Návštěvník Tada Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Procházení prodejních vláken na chronomagu v čase předvánočním nese značná rizika... A tak se stalo, že u mě ráno zazvonil Ježíškův prostředník s dárkem. Takže děkuji Jakubiskovi, který se u mě dopoledno zastavil Jsou to na mě až nezvykle výrazné a moderní hodinky, i když jsou vintage. Zpracování je naprosto perfektní, jsou skvěle čitelné. Narozdíl od Jakubiska mám placatější profil ruky, takže mi perfektně sedí. Jediné z čeho jsem měl strah - integrovaný kovový náramek je úplně perfektní. Jsou teprve druhé moje automaty, nejspíš budou spolu s Lemania MVS a Accutron Astronaut tvořit jádro hodinek k dennímu nošení. Mám je na ruce pár hodin a jsem z nich úplně nadšený, nikdy bych nevěřil, že si koupím a že budu nosit hodinky takto brutálního designu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
brett Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Tož gratulace! Ať si je užiješ !
Návštěvník Tada Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Měl jsem trošičku dilema, uvažoval jsem ještě nad vintage Omega chronometry, ale tyhle jsou v tak super stavu... Oplývají poměrně silným Zeit-geistem, láká mě pustit si Bee-Gees a ABBA 70s jak řemen 1
utrejch Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 (upraveno) Doufam, ze sem pribehnou ochranci puvodniho designu, a oznaci tyto hodinky za fake ... Upraveno 25. prosince 2009 uživatelem utrejch
WatchFan1 Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 (upraveno) Gratulujem - VELMI pekne ! Nie som ochranca originalneho designu a tieto Elginy sa mu jednoducho pacia......No druhek strane je jasne vidiet crty Audemars Piguet Royal Oak........ Je mozne ze Gerald Genta mal nieco aj do designu s Elginom (popri AP RO and Patek Philippe Nautilus) ?? Upraveno 25. prosince 2009 uživatelem WatchFan1
quest987 Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Moc pekne taky jsem si na ne delal zalusk,ale nejak neprisli penizky na ne ,tak mam bohuzel smulu
Návštěvník Tada Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 gratuluju kdy budeme fotit...? Někdy koncem ledna bych to viděl 1
Návštěvník Snow Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 kdy budeme fotit...? NA fotky těchto hodinek se těším, poprosil bych o pár na tmavém pozadí, ty my v Tvém podání sedí nejvíc.
Návštěvník Snow Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 mozna ze tou dobou uz budu mit pro srovnani dalsi stejneho typu - limitka Christopher Ward... Copak, copak kibi máš skutečně více končetin než ona pověstná bohyně
Koza_c Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 To Tada. Jsou pekny. Gratulace. .
Návštěvník Tada Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Jsou v opravdu neskutečně dobrém stavu, NOS to bude Akorát jsem trošku válčil s tahem, prodloužit zkrá***... 1
Koza_c Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Jsou v opravdu neskutečně dobrém stavu, NOS to bude Akorát jsem trošku válčil s tahem, prodloužit zkrá***... Podle meho kov.tah vzdy trochu volneji. .
mischa Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Procházení prodejních vláken na chronomagu v čase předvánočním nese značná rizika... A tak se stalo, že u mě ráno zazvonil Ježíškův prostředník s dárkem. Takže děkuji Jakubiskovi, který se u mě dopoledno zastavil Jsou to na mě až nezvykle výrazné a moderní hodinky, i když jsou vintage. Zpracování je naprosto perfektní, jsou skvěle čitelné. Narozdíl od Jakubiska mám placatější profil ruky, takže mi perfektně sedí. Jediné z čeho jsem měl strah - integrovaný kovový náramek je úplně perfektní. Jsou teprve druhé moje automaty, nejspíš budou spolu s Lemania MVS a Accutron Astronaut tvořit jádro hodinek k dennímu nošení. Mám je na ruce pár hodin a jsem z nich úplně nadšený, nikdy bych nevěřil, že si koupím a že budu nosit hodinky takto brutálního designu. "jádro k dennímu nošení" pozor Tado, jsou i druhy ovoce, který maj malinkatý jadýrko ale pak celý plod je velmi, velmi velký. Až na tohle jadýrko naplácáš dalších pár desítek kousků, tak nebudeš už moci hovořit o denním nošení, spíše měsíčním a ž ročním. jinak gratulace.
Návštěvník Tada Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Mischa: Jadro mam slusne,duznina potrebuje nejaky servis ale ty plody stoji za to 1
skalis Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Tak tu mame dalsi putovni hodinky Tadeasi, gratuluju k peknemu vanocnimu kousku! A jestli je v planu foceni s kibim, tak to jen kvituju a tesim se na vysledek.
Návštěvník Tada Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 No mám je na ruce od té doby, co mi je Jakubisko dovezl a jsou skutečně nositlné, asi mě teď budou nějaký čas doprovázet, zjistil jsem, že day-date komplikace je praktická 1
mengelis Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 rojal ouky jak vyšité, já bych je na ruku nevzal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se