NIGHTinGALE Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Ruka vypadá jako Kamilova, manžeta košile mi zase evokuje Oniona... Každopádně dobrý, zasmál jsem se
skalis Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 NIGHTinGALE napsal: Ruka vypadá jako Kamilova, manžeta košile mi zase evokuje Oniona... Každopádně dobrý, zasmál jsem se Presne to me napadlo. Ale k Onionovi mi nesedi ty japonsky hodinky s malym machrindexem. Ke Kamilovi by zas ty monstra sedly, potrebuje podporit prodej, tak je splachne do zachodu Kdyz to baterka zvladne, tak je to ok...
filo-boxer Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 To je urcite Snow / Thesis. Kdo jiny by s takovou radosti a nadsenim hodil Monstra na hodinu do varici vody, pak zmrazil a ve finale hodil do hajzlu, pomocil a splachl!
Gorg Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Pěkná recenze Mno někdo si dal záležet a pěkně nás vypekl Ale budiž mu to přáno, na Silvestra se to může. Díky za recenzi a fotky.
X-Bob Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Šnow/Thézis to nejni. Monster se už zbavil
Karlos Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 (upraveno) Tak jsem zklamaný, článek s vysokou technickou hodnotou jsem přestal číst u druhé zmínky o oxidaci kontaktů baterečky ve stroječku Seiko Monster EDIT: Už mě zajímá jen jedno: jestli jsem někomu naletěl, nebo ne. EDIT2: Jinak gratuluju k blbému nápadu a ke zničeným HNCŽ Jistě budou celý život dobře sloužit. Upraveno 31. prosince 2009 uživatelem Karlos
Kairos Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Zitra to mozna uvidim jinak, nyni po lahvicce Morganka vcelku vtipne splachnout hodinky do hajzlu. Tak at slouzi, snad je predchozi majitel neschovaval nekolik let v analu.
Traveller Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 filo-boxer napsal: To je urcite Snow / Thesis. Kdo jiny by s takovou radosti a nadsenim hodil Monstra na hodinu do varici vody, pak zmrazil a ve finale hodil do hajzlu, pomocil a splachl! To bych klidně udělal i já, jsou na to podle mě jak stvořené
Návštěvník salamio Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Mě to moc vtipné nepřišlo, spíše trapné. Rozhodně jsem se daleko více pobavil nad diskusí po velkolepém entrée pana strojníka.
Návštěvník salamio Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 kibi napsal: vidis, a ja si myslel na tebe... No dovol, mažu si na tebe kontakt, pse! :)
brett Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Nejdříve jsem si myslel, že to je nějaký magor, ale teď jsem zvědavý, který z Vás - recesista se z toho vyklube :-)
Karlos Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 40% ? No já nevím, předem slibovaná vysoká technická hodnota článku spočívala ve sledování co se asi stane, když hodinky povaříme, nebo pomrazíme. Tohle má být počin inženýra a nadšence do hodinek?
Návštěvník salamio Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 kibi napsal: ja na tebe taky! a uz mi nevolej! ne! :D Ty mně taky ne! A právě jsem ve Photoshopu prohnal všechny tvoje fotky solarizačním filtrem, aplikoval na to automatické úrovně a pak převedl do barevného profilu tiskárny BT-100 ! :)
Aldo Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Mě to chvílemi přišlo i vtipné, když však pomyslím na to k jaké demagogii u neznalých členů může tento článěk vést, nepřišlo mi to vůbec chválihodné.
skalis Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Chlapi, vzdyt je silvestr....kliiid. No nic, beru kocar a jedu nekam na kopec, snad se dostanu nad mraky, abych videl zatmeni Mesice.
Návštěvník salamio Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 salamio napsal: Ty mně taky ne! A právě jsem ve Photoshopu prohnal všechny tvoje fotky solarizačním filtrem, aplikoval na to automatické úrovně a pak převedl do barevného profilu tiskárny BT-100 ! :) A ted si ty fotky vytisknu (bohužel už nemám tu BT-100). Už aby bylo deset ? tou dobou budou fotky hodinek uvařené, zmrazené a bude je čekat poslední fáze v pisoiru! :evil2: :)
XXXfazerXXX Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 my cekali jaro a zatim prisel mraz.....dam spat papouska a jdu se nalejt az povokraj.Domu pujdu zaklonenej,aby mi to z huby neteklo............hosi uzijte si to
M916 Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Inženýr napsal: Jsem tady nový. Nevěděl jsem, že je takový postup obecným zvykem. Navíc jsem považoval článek jako vhodný na hlavní stranu už při jeho zrodu. Ale pokud skutečně došlo k informačnímu šumu a článek nebude zveřejněn do termínu na hlavní straně, v zájmu zveřejnění mé práce jej vložím do vlákna "recenze". Budu po té doufat i v jeho rychlé zveřejnění i na hlavní straně magazínu. Pokud mohu zavtikovat v tento slavnostní den, pak pane kolego" NIVELACI ZDAR". Nivelace dobrá, ale, Inženýre, stále čekám na tu recenzi v patřičném vláknu našeho chatu... slibil jsi to.... (omlouvám se za tykání, ale my, akademici, snad múžem :-))
Návštěvník salamio Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 kibi napsal: nezapomen na, ehm, vibrator...! Jasně, půjčím si ho od naší Dafinky ? to víš, sama chudák fenka bez psa... Jestli mi ho teda zrovna teď na Silvestra bude chtít přenechat...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se