safi Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Výhodou těchto hodinek je existence pár firem z německa, které dokáží už ak pěkný strojek zdobením dostat o ligu výše...
tombed Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2009 nádhera, gratuluji, klasika všech klasik...
Heky Odesláno 20. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Na YouTube jsem objevil nové video, které pěkně zachycuje vyšperkovaný Unitas od Stowy. Zajímalo by mě, jestli je to oficiální video od Jörga. Jestli ano, tak by v tom mohl pokračovat VIDEO
jumpmans Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 narazil jsem na toto video teprve ted, ale jestli to byl opravdu prvni pocin tak je to nadhera. A volba hudby MNAM, Morcheebu fakt muzu hodinky jsou super. Za kolik se daji sehnat? kamarad shani nejake oblekovky do cca 20t a tyhle by rekl bych vyhovovaly maximalne
grakij Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Tady máš celou paletu variant i s cenama Stowa.de Marine Original
MutraBG Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Gratulace! Snad k nim taky jednou dojdu...
Ram 21 Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Můžu dotaz,... váhám mezi Stowa a Archymede marine watch, a pokud bychom pominuli historický odkazy, který má Stowa jasně silnější, nemůzu najít něco, co by mě nasměrovalo k jednim z nich. Co to bylo u Tebe. díky.
Heky Odesláno 13. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Ram 21: Nejdřív bych rád podotkl, že tenkrát Archimede ještě tenle model nedělal...ale ta historie byla při nákupu určitě rozhodující Jinak oproti Archimede má Stowa odladěnější strojek (nemusí mít nutně vliv na přesnost). Další rozdíl (pokud se nepletu) je rozteč nožiček 20 mm u Archimede oproti 22 mm u Stowy...pro někoho nepodstatná věc, pro jiného rozhodující Hele řeknu ti to asi takhle (a nemám tu odpověď rád) - jestli ti nevadí čekání cca 3 měsíce a můžeš do hodinek vrazit víc peněz, tak vem Stowy. Jestli by jsi kvůli nim ovšem musel prodat ledvinu, tak na to kašli a kup Archimede - mají taky perfektní zpracování jumpmans: Díky za pochvalu.PS: Opravdu první video
Marhys Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Ahoj, také se přidám s gratulací. Jsou nádherné. Také po nich koukám, Ať ti slouží k tvé radosti
Ram 21 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 to Heky: Díky, takhle sem to nějak potřeboval slyšet.A samozřejmě gratulace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se