twinsfather Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 To je napínavý...jak tohle všechno dopadne!?! Připraveně sedím se slovníkem cizích slov u monitoru, piju svařák a napětím chvílemi nedýchám...atmosféra by se tu dala krájet!
Jaem Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 flyte napsal: btw: nedavno som prekrocil 50 prispevkov, uz mozem byt Turboclen? :-D Srandista Musis sa viac snazit. 52 prispevkov za 16 mesiacov? Nehanbis sa?
flyte Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Jaem napsal: Srandista Musis sa viac snazit. 52 prispevkov za 16 mesiacov? Nehanbis sa? no dobre, dobre. uznavam, som skor z tych co viac citaju a malo pisu. kedze som sem prisiel s tym, ze o hodinkach som dokopy nic nevedel, tak som len nasaval. informacie samozrejme
Návštěvník Snow Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 (upraveno) S vypětím všech sil jsem se dopracoval až na konec vlákna. Chvílemi nevěřím vlastním očím, co všechno se dá vyplodit. Ctím pana ingenieura, líbí se mi jeho vyšroubovaná mluva, časté používání cizích slov, ale nevidím žádný výsledek. Vidím jen snůšku prázdných žvástů o panu Kamilovi. Na článek kašlu, noc budu trávit na fóru možná až do rána, a to ve střízlivém stavu, ale nechci se dopracovat k deliriu trémens z odborného výpotku ctěného pana kolegy. Možná se dočkáme tohoto "I can't type so I just write on the screen with crayon". Příjemné odpoledne pane ingenieure. Edit - znáte mě, neodpustím si doprovodný obrázek . Upraveno 31. prosince 2009 uživatelem Snow
Inženýr Odesláno 31. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Snow napsal: S vypětím všech sil jsem se dopracoval až na konec vlákna. Chvílemi nevěřím vlastním očím, co všechno se dá vyplodit. Ctím pana ingenieura, líbí se mi jeho vyšroubovaná mluva, časté používání cizích slov, ale nevidím žádný výsledek. Vidím jen snůšku prázdných žvástů o panu Kamilovi. Na článek kašlu, noc budu trávit na fóru možná až do rána, a to ve střízlivém stavu, ale nechci se dopracovat k deliriu trémens z odborného výpotku ctěného pana kolegy. Možná se dočkáme tohoto "I can't type so I just write on the screen with crayon". Příjemné odpoledne pane ingenieure. Edit - znáte mě, neodpustím si doprovodný obrázek . Pane kolego, výsledek mé práce teď skutečně čeká na zveřejnění a já sám nemám na tuto skutečnost jakýkoliv vliv. Slíbit mohu jen to, že pokud nebude článek zveřejněn do 17:00 hodin na hlavní straně, uveřejním jej sám jako recenzi ve vláknu na to určeném. Děkuji všem za vřelý zájem o moji práci.
XXXfazerXXX Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Cyber napsal: Jojo už jsem to tady jednou komentoval. Napsal jsi to přesně. :-) Tady jsou moje propocty ze dne 14.10 2009...................Ty vole,to je dobry---mas za sest mesicu 2162 prispevku,to je 12,011111111 prispevku za den.Na kazdej prispevek potrebujes i s premejslenim dejme tomu 1,5 minuty--to je celkem 18 minut kazdej den jen na psani prispevku.nez napises vetu,musis si vlakno procist,to zabere podle me tak trojnasobek casu nez psani..to je12 prispevku krat ctyri a pul minuty-celkem 54 minut.Vocumovani vlaken,do kterejch nic neslintas,ti zabere podle meho trojnasobek casu,nez vlakna,kde srsis moudrem a to je dalsich 162 minut.....To je 3,9 hodiny denne.Vo vajkendech toho moc nenapises,protoze te k tomu mlada nepusti,tak z toho plyne,ze 80 procent valeni u pocitace a stourani na Chronomagu travis ve vsedni den, v pracovni dobe.To je skoro 6 hodin a kdyz vezmu v potaz,ze jsi registrovanej i na jinejch forech napr.Voyers and slintings--omluv mou anglictinu,vychazi mi z toho,ze celou dobu v praci,delas hovno a cumis do compu.....Ted ty vole poprve ukaz,ze jsi frajer-VYCISTI SI BREJLE,ZBAL SVACINU DO BATUZKU A DEJ TOHLE VLAKNO PRECIST SEFOVI thumbsup_anim.gif..............sorry neumim udelat to podtrzeny TADY,tak to kopiruju
Začátečníček Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Klobouk dolu, na tohle jen kalkulačka nestačí
