Jiribartl Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Hodinář, od kterého jsem je koupil, tvrdil že je v nich derivát od ETA (licence nebo kopie?). Nevíte co je to za kalibr. Díky
Frantik Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 V 15. 1. 2011 v 18:39, 'Jiribartl' napsal: Hodinář, od kterého jsem je koupil, tvrdil že je v nich derivát od ETA (licence nebo kopie?). Nevíte co je to za kalibr. Díky Derivát od ETA? Licence?
kejklik Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 V 15. 1. 2011 v 19:58, 'Frantik' napsal: Derivát od ETA? Licence? Ano prosím, i legální strojky mohou být China made. V mojich Seagullech tiká regulérně licenční Venus (viz někde tady na fóru).
Jiribartl Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 No ať je tam kalibr jakýkoliv, ty moje vykazují vynikající přesnost. Jinak je někdy zvykem v některých zemích i to, co si evropský výrobce nedovolí . . .
Jiribartl Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Omlouvám se, teď jsem si všiml připojených podobných témat - díky, jsou to zřejmě nejlevnější hodinky se SWISS strojem
Radim.Fousek Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 V 15. 1. 2011 v 18:39, 'Jiribartl' napsal: Hodinář, od kterého jsem je koupil, tvrdil že je v nich derivát od ETA (licence nebo kopie?). Nevíte co je to za kalibr. Díky Sea-Gull koupil nejen licenci, ale podle toho, co jsem pochytil v tisku i masiny na vyrobu. A kvalita je takova, ze neni ceho se obavat. Radeji original Sea-Gull se (skoro) svycarskym strojkem, nez Breitling-Kopie "Made in China" !!!
Jiribartl Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Odesláno 4. února 2011 Na Žižkově Koněvova 62, nad prodejnou Antik, kde majitel vede i náramkové hodinky, je firma s elektronikou, prodávající výrobky CONRAD. A tam jsem objevil chronograf Sea Gull za 1380,- Kč. Dle mého soudu vzhled odpovídal ceně. Jde o prodejnu, která dříve byla v Biskupcové.
Vladimír64p Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 (upraveno) Začetl jsem zde do diskuse o Čínských hodinkách sea-gull, a zkusil jsem se podívat po světě. Zalíbili se mi tyhle automaty http://www.seagullwa...p?productid=145 které jako by z oka teda možná jen neznalého mého vypadli těmto zeppelinům http://www.zlato-str...eppelin-7656-1/ skusil jsem si je objednat zde ***** má to aspoň trochu smysl. není to drahé a pokud to bude totální šmejd tak smůla. Ty podivné od Conrada ve mě nevzbuzují důvěry ani za mák. Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem Baker Odstranen odkaz na fake stranky.
Venceremos1 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Odesláno 3. července 2011 Fakt zaujímavé počítaníčko :-) Ale stále neviem, aj tak... ako to dopadlo :-) Ja chcem Sea Gull si poriadiť, tu je voľba značky číňanov jasná, iba u Nemca som ešte neni si istý... Hmm, tak ako je to...? Je možné tie hodinky od Conrada brať ako hodinky Sea Gull, aleb onie? Inak... celkom by stálo za úvahu vytvoriť nejaký menší fond... teda nejaké korunky z ktorých by sme sa v prípade takýchto debát poskladali po pár patákov a kúpili by sa jedny a nejaký "fajnšmeker" by ich rozporcoval a povedal by verdikt :-) Lebo ja neviem, pre srandu tých 1800 stojí, ale asi každý nerád sponzoruje fake :-) Inak, kde by som zohnal sea gull v ČR alebo SR? Chcem si nejaký model poriadiť za rozumnú cenu. Na www.usseagull.com som uz si pár kúskov aj vybral :-) ale nepoužívam pay pall a najradšej aj keď s nejakou prirážkou, kupujem u nás (rozumej ČR a SR).
zekon7302 Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 V 24. 12. 2009 v 19:52, 'jankme' napsal: ahoj tak som sa rozhodol kúpiť čínske hodiky zatial len pár fotos a stručný popis automat majú hacking , cena 60? viac neskôr prvý dojem za málo peňazí veľa muziky jsou krásné,ja jich mám několik,zkus se podívat na ingersoll,ti až na pár víjimek osazují hodinky výhradně seagulama,ale dizajnově spíš lepší než čína 1
Jiribartl Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Ingersoll má prodejnu v Palladiu, byl jsem se na ně podívat. Je to "světová" značka, dle výhradně mého soudu s Aukro designem, čínským kalibrem a nejsou zrovna levné. No a abych oživil Sea-Gull a firmu Conrad ... Konečně, kdo nechce Seiko, Orient nebo Štajny a chce se odlišit ...
zekon7302 Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 (upraveno) V 11. 9. 2011 v 14:19, 'Jiribartl' napsal: Ingersoll má prodejnu v Palladiu, byl jsem se na ně podívat. Je to "světová" značka, dle výhradně mého soudu s Aukro designem, čínským kalibrem a nejsou zrovna levné. No a abych oživil Sea-Gull a firmu Conrad ... Konečně, kdo nechce Seiko, Orient nebo Štajny a chce se odlišit ... není to zas tak světová značka,pár jich mám,jsem s nima spokojeny,až na ty velikosti,ceny mně moc netrápí,pár si jich ještě dokoupím,at ta kolekce nějak vypadá a pak si opatřím něco pořádného,u těchto je to celkem problém s výběrem Upraveno 11. září 2011 uživatelem zekon7302
Foundryman Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Jsou to všechno příšernosti, za střízliva bych je na ruku nedal.
Jiribartl Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Úmyslně jsem slovo světový dal do uvozovek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se