Gilius Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 lib napsal: Když tedy Kamil zapírá a zapírá , vyhlásím soutěž - ODHALENÍ IDENTITY INŽENÝRA. Kdo alespoň trochu přesvědčivě odhalí, kdo se za Inženýrem skrývá, dostane fungl nový, ve fólii zabalený WRISTWATCH ANNUAL 2010. (http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23729&st=0&p=340442entry340442) Jeden mi zbyl po členovi, který se k WA nakonec dostal jiným zůsobem. Tak do toho, pánové! Mno...asi bych dodal,že ze soutěže je vyloučen Kamil a moderátoři
honza71 Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 lib napsal: Když tedy Kamil zapírá a zapírá , vyhlásím soutěž - ODHALENÍ IDENTITY INŽENÝRA. Kdo alespoň trochu přesvědčivě odhalí, kdo se za Inženýrem skrývá, dostane fungl nový, ve fólii zabalený WRISTWATCH ANNUAL 2010. (http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23729&st=0&p=340442entry340442) Jeden mi zbyl po členovi, který se k WA nakonec dostal jiným zůsobem. Tak do toho, pánové! Pokud se odhalení nezdaří, rád tu knihu koupím. Je-li to možné. Děkuji
lib Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Gilius napsal: Mno...asi bych dodal,že ze soutěže je vyloučen Kamil a moderátoři Moderátor, který to už podle IP adresy nebo nějak jinak ví, samozřejmě v sobě zmobilizuje dostatek morální pevnosti a nepodlehne pokušení. To dá rozum. Ten, co to ještě neví, se zúčastnit může. Musí mu však vystačit důvtip a nástroje pátrání, které jsou dostupné jen řadovým členům.
twinsfather Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 ... v tom případě musíme prohlédnout záchodové mísy všem podezřelým, dokud nenajdeme tu správnou, ta ftipálka usvědčí!
Jumbo Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Dantechno napsal: Nevim co bylo na me reakci na vstup pana Inzenyra spatneho. Skrobeny sloh me prekvapil a tak jsem napsal co si myslim. A me osobne clanek me pobavil. Nehodnotím správnost nebo špatnost tvého příspěvku, beru to jenom technicky. On se uvedel, ty sis rýpnul do něho následně on do tebe a už to jelo jako lavina.
HonzaX Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Všichni majitelé Monster , musí vyfotit hajzl !
Návštěvník YPO Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 lib napsal: Když tedy Kamil zapírá a zapírá , vyhlásím soutěž - ODHALENÍ IDENTITY INŽENÝRA. Kdo alespoň trochu přesvědčivě odhalí, kdo se za Inženýrem skrývá, dostane fungl nový, ve fólii zabalený WRISTWATCH ANNUAL 2010. ( http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry340442 ) Jeden mi zbyl po členovi, který se k WA nakonec dostal jiným zůsobem. Tak do toho, pánové! Edit: Link knížku si nech, za pytlík koksu ti to prozradím
bandicoot Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 oranžový monstra, watchadoo... kurňa to někomu docvaknout musí ne? mě halt ne a ne...
lib Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 YPO napsal: knížku si nech, za pytlík koksu ti to prozradím Že máš v těchto mrazech málo koksu , je mi líto, ale takhle podle to prozradit... To by mě nebavilo.
Návštěvník YPO Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 lib napsal: Že máš v těchto mrazech málo koksu , je mi líto, ale takhle podle to prozradit... To by mě nebavilo. topím PETkama, ale tak nic
cody Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Uz byl nekdo usvedcenej? Dva tejdny jsem na forum nekoukl a ono furt nic:-( Ja jen ze uz si nevzpominam jak to zaclo... tak abych se toho finale dozil.
profik Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Nevím kdo to napsal a je inženýrem. Celé vlákno čtu až teď pozdě po Silvestru. Recenze je perfektní. Sloh výtečný. "Pane kolego, cítím ve vaší citaci negativní konotaci..." Čtěme mezi řádky, je tam toho dost. Ještě připomenu článek, ve kterém je také dost: http://www.chronomag.cz/clanek/2009-11-12/...a-hublot-2.html Prosím inženýra, aby mi napsal SZ, něco bych měl (určitě ví CTZZ co tato zkratka znamená), nemusí mít strach, že bych jej prozdradil. MZ (monstru zdar)
lib Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 Nikdo nic dalšího? Tak já si tedy tipnu sám: Kamile?!, fakt ne?!.... Tedy záhadným Inženýrem bude asi Roman I. - důvody?: - styl - smysl pro skrytý humor (nepleťte si se skrytým smyslem pro humor!) - (ty důvody jsem měl tři, ale ten třetí se mi teď nevybavuje; přemýšlím, co by mohly být moje HNCŽ)
tombed Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 je to von Libe... dneska se mi pod nátlakem přiznal... , co jsem vyhrál???
little_w Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 tombed napsal: je to von Libe... dneska se mi pod nátlakem přiznal... , co jsem vyhrál??? pjekny. ale kdo? "von" Kamil nebo "von" Roman?
Baker Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 tombed napsal: je to von Libe... dneska se mi pod nátlakem přiznal... , co jsem vyhrál??? Neni, neni ...
tombed Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 hele pro mě je podstatný, že se mi skoro přiznal Roman, mám pocit, že viděl jsem mu to na očích, ale je fakt, že tam bylo přítmí...
Baker Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 tombed napsal: hele pro mě je podstatný, že se mi skoro přiznal Roman, mám pocit, že viděl jsem mu to na očích, ale je fakt, že tam bylo přítmí... Tak jo. Podle IP je to zcela nekdo jiny
tombed Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 IP pro mě není směroplatný... Aspoň Mařka to říkala... Ale dost, vím, že to není on, už mu dám pokoj, když jsem mu to dneska říkal, měl pocit, že bude na fóru za blba, tak to není... Já si tady honím machrindex, páč jste zaclosetovali mé oblíbené fejkařské vlákno a tudíž se nemám kde realizozovat! promiň Romane...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se