XXXfazerXXX Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 (upraveno) Jumbo napsal: Na Inženýra si počkám na Silvestra, jak slíbil Kamil. Nerad hodnotím lidi předem. Pokud jde o Dantechna, do tohoto vlákna taky nevstoupil moc šťastně, ale předpokládám, že jeho výrok o egu + titulu je podepřen tím, že taky nějaký titul má. A 10 příspěvků za den je dost, ale to není zakázané. Ten a titul....vlastne jeden ma...minulej rok si schoval ***** mezi stehna,nechal se vyfotit do Blesku a ziskal titul- Polopes- v soutezi DIVKA LETA...........pro Zacatecnicka....tohle je pouze moje prirozena inteligence a maximalne rychla reakce.Prave pro tyto sve vlastnosti,jsem zde na foru velice obliben.Skoro vsichni moderatori mi nadavaj do deb.lu Upraveno 31. prosince 2009 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
M916 Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 (upraveno) Inženýr napsal: ... že pokud nebude článek zveřejněn do 17:00 hodin na hlavní straně, uveřejním jej sám jako recenzi ve vláknu na to určeném. Děkuji všem za vřelý zájem o moji práci. Pane kolego, teď jste na to přesně kápnul. Na tomto fóru se s recenzemi pracuje tak, že členové je napíší, zveřejní na našem fóru v rubrice recenzí a pokud je článek dobrý, redaktoři se velmi rádi na vás obrátí pro vaše svolení s umístěním na hlavní stránku... Věřte mi, vzal jste nějak za opačný konec. Ale na závěr roku to je příjemné zpestření již poněkud fádního chatovacího prostoru. M916, úředně oprávněný zeměměřický inženýr, číslo položky v seznamu ÚOZI 1xx6/95. Upraveno 31. prosince 2009 uživatelem M916
NIGHTinGALE Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 ¨safi napsal: ...máme pro Vás přichystáno rovněž jedno nečekané překvapení:-) Bude admin místo YPA:
twinsfather Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 NIGHTinGALE napsal: Bude admin místo YPA: Taky mě to hned napadlo! Ale snad není apríl, ale Silvestr, tak ufidíme...
Inženýr Odesláno 31. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 M916 napsal: Pane kolego, teď jste na to přesně kápnul. Na tomto fóru se s recenzemi pracuje tak, že členové je napíší, zveřejní na našem fóru v rubrice recenzí a pokud je článek dobrý, redaktoři se velmi rádi na vás obrátí pro vaše svolení s umístěním na hlavní stránku... Věřte mi, vzal jste nějak za opačný konec. Ale na závěr roku to je příjemné zpestření již poněkud fádního chatovacího prostoru. M916, úředně oprávněný zeměměřický inženýr, číslo položky v seznamu ÚOZI 1xx6/95. Jsem tady nový. Nevěděl jsem, že je takový postup obecným zvykem. Navíc jsem považoval článek jako vhodný na hlavní stranu už při jeho zrodu. Ale pokud skutečně došlo k informačnímu šumu a článek nebude zveřejněn do termínu na hlavní straně, v zájmu zveřejnění mé práce jej vložím do vlákna "recenze". Budu po té doufat i v jeho rychlé zveřejnění i na hlavní straně magazínu. Pokud mohu zavtikovat v tento slavnostní den, pak pane kolego" NIVELACI ZDAR".
twinsfather Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 (upraveno) Inženýr napsal: Pokud mohu zavtikovat v tento slavnostní den, pak pane kolego" NIVELACI ZDAR". Hustej vtip! Teda pardon, hustý. edit: ale z VUT v Brně jsem utekl, takže mám nárok neporozumět Upraveno 31. prosince 2009 uživatelem twinsfather
Traveller Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 flyte napsal: a vysokoskolske vzdelanie tiez mam, dostanem zlavu na IWC? Taky bych chtěl slevu na ty jejich nové inženýry...
vlamor Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Inženýr napsal: Pane kolego, výsledek mé práce teď skutečně čeká na zveřejnění a já sám nemám na tuto skutečnost jakýkoliv vliv. Slíbit mohu jen to, že pokud nebude článek zveřejněn do 17:00 hodin na hlavní straně, uveřejním jej sám jako recenzi ve vláknu na to určeném. Děkuji všem za vřelý zájem o moji práci. To sa už pomaly nedá vydržať... Opustil som rodinu, teplý krb, iba džbán vína išiel so mnou k počítaču... ... a čakám než odbije 17:00 ... ešte 540 sekúnd...
flyte Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 O piatej som chcel konecne vypadnut z roboty, ale tych 300 sekund este pockam
Bert Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 ..... and the countdown goes ....
stanik73 Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Já jsem měl v 17h odejít do hospůdky na jedno dvě, ale taky si počkám, to za to stojí
lupinus Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 to je napínavější než čekání na půlnoc...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se