greenhorn Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Nejprve Veselé vánoce, nyní dotaz pro povolanější. Mám možnost zakoupit u prodejce limitovanou edici Certina DS 3 1000m, kterých vyrobili 1888 ks. Strojek ETA 2824-2 . Vím, že uvedeny na trh byly v roce 2005. Kromě toho, že se mně líbí, chci se zeptat, zda cena 18 000 Kč je adekvátní. Děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel23 Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Nejsou špatný, hloubám v paměti kde jsem je viděl levnější. Ne a ne si vzpomenout. Když se ti líbí jdi do nich.
Hajek Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Nic proti Certině, ale ty letošní limitky se mi zdají mnohem vydařenější. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skipi Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Ahoj, jestli jsou nové, tak cena je výborná. Dneska už je prakticky neseženeš. Tyhle hodinky považuji od Certiny za nejpovedenější. Na netu najdeš i hezké customizace.
greenhorn Odesláno 24. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Ahoj, jestli jsou nové, tak cena je výborná. Dneska už je prakticky neseženeš. Tyhle hodinky považuji od Certiny za nejpovedenější. Na netu najdeš i hezké customizace. Právě že jsou od oficiálního prodejce, zřejmě nějaký poslední kousek.
vlasta66 Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Jak je koupíš tak se poté můžeš přidat do seznamu majitelů http://www.watchlinks.net/ds3swe.htm
cubic Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Tohle je zajímavé,nebo mě snad šálí zrak že mají zmapované majtele Certina,jinak co jsem se díval tak ta cena opravdu vychází příznivě Jak je koupíš tak se poté můžeš přidat do seznamu majitelů http://www.watchlinks.net/ds3swe.htm tady mě někdo předběhl než jsem to nadatloval ,tak se omlouvám za dvojatý odkaz
vraby Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Já bych do nich šel,líbí se mi víc jak ty letošní limitky.Možná ty DS-1.
Bert Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 nooo, cena je to libová :-) Pokud je Certina Tvoje krevní skupina, tak do toho jdi. A jestli do toho nepůjdeš, tak mi pošli aspoň kontakt na toho AD.
greenhorn Odesláno 24. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 nooo, cena je to libová :-) Pokud je Certina Tvoje krevní skupina, tak do toho jdi. A jestli do toho nepůjdeš, tak mi pošli aspoň kontakt na toho AD. Asi ti kontakt nepošlu.
greenhorn Odesláno 24. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Možná časem udělám tuto úpravu ručiček : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cody Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Ne ze bych hodinkam neco primo vytykal, ale za ty penize se da poridit mnohem zvucnejsi znacka. Pokud tenhle aspekt je pro tebe nepodstatny a hodinky se ti libi, jdi do nich. Eta je tutovka a zpracovani z fotek vypada solidne.
NIGHTinGALE Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 (upraveno) Cena je super, jdi do nich. Jediné, co se jim nepovedlo, jsou ručky. Ale jak už tu psali ti přede mnou - můžeš si je pak nechat vyměnit. Hodinky jsou jinak perfektní, hezká pocta původním diverskám (DS2, DS3). Vodotěsnost je značná, v balení je tah i kaučuk... není co řešit, kup je! A takhle vypadal originál (ač je ten nový model povedený, na originál nemá ani omylem): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. prosince 2009 uživatelem NIGHTinGALE
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se