lastam Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 (upraveno) Tohle (vlákno) ještě bude velký je to tu zábavné a to jsem ještě zdaleka nedošel na konec vlákna Hotovo, no sroloval jsem se z toho málem ze židle a na článek jsem hodně zvědavý jak cílevědomý školák na výklad pana učitele! Upraveno 28. prosince 2009 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Co to je turbočlen....není to člen, který vlastní hodinky s turbillonem? Jinak s tím panem inženýrem může být prča..... Sakra, to abych začal shánět něco co se mi nelíbí , nestačilo by turbo z auta? Bylo by levnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 A YPO to,dle mne,není....YPO tu byl vždy sám za sebe,pokud změnil nick,vždy dal vědět,že jde o něj. Jo, nový nick má rezervovaný jako Knedlík, nechce se mi hledat, kde to psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 z toho jsem si vyvodil, že tady skutečně nemám co dělat a toto je skutečně můj poslední příspěvek (předpokládám, že projde jako vždy cenzurou, tak asi nebude poslední : D) pánové zdar x nazdar -- he he Neblbni, kdo by tu tak hezky oponoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladis Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Moc nepřispívám a i po letech jsem nováček. Raděj čtu, čerpám vědomosti a zkušenosti. Za tohle vlákno dík, rád jsem se pobavil a upravil názor na některé členy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jschmid Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Hned jsem si vzpomněl na inženýra Prouzu z Izerovy policejní akademie. Škoda, že už Inženýr nereaguje na příspěvky, nasmál jsem se víc než ve vlákně Humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Na Inženýra si počkám na Silvestra, jak slíbil Kamil. Nerad hodnotím lidi předem. Pokud jde o Dantechna, do tohoto vlákna taky nevstoupil moc šťastně, ale předpokládám, že jeho výrok o egu + titulu je podepřen tím, že taky nějaký titul má. A 10 příspěvků za den je dost, ale to není zakázané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Kde je ten slíbený článek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodie Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Haloooooo inženýre jsou tu zástupy nedočkavců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Panove, pan inzenyr je zcela jiste v praci a tudiz nema na takove prizemni zalezitosti cas. Verim vsak, ze jakmile se dostane domu, rad se s nami podeli o svoje vedomosti a clanek zverejni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Taky me to napadlo, hned jak jsem videl Inzenyrovo prispevky :-) To jsou mi noviny! Henryk Lahola už vystudoval i na inženýra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Tak inženýrskej , kde to vázne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inženýr Odesláno 31. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Prodlení není bohužel na mé straně. Pan Kamil mou prací již disponuje a zveřejnění je na něm. Já přístup do redakčního systému bohužel nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Tak Kamile, kdy se konecne dockame? Vsichni jsou uz nateseni na clanek s vysokou technickou urovni. Ze by bonus na pulnoc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inženýr Odesláno 31. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Tak Kamile, kdy se konecne dockame? Vsichni jsou uz nateseni na clanek s vysokou technickou urovni. Ze by bonus na pulnoc? Pane Skalis citím z Vašeho příspěvku negativní konotace, ale budiž. Upozorňuji že článek je recenze, tudíž kromě exaktního přístupu obsahuje i humánní stránku věci tak, aby recenze byla čitelná a byla vůbec recenzí. Čili v tomto případě neočekávejte pouze technicistní studii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Nejde o negativni konotace, ale jen o pratelske popichovani. Radi se nechame prekvapit zajimavou recenzi. Ale jinak mate pravdu, nechme predjimani a vyckejme do publikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Prodlení není bohužel na mé straně. Pan Kamil mou prací již disponuje a zveřejnění je na něm. Já přístup do redakčního systému bohužel nemám. Vážený pane kolego Inženýre, velmi si Vážím vašeho zájmu o psaní článků pro server Chronomag.cz a Vaši aktivitu z plného srdce vítám. Děkujeme za Vámi přichystané nečekané překvapení k poslednímu dni tohoto roku. Abychom se v redakci neprokázali jako nevděční, máme pro Vás přichystáno rovněž jedno nečekané překvapení:-) S přáním klidně přožitého dnešního dne. Martin Šafránek Šéfredaktor Chronomag.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flyte Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Kua chlapi, par dni som tu nebol a aka sranda zrazu :-D Najprv som to tiez tipoval na YPA, a teraz si rad pockam na spominany clanok. btw: nedavno som prekrocil 50 prispevkov, uz mozem byt Turboclen? :-D a vysokoskolske vzdelanie tiez mam, dostanem zlavu na IWC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Pevně doufám, že o půlnoci budu schopen čtení a že budu moci mimo jiné i vstřebat vysokou technickou, historickou a lidskou úroveň Vašeho příspěvku pane kolego. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2009 Kua chlapi, par dni som tu nebol a aka sranda zrazu :-D Najprv som to tiez tipoval na YPA, a teraz si rad pockam na spominany clanok. btw: nedavno som prekrocil 50 prispevkov, uz mozem byt Turboclen? :-D a vysokoskolske vzdelanie tiez mam, dostanem zlavu na IWC? Sleva na IWC se poskytuje až od 6666 příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se