Jaryn Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Pánové. dostal jsem dotaz, odkud pochází značka Axcent, věděl jsem, jen že ze severu, Švédsko, ale kde se tyto hodinky vyrábí jsem netušil (Singapur, China?). Kdyby někdo znal odpověď tak dík, abych nebyl za
KFL Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 (upraveno) Pánové. dostal jsem dotaz, odkud pochází značka Axcent, věděl jsem, jen že ze severu, Švédsko, ale kde se tyto hodinky vyrábí jsem netušil (Singapur, China?). Kdyby někdo znal odpověď tak dík, abych nebyl za Co jsem dohledal, jedná se opravdu o Švédskou společnost a partu designérů. Ale kde se vyrábí, to jsem nějak nenašel . Zato se všude dočtu, který slavný lidi je nosej a proč je značka tak populární . Upraveno 28. prosince 2009 uživatelem KFL
Jaryn Odesláno 28. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2009 Co jsem dohledal, jedná se opravdu o Švédskou společnost a partu designérů. Ale kde se vyrábí, to jsem nějak nenašel . Zato se všude dočtu, který slavný lidi je nosej a proč je značka tak populární . No právě, taky jsem výrobu nenašel, jen samé VIP a modelky
revue gt Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 No právě, taky jsem výrobu nenašel, jen samé VIP a modelky Napiš Klausovi na hrad, možná to bude vědět jeho mluvčí.
Jaryn Odesláno 31. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Napiš Klausovi na hrad, možná to bude vědět jeho mluvčí. Klaus má PRIM a tím pádem to mluvčí vědět nebude nrbo řekne obligátní no coment
revue gt Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 (upraveno) Klaus má PRIM a tím pádem to mluvčí vědět nebude nrbo řekne obligátní no coment Jaryne, podívej se na 3 obálku. Axcent Czechoslovakia presents an Axcent watch to the Czech president ! http://www.axcent-eshop.com/axcent-news.ht...celebrity-news1 Upraveno 31. prosince 2009 uživatelem revue gt
Jaryn Odesláno 4. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Jaryne, podívej se na 3 obálku. Axcent Czechoslovakia presents an Axcent watch to the Czech president ! http://www.axcent-eshop.com/axcent-news.ht...celebrity-news1 Jo, máš pravdu. To jsem přehlíd
bandicoot Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Je v nich myiota, jsou celkem v pohodě, ale v týhle třídě jsou značek mraky - tyhle se akorát vezou na módní vlně severskýho designu, kterej v nás evokuje severskou strohou poctivost a tak tam prdnou design by Daniel Jakobsson. Bůhví, kde jsou vyráběný, obávám se, že nemají ambice vydržet dýl než pár módních sezón a to zvládnou smontovat i číňani. Že postel z Ikey od Styka Pohlavssona je vyrobená v Rumunsku nám je taky jaksi v týhle cenový kategorii fuk.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se