Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

No jo, tak toho bych taky litoval..už se mi to v rámci přehnaného úklidu taky stalo - někdy se vyplatí nebýt tak aktivní :-)

• Odpovědi 333
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 15. 2. 2013 v 10:13, Chilliluk napsal:

No jo, tak toho bych taky litoval..už se mi to v rámci přehnaného úklidu taky stalo - někdy se vyplatí nebýt tak aktivní :-)

jj, aktivní blbec je horší než třídní nepřítel!

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Kdyby někdo chtěl pořádný Géčka se screwbackem, tak teď jsou za docela dobrý peníze tady tady a tady. Sám jsem si jedny takové objednal a teď jsem v očekávání.

Upraveno uživatelem t2
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Zdravim, nalezl jsem při úklidu jedny digitálky s kalkulačkou.

Jelikož rok nevím, dal jsem je sem do 90-tek, pravděpodobně je přivezl někdo z příbuzenstva z blešáku v Německu nebo Polsku někdy po revoluci.

Zespodu je nápis "stainless steel back" a "lcd quartz." Pouzdro je plastové. Po výměně baterie fungují a hrají i melodie ;)

post-26419-0-66630300-1376937922_thumb.jpg

Odesláno
  V 19. 8. 2013 v 18:51, xpap napsal:

Zdravim, nalezl jsem při úklidu jedny digitálky s kalkulačkou.

Jelikož rok nevím, dal jsem je sem do 90-tek, pravděpodobně je přivezl někdo z příbuzenstva z blešáku v Německu nebo Polsku někdy po revoluci.

Zespodu je nápis "stainless steel back" a "lcd quartz." Pouzdro je plastové. Po výměně baterie fungují a hrají i melodie ;)

to bude spíš polovina eighties, ale kousek je to pěknej!

Odesláno

Jo, Rafitron je celkem známá značka digitálek z 80. let. Bodobně jako třeba Stempo, Otron, Timetron, Piratron, atd.

• po měsících...
Odesláno

To je dobrý vlákno, digitálně sympatický, nojo, ale může mi někdo vysvětlit nebo poradit proč mi pokus o náhled do těch katalogů Casio sděluje - Nemáte oprávnění pro tuto operaci? Stále do zdi.   :frusty:

**

Odesláno

Ano, ano, pouze strana 34,

kde se píše - pokoveno paladiem.

Jdu tedy raději Carpe diem.

**

Též díky za snahu. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...