Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové. dostal jsem dotaz, odkud pochází značka Axcent, věděl jsem, jen že ze severu, Švédsko, ale kde se tyto hodinky vyrábí jsem netušil (Singapur, China?). Kdyby někdo znal odpověď tak dík, abych nebyl za :wheelchair:

Odesláno (upraveno)
Pánové. dostal jsem dotaz, odkud pochází značka Axcent, věděl jsem, jen že ze severu, Švédsko, ale kde se tyto hodinky vyrábí jsem netušil (Singapur, China?). Kdyby někdo znal odpověď tak dík, abych nebyl za :wheelchair:

Co jsem dohledal, jedná se opravdu o Švédskou společnost a partu designérů. Ale kde se vyrábí, to jsem nějak nenašel :(. Zato se všude dočtu, který slavný lidi je nosej a proč je značka tak populární :).

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno
Co jsem dohledal, jedná se opravdu o Švédskou společnost a partu designérů. Ale kde se vyrábí, to jsem nějak nenašel :(. Zato se všude dočtu, který slavný lidi je nosej a proč je značka tak populární :).

No právě, taky jsem výrobu nenašel, jen samé VIP a modelky

Odesláno
Napiš Klausovi na hrad, možná to bude vědět jeho mluvčí. :smile_anim:

Klaus má PRIM a tím pádem to mluvčí vědět nebude nrbo řekne obligátní no coment :suicide_anim:

Odesláno

Je v nich myiota, jsou celkem v pohodě, ale v týhle třídě jsou značek mraky - tyhle se akorát vezou na módní vlně severskýho designu, kterej v nás evokuje severskou strohou poctivost a tak tam prdnou design by Daniel Jakobsson. Bůhví, kde jsou vyráběný, obávám se, že nemají ambice vydržet dýl než pár módních sezón a to zvládnou smontovat i číňani.

Že postel z Ikey od Styka Pohlavssona je vyrobená v Rumunsku nám je taky jaksi v týhle cenový kategorii fuk.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...