to tam objeví až potom,co to povolíš. Pokud ne,tak rovnou......
Gilius Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 vztahuje se to k tomuto : Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
cody Posted February 16, 2010 Author Report Posted February 16, 2010 Diky Gile diky. Ja neobjevuju, jen jsem na to nahodou narazil...
Onisan Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 Jak utajit aktivitu na foru? Třeba změnou nicku.. Tímto jen dávám ve známost, že jsem se rozhodl zaměnit nick z Onion na Onisan 1
Recommended Posts