Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodinář, od kterého jsem je koupil, tvrdil že je v nich derivát od ETA (licence nebo kopie?). Nevíte co je to za kalibr. Díky

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 15. 1. 2011 v 18:39, 'Jiribartl' napsal:

Hodinář, od kterého jsem je koupil, tvrdil že je v nich derivát od ETA (licence nebo kopie?). Nevíte co je to za kalibr. Díky

Derivát od ETA? Licence?Posted Image
Odesláno
  V 15. 1. 2011 v 19:58, 'Frantik' napsal:

Derivát od ETA? Licence?Posted Image

Ano prosím, i legální strojky mohou být China made. V mojich Seagullech tiká regulérně licenční Venus (viz někde tady na fóru).

post-3826-074864600 1295121843.jpg

post-3826-093188600 1295121876.jpg

Odesláno

No ať je tam kalibr jakýkoliv, ty moje vykazují vynikající přesnost. Jinak je někdy zvykem v některých zemích i to, co si evropský výrobce nedovolí . . .

Odesláno

Omlouvám se, teď jsem si všiml připojených podobných témat - díky, jsou to zřejmě nejlevnější hodinky se SWISS strojem

Odesláno
  V 15. 1. 2011 v 18:39, 'Jiribartl' napsal:

Sea-Gull koupil nejen licenci, ale podle toho, co jsem pochytil v tisku i masiny na vyrobu. A kvalita je takova, ze neni ceho se obavat. Radeji original Sea-Gull se (skoro) svycarskym strojkem, nez Breitling-Kopie "Made in China" !!!

• po 3 týdnech...
Odesláno

Na Žižkově Koněvova 62, nad prodejnou Antik, kde majitel vede i náramkové hodinky, je firma s elektronikou, prodávající výrobky CONRAD. A tam jsem objevil chronograf Sea Gull za 1380,- Kč. Dle mého soudu vzhled odpovídal ceně. Jde o prodejnu, která dříve byla v Biskupcové.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Začetl jsem zde do diskuse o Čínských hodinkách sea-gull, a zkusil jsem se podívat po světě. Zalíbili se mi tyhle automaty http://www.seagullwa...p?productid=145 které jako by z oka teda možná jen neznalého mého vypadli těmto zeppelinům http://www.zlato-str...eppelin-7656-1/ skusil jsem si je objednat zde ***** má to aspoň trochu smysl. není to drahé a pokud to bude totální šmejd tak smůla. Ty podivné od Conrada ve mě nevzbuzují důvěry ani za mák.

Upraveno uživatelem Baker
Odstranen odkaz na fake stranky.
  • po měsících...
Odesláno

Fakt zaujímavé počítaníčko :-)

Ale stále neviem, aj tak... ako to dopadlo :-)

Ja chcem Sea Gull si poriadiť, tu je voľba značky číňanov jasná, iba u Nemca som ešte neni si istý... Hmm, tak ako je to...? Je možné tie hodinky od Conrada brať ako hodinky Sea Gull, aleb onie?

Inak... celkom by stálo za úvahu vytvoriť nejaký menší fond... teda nejaké korunky z ktorých by sme sa v prípade takýchto debát poskladali po pár patákov a kúpili by sa jedny a nejaký "fajnšmeker" by ich rozporcoval a povedal by verdikt :-)

Lebo ja neviem, pre srandu tých 1800 stojí, ale asi každý nerád sponzoruje fake :-)

Inak, kde by som zohnal sea gull v ČR alebo SR? Chcem si nejaký model poriadiť za rozumnú cenu. Na www.usseagull.com som uz si pár kúskov aj vybral :-) ale nepoužívam pay pall a najradšej aj keď s nejakou prirážkou, kupujem u nás (rozumej ČR a SR).

• po měsících...
Odesláno
  V 24. 12. 2009 v 19:52, 'jankme' napsal:

ahoj

tak som sa rozhodol kúpiť čínske hodiky

zatial len pár fotos a stručný popis

automat majú hacking , cena 60?

viac neskôr prvý dojem za málo peňazí veľa muziky

jsou krásné,ja jich mám několik,zkus se podívat na ingersoll,ti až na pár víjimek osazují hodinky výhradně seagulama,ale dizajnově spíš lepší než čína

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Ingersoll má prodejnu v Palladiu, byl jsem se na ně podívat. Je to "světová" značka, dle výhradně mého soudu s Aukro designem, čínským kalibrem a nejsou zrovna levné. No a abych oživil Sea-Gull a firmu Conrad ... Konečně, kdo nechce Seiko, Orient nebo Štajny a chce se odlišit ...

post-11025-084785900 1315750610.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 11. 9. 2011 v 14:19, 'Jiribartl' napsal:

Ingersoll má prodejnu v Palladiu, byl jsem se na ně podívat. Je to "světová" značka, dle výhradně mého soudu s Aukro designem, čínským kalibrem a nejsou zrovna levné. No a abych oživil Sea-Gull a firmu Conrad ... Konečně, kdo nechce Seiko, Orient nebo Štajny a chce se odlišit ...

není to zas tak světová značka,pár jich mám,jsem s nima spokojeny,až na ty velikosti,ceny mně moc netrápí,pár si jich ještě dokoupím,at ta kolekce nějak vypadá a pak si opatřím něco pořádného,u těchto je to celkem problém s výběrem :wallbash:

Upraveno uživatelem zekon7302

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...