Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
Odesláno

Na YouTube jsem objevil nové video, které pěkně zachycuje vyšperkovaný Unitas od Stowy.

Zajímalo by mě, jestli je to oficiální video od Jörga. Jestli ano, tak by v tom mohl pokračovat :)

VIDEO

• Po roku...
Odesláno

narazil jsem na toto video teprve ted, ale jestli to byl opravdu prvni pocin tak je to nadhera. A volba hudby MNAM, Morcheebu fakt muzu :)

hodinky jsou super. Za kolik se daji sehnat? kamarad shani nejake oblekovky do cca 20t a tyhle by rekl bych vyhovovaly maximalne ;)

Odesláno

Můžu dotaz,... váhám mezi Stowa a Archymede marine watch, a pokud bychom pominuli historický odkazy, který má Stowa jasně silnější, nemůzu najít něco, co by mě nasměrovalo k jednim z nich. Co to bylo u Tebe. díky.

Odesláno

Ram 21:

Nejdřív bych rád podotkl, že tenkrát Archimede ještě tenle model nedělal...ale ta historie byla při nákupu určitě rozhodující :) Jinak oproti Archimede má Stowa odladěnější strojek (nemusí mít nutně vliv na přesnost). Další rozdíl (pokud se nepletu) je rozteč nožiček 20 mm u Archimede oproti 22 mm u Stowy...pro někoho nepodstatná věc, pro jiného rozhodující :) Hele řeknu ti to asi takhle (a nemám tu odpověď rád) - jestli ti nevadí čekání cca 3 měsíce a můžeš do hodinek vrazit víc peněz, tak vem Stowy. Jestli by jsi kvůli nim ovšem musel prodat ledvinu, tak na to kašli a kup Archimede - mají taky perfektní zpracování :)

jumpmans:

Díky za pochvalu.

PS: Opravdu první video :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...