Pietro103 Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Zajtra - dodám foto - teda ak bude záujem. Foto určite dodaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Gratulace novopečenému otci... Za nás něco málo fotek toho, co se našlo kolem stromečku... "hlavní" dárek od nejlepší manželky na světě: něco o týden dřív, aby se vyladila forma: tyhle pro změnu k narozeninám, které mám bohužel taky teď (logo mimo DOF, páč jsou to "kvarcky" :-) a pro nejlepší manželku její první "ne dost velké a ne-skoro-jako-pilotky": Tady musel být někdo moc hodný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Já jsem právě objednal nějaký čínský sh.. : http://cgi.ebay.com/NEW-USB-20X-400X-Digit...=item3efb47f06b Už se těším, jak budu hledět do hodinek :-) Tak na tohle jsem prave koukal, tesim se na zkusenosti az ti ten zazrat prijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Tak na to jsem zvedav, doufam, ze pak das vedet, co to umi. Mrkni do příspěvku 99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Včera - z Chronoshopu dorazili pre polovičku darčekové hodinky (aj s čokoládou ). Čokoládu nedostala, iba hodinky - ale tvári sa aj napriek tomu spokojne... Kubson vďaka, to meškanie nebolo až také zlé. Dnes - podávam správu... Zajtra - dodám foto - teda ak bude záujem. Sľúbené foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 To vlamor. Jsou pekne a polovicce gratuluju. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motostrada Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Ježíšek mi koupil první ciferník v životě. Pokud nepočítám Garmin 305 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jejda Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Ježíšek mi koupil první ciferník v životě. Pokud nepočítám Garmin 305 :-) S Garminem běháš, a s tímhle šups do vody Gratuluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 (upraveno) Tak nějaké maličkosti ke kterým jsem se zatím dopracoval díky Vánočním svátkům + Vostoky z 10/09 Upraveno 13. ledna 2010 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 (upraveno) Tak nějaké maličkosti ke kterým jsem se zatím dopracoval díky Vánočním svátkům + Vostoky z 10/09 Až jsem uronil slzu, nějak podobně asi začínala pěkná spousta chronomagorů. EDIT: Kombinace Monster a Sport jedniček je super. Upraveno 13. ledna 2010 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 Začátky jsou těžké.Hlavné to vysvětlování proč další hodinky(snad časem pomine).Asi si doma o mě myslí že jsem bez toho chrono jen m.....r Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Začátky jsou těžké.Hlavné to vysvětlování proč další hodinky(snad časem pomine).Asi si doma o mě myslí že jsem bez toho chrono jen m.....r nepomine. ani u patnactych ci dvacatych neprestane to vecne diveni. ale s trochou stesti to draha polovicka prestane registrovat, koneckoncu "hodinky jako hodinky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se