Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Ruka vypadá jako Kamilova, manžeta košile mi zase evokuje Oniona...

Každopádně dobrý, zasmál jsem se :)

Presne to me napadlo. Ale k Onionovi mi nesedi ty japonsky hodinky s malym machrindexem. Ke Kamilovi by zas ty monstra sedly, potrebuje podporit prodej, tak je splachne do zachodu :) Kdyz to baterka zvladne, tak je to ok...

Odesláno (upraveno)

Tak jsem zklamaný, článek s vysokou technickou hodnotou jsem přestal číst u druhé zmínky o oxidaci kontaktů baterečky ve stroječku Seiko Monster

:rolleyes:

EDIT: Už mě zajímá jen jedno: jestli jsem někomu naletěl, nebo ne.

EDIT2: Jinak gratuluju k blbému nápadu a ke zničeným HNCŽ :D Jistě budou celý život dobře sloužit.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Zitra to mozna uvidim jinak, nyni po lahvicce Morganka vcelku vtipne splachnout hodinky do hajzlu.

Tak at slouzi, snad je predchozi majitel neschovaval nekolik let v analu.

Odesláno
  filo-boxer napsal:
To je urcite Snow / Thesis. Kdo jiny by s takovou radosti a nadsenim hodil Monstra na hodinu do varici vody, pak zmrazil a ve finale hodil do hajzlu, pomocil a splachl! :D

To bych klidně udělal i já, jsou na to podle mě jak stvořené :suicide_anim:

Návštěvník salamio
Odesláno

Mě to moc vtipné nepřišlo, spíše trapné.

Rozhodně jsem se daleko více pobavil nad diskusí po velkolepém entrée pana strojníka.

Návštěvník salamio
Odesláno
  kibi napsal:
vidis, a ja si myslel na tebe... :D

No dovol, mažu si na tebe kontakt, pse! :pokey:

:) :) :)

Odesláno

40% ? No já nevím, předem slibovaná vysoká technická hodnota článku spočívala ve sledování co se asi stane, když hodinky povaříme, nebo pomrazíme. Tohle má být počin inženýra a nadšence do hodinek?

Návštěvník salamio
Odesláno
  kibi napsal:
ja na tebe taky! a uz mi nevolej! ne! :D :D :D

Ty mně taky ne! A právě jsem ve Photoshopu prohnal všechny tvoje fotky solarizačním filtrem, aplikoval na to automatické úrovně a pak převedl do barevného profilu tiskárny BT-100 ! :) :) :)

Odesláno

Mě to chvílemi přišlo i vtipné, když však pomyslím na to k jaké demagogii u neznalých členů může tento článěk vést, nepřišlo mi to vůbec chválihodné.

Návštěvník salamio
Odesláno
  salamio napsal:
Ty mně taky ne! A právě jsem ve Photoshopu prohnal všechny tvoje fotky solarizačním filtrem, aplikoval na to automatické úrovně a pak převedl do barevného profilu tiskárny BT-100 ! :) :) :)

A ted si ty fotky vytisknu (bohužel už nemám tu BT-100). Už aby bylo deset ? tou dobou budou fotky hodinek uvařené, zmrazené a bude je čekat poslední fáze v pisoiru! :evil2: :evil2: :evil:

:) :) :)

Odesláno
  Inženýr napsal:
Jsem tady nový. Nevěděl jsem, že je takový postup obecným zvykem. Navíc jsem považoval článek jako vhodný na hlavní stranu už při jeho zrodu.

Ale pokud skutečně došlo k informačnímu šumu a článek nebude zveřejněn do termínu na hlavní straně, v zájmu zveřejnění mé práce jej vložím do vlákna "recenze". Budu po té doufat i v jeho rychlé zveřejnění i na hlavní straně magazínu.

Pokud mohu zavtikovat v tento slavnostní den, pak pane kolego" NIVELACI ZDAR".

Nivelace dobrá, ale, Inženýre, stále čekám na tu recenzi v patřičném vláknu našeho chatu... slibil jsi to.... (omlouvám se za tykání, ale my, akademici, snad múžem :-))

Návštěvník salamio
Odesláno
  kibi napsal:
nezapomen na, ehm, vibrator...! :D

Jasně, půjčím si ho od naší Dafinky ? to víš, sama chudák fenka bez psa... Jestli mi ho teda zrovna teď na Silvestra bude chtít přenechat...

:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...